Šodien varēsi objektīvi izvērtēt savu dzīvi un to, kas noris tev apkārt. Diemžēl, ne visi būs sajūsmā par tavu pieeju dažādām lietām. Tiesa – tu droši vari norādīt cilvēkiem, lai vairāk pievēršas katrs savai dzīvei, nevis tik ļoti vēro tavējo.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena sola tev jautru atmosfēru un patīkamu atpūtu. Varēsi izvērsties kādā sev interesantā hobijā vai padarīt kaut ko, kas vienkārši sniedz tev prieku. Izvairies šodien no sarežģītiem uzdevumiem un neiesaisties fiziskās, darbietilpīgās aktivitātēs.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev labvēlīgas solās būt itin visas darbības, kas saistītas ar māju, ģimeni un bērniem. Vari ieviest dažādas izmaiņas savā mājoklī, lai padarītu to mājīgāku, stilīgāku un skaistāku. Šodien nepiepildīsies lielas cerības, taču mazi prieciņi ir vairāk nekā ticami.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Vīriešiem Dvīņiem šodien solās būt patīkama komunikācija ar sievietēm. Sievietēm Dvīņiem šodien ieteicams izbaudīt laiku kopā ar draudzenēm, māsām, mātēm, kaimiņienēm vai citām sievietēm. Ja ir iespēja – dodies iepirkties vai apmeklē SPA salonu, vai teātri.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Labvēlīga diena finansiāla rakstura jautājumiem. Var gadīties, ka saņemsi bonusu vai negaidītu dāvanu, vai pat laimēsi kādu lielu balvu, piemēram, ceļojumu. Kāds izrādīs tev ļoti lielu uzmanību, iespējams, saņemsi atzinību par lietu vai darbību, kur sen ieguldi daudz savas enerģijas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena uzsvērs sievišķību un kādas sievietes lomu tavā dzīvē. Vari pievērsties lietām, kas tevi iepriecina un liek smaidīt. Vajadzētu iemācīties izskaust no savas ikdienas tādas īpašības kā niķīgums, pārmērība un untumainība.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Neslēp pats no sevis un nenoliedz sev to, ka alksti mīlestības, atpūtas un nedaudz arī jautrības. Piemērots laiks, lai atjaunotu kādu savu māksliniecisko talantu, kas tev labu laiku bijis tuvs un ļoti nozīmīgs. Iespējams, jāievieš jaunas vēsmas tajā un arī savā ikdienā.

 

 

svari-mil-horSvari

Ieskaties savā nākotnē – padomā par to, ko vari darīt, lai tā būtu ne tikai droša, bet arī laimīga. Piemērots laiks tam, lai apmeklētu neformālus pasākumus. Ja ir iespēja, apmeklē teātri, koncertu, modes skati vai mākslas galeriju – tas sniegs tev iedvesmu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pavadi laiku darot kaut ko, kas tev patiesi patīk. Nebaidies izmantot radošu pieeju, būt spilgts un tiešs. Esi pārliecināts par savu mērķi, ja kaut mirkli šaubīsies – nekas nesanāks. Ar pārliecību visu sasniegsi daudz ātrāk, tikai iemācies prezentēt savas idejas.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī tev solās būt veiksmīga diena. Daudzas lietas, šķiet, vienkārši notiks, plūdīs pa straumi par labu tev. Šodien ir visi iemesli, lai tu uzskatītu savu likteni par labvēlīgu. Arī emocionālajā ziņā šī diena solās būt ļoti pozitīva, tāpēc izbaudi to.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Uzdrīksties būt drosmīgs un riskēt – šī diena ir tam īpaši piemērota. Veiksme solās būt tava sabiedrotā – tas neļaus tev iekļūt nepatikšanās. Finansiālas problēmas, kas izriet no kādiem iepriekšējiem aizdevumiem, solās veiksmīgi atrisināties.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev vajadzētu mīlēt un lutināt savu partneri – saņemsi nesavtīgu pateicību. Šodienas darbos iespēja satikt harizmātiskus un talantīgus sabiedrotos, kuri neizturēsies nosodoši un rupji bet sniegs tev diplomātiskas norādes vai caur humora prizmu izteiks pareizo variantu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šis ir īstais laiks, lai radoši izpaustos un pievērstos dziedināšanai, izglītībai vai labdarībai. Varēsi pilnībā izbaudīt savus ikdienas darbus, pat tad, ja saproti, ka tas nav tieši tas, ko vēlēsies darīt, ka tas nav tavs galvenais mērķis. Apzinies – viss ,kas notiek, notiek uz labu, tikai jāprot to izmantot savā labā.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsNopietns brīdinājums par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsVeselības ministrija nāk klajā ar jaunu paziņojumu saistībā ar vakcināciju pret Covid-19