Šī diena ir visnepiemērotākais brīdis, lai veiktu būtiskas izmaiņas personīgajā vai profesionālajā dzīvē. Viss, ko darīsi, balstoties uz emocijām, nenovedīs pie vēlamā rezultāta. Izstrādā detalizētu plānu savām darbībām un atrodi tos, kuri tevi atbalstīs.

 

 

Auns

Šodien tu atradīsies ceļā, pildot savus svarīgākos darba pienākumus. Šis pienākums neradīs lielu uztraukumu, garastāvokli nesabojās pat nelabvēlīgie laika apstākļi. Tu esi profesionālis, kas nozīmē, ka spēsi kontrolēt sevi un apkārt esošo, lai pats un citi būtu apmierināti ar sasniegto rezultātu. Esi rūpīgs un viss izdosies.

 

 

Vērsis

Šodienu varēsi pavadīt uz pozitīva viļņa. Darbā nesolās būt nekādas dižās problēmas, un tu būsi apmierināts ar pienākumiem un sajūtām, kas tevī mājos. Vakarpusē būsi priecīgs uzzināt, ka padoms, ko reiz sniedzi savam draugam, izrādījies pārsteidzoši efektīgs. Šī persona pat, iespējams, uzaicinās tevi uz restorānu, lai pateiktos, ka palīdzēji novērst viņa nepatikšanas.

 

 

Dvīņi

Šodien tev vajadzēs pievērsties kādam citam daudz vairāk nekā sev pašam. Iespējams, tas būs tāpēc, ka šī persona būs saslimusi, bet viņam būs vajadzīgs pabeigt kādu ļoti svarīgu projektu un tu steigsies palīgā. Šis cilvēks patiesi būs tev pateicīgs un spēs novērtēt tavu iesaistīšanos. Viņam būs neērti, ka viņa dēļ tu atliec malā savas lietas un, lai kaut kā atlīdzinātu, iespējams, dos tev zināmu summu no naudas, kas iegūta, pabeidzot šo projektu.

 

 

Vēzis

Tu būsi apmierināts ar šīs nesteidzīgās dienas rezultātiem. Te nebūs runa par uzvarām, ko gūsi, jo tās nebūs tik nozīmīgas, lai tu varētu īpaši lepoties. Runa ir par dienas mierīgo gaisotni. Varēsi izbaudīt laipnu cilvēku attieksmi, smaidus. Turklāt tu varēsi strādāt ļoti priviliģētā vidē, iegūstot prieku pat no tā, ka dari savu ikdienas darbu.

 

 

Lauva

Iespējams, šodien tev nāksies sastrādāties ar kādu cilvēku, kurš patiesībā tev ārkārtīgi krīt uz nerviem. Par laimi, abi būsiet pietiekami gudri, lai nekonfliktētu darba procesā. Iespējams, šī diena pat ļaus jums sākt cienīt vienam otru. Iespējams, tieši viens otram pateicoties, varēsiet abi pakāpties pa karjeras kāpnēm.

 

 

Jaunava

Šodien tu daudz nedomāsi par savas spontānās darbības sekām. Taču tavs mirdzošais smaids un laipnie vārdi, ko uzskati par vienkāršu labas audzināšanas pazīmi, varētu kādam likt domāt, ka tu ar viņu flirtē. Tas var radīt dažādas dīvainas situācijas, un tu sākotnēji pat nesapratīsi, kas un kāpēc notiek. Galu galā, iespējams, nāksies saņemties uz nepatīkamu sarunu, lai atklātu savas patiesās jūtas.

 

 

Svari

Iespējams, šodien darbā tev nāksies uzņemties kādu jaunu pienākumu. Tas nešķitīs tik grūts, kā sākotnēji šķita un, visticamāk, līdz vakaram jau būsi pabeidzis iesākto. Iespējama jauna iepazīšanās. Iespējams, šī iepazīšanās nebūs tik nevainīga, jo persona, ko satiksi, diezgan atklāti norādīs, ka tu interesē viņu romantiskā jomā.

 

 

Skorpions

Šodien tevi nomāks pārdomās par savu neatbilstību. Tu nespēsi saprast, ko un kā labāk darīt, kam pievērsties. Tev būs grūtības koncentrēties uz saviem ikdienas pienākumiem, tāpēc vajadzētu izvēlēties darīt lietas, kas neprasa lielu piepūli un uzmanības fokusēšanu. Diemžēl, var gadīties, ka pat tajos šodien neveiksies visai labi, taču pacenties, lai nesaņemtu aizrādījumu un/vai brīdinājumu.

 

 

Strēlnieks

Šodien, iespējams, tev nāksies uzņemties kāda kolēģa pienākumus. Var gadīties, ka tas būs tāpēc, ka kolēģis būs “izgāzies” darot šo darbu. Lai nu kā – tev nevajadzētu iet un kādam par to sūdzēties, bet parādīt labāko, ko tu vari izdarīt, tam vēlāk vajadzētu atmaksāties. Koncentrējies un izdari vajadzīgo, cik labi vien spēj.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu tērēt pārlieku daudz laika, lai pieņemtu dažādus lēmumus, kas saistīt ar personīgo dzīvi. Iespējams, kāds cilvēks šodien tev atteiks un pēc tam pazudīs no tavas dzīves uz ilgu laiku. Ja tev šī persona patiešām patīk, tu vari to novērst. To varēsi izdarīt tikai tad, ja būsi godīgs ne tikai pret viņu, bet arī pret sevi.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev nāksies vairāk iesaistīties diskusijās ar savu partneri. Visticamāk, viņam prātā būs ienākusi kāda savdabīga ideja, un tu nespēsi apturēt šo viņa neprātu. Taču, sperot pirmo soli ceļā uz savu ideju, tavs partneris pats sapratīs, ka tā ir lemta neveiksmei. Iespējams, šis mirklis ir īstais, lai apsvērtu iespēju par kopīgu atvaļinājumu.

 

 

Zivis

Šo dienu tev izdosies pavadīt, visticamāk, tā, it kā nedēļas nogale aizvien nebūtu beigusies. Var gadīties, ka kaut kādu iemeslu dēļ, darbā nebūs priekšnieks, kas ļaus tev un kolēģiem strādāt krietni vien brīvākā režīmā. Vakarā tavs enerģijas līmenis aizvien būs augsts, tāpēc izlemsi rīkoties aktīvāk nekā parasti darba dienu vakaros.

 

 

Lai laba diena!

Iepriekšējais rakstsVējš plosa Latviju: Centrāltirgus paviljonam norauts jumts un citi negadījumi – FOTO
Nākamais rakstsIzskan nopietns brīdinājums par laiku turpmākajās stundās