Pirmā dienas puse solās būt ļoti labvēlīga. Šajā laikā tev būs iespēja atklāti paust savas jūtas un emocijas, taču uzmanies, lai šis process nekļūst nekontrolējams. Entuziasms un alkas pēc garīgās attīstības kļūs stiprākas.

 

auns-mil-horAuns

Diena būs labvēlīga dažādām pasīvām darbībām. Iespējams, tu alksi pēc vientulības. Visas dienas garumā tevi ietekmēs dažādi iespaidi, ko gūsi no apkārtējiem notikumiem. Tev varētu rasties patīkamas izjūtas, iegrimstot dažādās ģimenes aktivitātēs un/vai darbos.

 

versis-mil-horVērsis

Līdz pat vēlam vakaram saglabāsies iespēja negaidītiem pavērsieniem, taču krasas izmaiņas, visticamāk, nav gaidāmas. Iespējams, nāksies veikt nelielas korekcijas, lai radītu/saglabātu kādas pašreizējās pozitīvās pārmaiņas. Šīs dienas apstākļi ļaus tev vienmērīgi un pakāpeniski pielāgoties savai jaunajai dzīvei bez dažādiem nozīmīgiem pārtraukumiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Draudzīgums, atvērts prāts un dāsnums šodien solās būt tavi lielākie trumpji dažādās situācijās. Šodien varēsi dažādās idejās iesaistīties un gūt labumu arī sev. Mēģini paturēt redzeslokā visus sev svarīgos procesus un izmaiņas, kas notiek ap tevi. Daudzas lietas, kas tev ir svarīgas, varētu vairot tavu jūtīgumu un emocionalitāti.

 

vezis-mil-horVēzis    

Šodien apstākļi ļaus tev justies brīvi un ērti. Iespējams, saistībā ar tavu jūtīgo emocionālo pasauli, šodien nāksies atsaukt atmiņā kādu īpašu notikumu, kam bijis pozitīvs, laimīgs vai iedvesmojošs raksturs. Ļoti laba diena dažādām enerģiskām rīcībām.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tavs galvenais uzdevums būs mēģināt uzturēt pareizo garīgo līdzsvaru, strādājot ar cilvēkiem. Tu vari censties kādam palīdzēt. Ja situācija ļauj, vari izlīdzēt arī materiālā ziņā un ticēt, ka dots devējam atdodas. Padomā par to, ko vēlies sasniegt tuvākajā nākotnē.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien nāksies daudz domāt par to, kā tu strādā, dzīvo un ar ko komunicē. Svarīgu lomu var spēlēt tavas jūtas attiecībā uz kādu konkrētu cilvēku, ja nāksies lemt par iespējamo sadarbību. Visticamāk, tu balstīsies uz jūtām nevis saprātīgiem pamatojumiem. Iespējams uzzināsi kāda cilvēka noslēpumus vai vājos punktus.

 

svari-mil-horSvari

Tavs draugs vai cilvēks, ar kuru kopā pievērsies savam hobijam, varētu izrādīties tev ļoti noderīgs. Reizēm pašas svarīgākās mācības un iespējas uzzināt ko jaunu un būtisku ir ļoti tuvu, taču iepriekš nav tikušas pamanītas. Lai noskaidrotu kāda cilvēka domas un viedokļus, nav obligāti viņam jāuzspiež savi uzskati.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev būs iespējams nolikt pie malas savus profesionālos pienākumus, un tā vietā pilnībā ļaujies lietām savā personīgajā dzīvē. Šodien daudz iegūsi no komunikācijas ar saviem mīļajiem cilvēkiem un to nevarēsi salīdzināt ne ar ko citu, ne ar vienu pienākumu. Taču būs sajūta kā pēc labi padarīta darba.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ģimenes dzīve šodien solās kļūt par laimes, mīlestības un radošās iedvesmas avotu. Ja ir iespējams, apciemo savus vecākus, bērnus vai citus radus, tas sniegs prieku viņiem, un arī tavas emocijas būs pozitīvākas. Sniedz mīlestību un saņemsi to atpakaļ ar uzviju.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Lietas, kuras esi labi sakārtojis, kustēsies uz priekšu arī bez rūpīgas uzraudzības. Labi, ja ir iespēja iegūt jaunas zināšanas vai sakārtot savu apkārtni. Paplašini savu redzesloku, koncentrējies uz privāto dzīvi un savām vajadzībām.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Materiālās problēmas tev nedraud. Tavi talanti un prasmes šodien atradīs lielisku pielietojumu, var radīt papildus ienākumus. Palīdzību lūgt nebūs viegli, tomēr tu to saņemsi no tuvākajiem.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien viss ies no rokas un tu jutīsies pateicīgs dzīvei par tās dāvanām. Lielākā daļa no tavām pašreizējām vajadzībām tiks vairāk nekā apmierinātas. Pat vairāk – saņemsi to, uz ko nemaz necerēji. Uzmanies, lai nekļūsti par narcisu, īpaši, ja saņem daudz komplimentu.

 

Lai tev jauku mirkļu piepildīta šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsRīdzinieki pārsteigti – šorīt kaisīta Duntes iela – VIDEO
Nākamais raksts“Tallink Latvija” nāk klajā ar svarīgu paziņojumu