Šī ir ideāli piemērota diena notikumiem, kas ir ļoti sīki izplānoti. Vari būt pilnīgi imūns pret kādiem neveiksmīgiem gadījumiem un sīkumiem, kas varētu apdraudēt tavu ideju. Darbojies un nezaudē ticību tam, ka viss izdosies labi.

 

auns-mil-horAuns

Viss, ko tu šodien uzsāksi, vainagosies ar lieliem panākumiem. Varēsi gūt uzvaras karjerā dienas pirmajā pusē, un tad tev būs daudz laika, lai risinātu jautājumus savā personīgajā dzīvē. Tu spēsi saņemt drosmi, lai atzītos mīlestībā kādam, visticamāk, personai, kura tev ir patikusi jau ilgu laiku. Arī šis cilvēks var domāt līdzīgi.

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, lai esi  īpaši uzmanīgs visās šīs dienas norisēs. Apkārt esošie, visticamāk, vēlēsies brīvprātīgi palīdzēt nelielās grūtībās, kas sniegs drošu aizsardzību. Tomēr neizaicini likteni, sākot publiskus strīdus un scēnas, jo tavs palīgs var nebūt šajā brīdī līdzās, kas  radīs daudz lielākas problēmas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu šodien vari veikt masveida reformas savā personīgajā dzīvē. Iespējams, nolemsi pārtraukt attiecības ar savu pašreizējo partneri, jo apzināsies, ka šis cilvēks nespēj tev sniegt patiesu laimi. Brīdī, kad jūs  būsiet šķīrušies, sāksi pievērst savu skatienu kādai daudz vienkāršākai un pretimnākošākai personai.

 

vezis-mil-horVēzis
Tu šajā dienā vari visai nejauši aizskart kāda cita cilvēka jūtas. Negaidot kļūsi nervozs, un vārds pa vārdam var attīstīties pamatīgs incidents. Tas notiks, visticamāk, tā iemesla dēļ, ka sākumā mēģināsi atvainoties, taču tevi klaji ignorēs, kas sekmēs pacietības zaudēšanu.

 

lauva-mil-horLauva
Šajā dienā zvaigznes tev iesaka izvairīties no egoistiskas un augstprātīgas uzvedības. Informāciju, ko vēlies nodot cilvēkiem ap sevi centies noformulēt ļoti diplomātiski. Tiklīdz tavs sarunu biedrs sapratīs, ka runā ar viņu līdzvērtīgās pozīcijās, kļūs atvērtāks tam, ko vēlies pateikt.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tu šo dienu vari pavadīt psiholoģiska diskomforta stāvoklī. Ļoti ticams, ka tev joprojām nebūs  ne mazāko izredžu sasniegt savu sapni, un šis fakts mudinās sākt uzskatīt sevi par neveiksminieku. Zvaigznes mudina rast sevī iedvesmu jaunām uzvarām pēc iespējas ātrāk, pretējā gadījumā tu riskē ieslīgt grūtsirdībā.

 

svari-mil-horSvari 
Šajā dienā tu alksi pēc vārdiska novērtējuma un atbalsta. Vari nolemt pieņemt drosmīgu projektu, kas var radīt nopietnas šaubas par savām spējām gūt panākumus. Par laimi, kāds no taviem draugiem mācēs atrast pareizos vārdus, lai nomierinātu tevi un sniegtu jaunu devu entuziasma.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tu pavadīsi visu dienu darot savus ikdienas darbus. Tavs priekšnieks var lūgt palīdzību ne tikai kādā papildus jautājumā, bet arī mudināt projektā iesaistīt kādu no nepieredzējušiem darbiniekiem. Tev būs jāstrādā līdz vēlam vakaram, jo šīs personas darbības radīs dažādus sarežģījumus, ko nāksies pēc iespējas ātrāk novērst.  

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu visu šo dienu vari pavadīt uz pozitivitātes viļņa. Darbs būs kā labu draugu  atkalapvienošanās vieta. Ļoti iespējams, ka ķersieties pie pienākumiem vien tad, kad būsiet apmainījušies ar jaunumiem  un noklausījušies interesantas anekdotes. Tomēr drīz vien var ierasties priekšnieks, kurš vēlēsies visiem atklāt kādu jautru savas dzīves momentu.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā tu vari gaidīt interesantas tikšanās. Tās notiks diennakts gaišajā laikā. Tā var būt sastapšanās ar kādu interesantu personu, kura nejauši ieradīsies tavā darba vietā. Kad ieraudzīsi šo cilvēku, tava sirds sāks pukstēt straujāk, un vēl ilgu laiku nespēsi nomierināties.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien tev vajadzētu īpašu vērību pievērst pēkšņiem hronisku veselības problēmu pasliktinājumiem. Ņem līdzi visus nepieciešamos medikamentus, kad atstāj mājas, lai izvairītos no daudziem nepatīkamiem pašsajūtas pavērsieniem.  

 

zivis-mil-horZivis
Šodien veiksme tev uzsmaidīs. Ja esi cilvēks, kurš mīl uzņemties risku, apsver iespēju nopirkt loterijas biļeti. Fortūna palīdzēs teju ik katrā lietā, ko uzņemsies, jo īpaši jautājumos, kas saistīti ar personīgajām attiecībām. Ja vēlies ar kādu uzsākt ilglaicīgas attiecības, tev ir jārīkojas tieši šodien.

 

Lai tev veiksmīga diena!

 

Iepriekšējais rakstsPirms valsts svētkiem VID izplata būtisku informāciju
Nākamais rakstsPirms gada simtiņš! Cik šobrīd sver “Ģimene burkā” zvaigzne Agrita?