Piemērota diena, lai komunicētu ar cilvēkiem. Tas varētu radīt labu noskaņojumu un pozitīvas emocijas. Uzklausi padomus, kas tev tiek doti, tie var izrādīties ļoti vērtīgi. Otrajā dienas pusē var būt daudz neprognozējamu lietu.

 

auns-mil-horAuns

Tiešums varētu nedot cerētos rezultātus. Šajā laikā uzvarēs tikai tie, kuri zina, kā ātri pielāgoties pašreizējiem apstākļiem. Neuzsāc jaunus personīgos projektus, nozīmīgas diskusijas un/vai biznesa sarunas.

 

versis-mil-horVērsis

Neturi emocijas sevī. Labāk, lai tu savlaicīgi varētu kontrolēt savu noskaņojumu un savu komunikācijas veidu ar apkārtējiem cilvēkiem. Iespējams, būs vieglāk, ja varēsi vairāk laika pavadīt ar ģimeni –  ar cilvēkiem, ar kuriem saproties pat bez vārdiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Loģika plus intuīcija būs ideāla kombinācija, lai tu pilnībā spētu izmantot savas priekšrocības no šīs kombinācijas. Šodien tava uztvere solās būt īpaši jūtīga. Neņem cilvēku komentārus tuvu pie sirds. Nesoli neko un nedari to, ko vēlāk var nākties nožēlot.

 

vezis-mil-horVēzis

Tev vajadzētu padomāt par to, kā varētu ievest savā ikdienā nedaudz dažādības, jaunas vēsmas. Ja esi dzimis jūlija vidū, mēģini uzlabot savu privāto dzīvi, pievērsies savām vajadzībām, lai gūtu pozitīvākas emocijas.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien, visticamāk, kļūsi emocionāls, var gadīties negaidītas emocijas un pieredze. Būs sajūta, ka tevi daudz kas var pārsteigt. Iespējams, gūsi jaunas attiecības, kurās šķitīs, ka viss risinās kā pa diedziņu, kamēr iepriekšējās ir dažādi sarežģījumi un neskaidrības.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tava interese par kādu cilvēku ar neparastiem uzskatiem kļūs spēcīgāka. Ja esi dzimis septembra vidū, šī tendence varētu izrādīties visai spēcīga. Tas var tavus turpmākos plānus padarīt neparastākus un pretrunīgākus.

 

svari-mil-horSvari

Mēģini savā ikdienas darbā sākt ieviest dažādus jauninājumus, iespējams, pat netradicionālus elementus. Visticamāk, tev vislabāk patiks strādāt ar cilvēkiem, kuri domā līdzīgi kā tu. Laba diena spontāniem īstermiņa eksperimentiem. Ja gadījumā īsti neveicas, nepārsteidzies ar secinājumiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Laiks dažādām fantāzijām, lai likvidētu rutīnu radošajā un intīmajā jomā. Iespējams, sāksi interesēties par kādu jauna veida atpūtu. Ja esi saistīts ar zinātni, iekārtām vai elektroniku, iespējams, nāksi klajā ar kādu netradicionālu domu, kas būs lielisks risinājums tavām vajadzībām, darbam.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Visas dienas garumā tu varētu justies diezgan nervozs un nemierīgs. Ieteicams atlikt jebkuru uzdevumu, kam nepieciešama rūpīga noteikumu un/vai instrukciju ievērošana. Esi konservatīvāks, kad runa ir par eksperimentēšanu, braukšanu kaut kur vai pārvietošanos ar kādām ierīcēm/iekārtām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien pat pavisam negribot var nākties pievilt kāda cilvēka cerības un vēlmes. Iespējams, pār tevi valdīs bezatbildība, nekonsekvence un bezrūpība. Var gadīties, ka arī tev nāksies vilties kāda sava paziņas rīcībā, kas būs ietekmējusi tavu personīgo dzīvi.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev vajadzētu rīkoties, vadoties pēc sava noskaņojuma. Ja esi dzimis februāra vidū, nevajadzētu uztraukties par to, ka šāda iespēja varētu ko sabojāt. Tu intuitīvi spēsi izvēlēties dažādiem darbiem piemērotāko taktiku. Ja esi dzimis janvārī, tev būs jācenšas saglabāt sevi, ievērojot etiķeti un saglabājot uzticību visas dienas garumā.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien pats būsi noteicējs par sevi un savām izvēlēm, jo vairāk tam ļausies, jo aizraujošāk tas viss būs. Tu varētu mainīt savu profesiju, mērķus, sadzīves kārtību. Lieliski, ka vari ļauties sava tēla atsvaidzināšanai, pastiprinot vai mainot savus noteikumus.

 

Lai tev skaista šī diena!

Iepriekšējais rakstsPiektdiena sākusies ar skumju vēsti no Valsts policijas
Nākamais rakstsUz Liepājas šosejas notikusi smaga avārija – VIDEO