Septiņpadsmitajā februārī pievērs uzmanību, lai tava vēlme aizstāvēties nestāv ceļā tavai attīstībai.

 

auns-mil-horAuns

Aizrautīgie un pašpārliecinātie Auni šodien uzņems vēl lielākus apgriezienus kā parasti un būs īpaši koncentrējušies uz savu mērķu sasniegšanu. Esi drošs, ka izmanto visus iespējamos tev pieejamos resursus savā labā un atceries, ka darbošanās vienatnē ne vienmēr ir labākais un veiksmīgākais veids, kā realizēt savus plānus.

 

versis-mil-horVērsis

Vērši ir ļoti strādīgi cilvēki, taču viņiem svarīgāks ir rezultāts, nevis tas, kā un kādu darbu viņi veic. Šodien būsi īpaši noskaņots darbu veikt kvalitatīvi, tādēļ šajā dienā paveiktais iegūs pavisam citu nozīmi gan tavās, gan citu acīs un tiksi labi novērtēts.

 

dvini-mil-horDvīņi

Kaislīgajiem Dvīņiem ieteicams fokusēt savu enerģiju ne vien uz darba veikšanu, bet arī uz sevis savaldīšanu. Šodien tavus plānus varētu izjaukt rūpes par apkārtējiem. Labākais veids, kā varēsi tiem palīdzēt, būs uzņemties atbildību par saviem pienākumiem.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem ieteicams šodien pavadīt laiku ar draugiem un tuvākajiem ģimenes locekļiem. Lai gan arī ikdienā jums ir tuvas savstarpējās attiecības, šodien izjutīsi īpašu saikni un kopā varēsiet piedzīvot daudz pozitīvus, atmiņā paliekošus mirkļus, ja vien papūlēsies atrast kaut nedaudz brīva laika, ko kopā pavadīt.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām ieteicams sevi šodien veltīt darbam. Tev rūp tava pozīcija un vēlies allaž būt pārāks par citiem, taču tā rezultātā ne vienmēr darbojies maksimāli produktīvi.  Samazini laiku, ko parasti patērē citu instruēšanai, uzraudzīšanai un lielāko dienas daļu velti pildot pats savus darba pienākumus.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas ir izcili un rūpīgi darbinieki, kuri pievērš uzmanību katrai detaļai, taču nereti jūt, ka viņu pūles netiek atbilstoši novērtētas. Šodien, iespējams, gūsi atklāsmi, ka labākais atalgojums ir labi padarīta darba sajūta, līdz ar to būsi čakls, lai dienas beigās spētu baudīt gandarījumu par paveikto.

 

svari-mil-horSvari

Svariem šodien vajadzētu uzmanīties no pārtapšanas par burta kalpiem. Nostājoties vienā vai otrā pusē tavs viedoklis būs subjektīvs un arī tu pats kļūsi uzvilkts un agresīvs, aizstāvot savas intereses, uz kurām raudzīsies tikai no viena skatu punkta.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem vajadzētu pievērs uzmanību, lai paši nekļūtu par šķērsli savu plānu izstrādei un attīstībai. Lai arī tavā darba sparā nekā slikta nav, tava uzstājība un pārāk lielā aizrautība var nobiedēt kādu no tava tuvāko sabiedroto loka.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki šodien dienu pratīs pavadīts gan lietderīgi, gan patīkami. Tu mīli darbu un tev nesagādā problēmas mesties iekšā savu pienākumu pildīšanā, taču tu esi arī piedzīvojumu meklētājs, kurš pie katras mazākās iespējas izvēlas laiku pavadīt ārpus mājas, dabā. Kamēr lielākā daļa citu zīmju pārstāvju izvēlēsies vai nu darbu vai izklaides, tu paspēsi savu dienu saplānot tā, lai laika pietiktu visam.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži  ir čakli darbinieki, taču ne tādēļ, ka viņi ļoti mīlētu darbu, bet tādēļ, ka mīl sevi un viņiem rūp sava reputācija gan personīgajā dzīvē, gan profesionālajā vidē. Šodien esi atvērts un nekautrējies citiem parādīt savu uzcītīgo darbu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīri šodien pastiprinātu uzmanību pievērsīs dažādiem sociāliem jautājumiem un šī diena būs labvēlīga dažādu sabiedrībai nozīmīgu jautājumu risināšanai. Darbā esi aizrautīgs, taču saglabā pieklājību un atceries, ka atsevišķu mērķu sasniegšanā lielu lomu spēlē tieši spēja sadarboties.

 

zivis-mil-horZivis

Zivis pret apkārtējiem izjūt īpašas rūpes un šodien būs sevišķi grūti nodalīt savas emocijas no pārējo emocijām un neietekmēties no apkārt valdošā noskaņojuma. Atsevišķās situācijās tas tavam darbam var nākt par labu – izmanto to savā labā. Taču gadījumos, kad jūti, ka tiec bremzēts, atbrīvojies no liekajām emocijām, kuras tevi personīgi neskar un pārstāj raizēties par citu problēmām.

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsŽaņa prombūtnē Magoni apciemojis simpātisks latvietis – VIDEO
Nākamais rakstsRēzeknieti jau otro reizi dzīvē piemeklē neticama veiksme