Šo dienu ieteicams pavadīt mierīgi un nepārspīlējot ar pārlieku lielām aktivitātēm. Pavadi to mierīgā atmosfērā kopā ar sev mīļiem cilvēkiem un izbaudi mirkļus.

 

Auns

Šodien nevajadzētu aizrauties ar izklaidi, tas var negatīvi ietekmēt tavu veselību. Uzturi ciešāku kontaktu ar vecākiem, uzzini, kas notiek viņu dzīvē, dalies arī ar saviem panākumiem. Neaizmirsti par to, ka arī tu vari kādreiz piezvanīt, nevis gaidīt, kad kāds zvanīs tev. Esi atklāts, taču neaizraujies ar kritiku.

 

Vērsis

Nav ieteicams šodien uzsākt neko jaunu. Labāk velti laiku mājas uzkopšanai, aizej uz kādu kino seansu kopā ar bērniem, mīļoto un/vai draugu. Dienas izskaņā var rasties vēlme pievērsties romantiskai literatūrai, tāpēc neapslāpē to – ļaujies šai vēlmei un pavadi vakaru ar jauku grāmatu.

 

Dvīņi

Šodien tu, visticamāk, centīsies ar visu sparu iepriecināt tuviniekus, sagādājot viņiem kādu grandiozu pārsteigumu. Taču nepārcenties ar dāvanām, ne jau lietas mantiskajā vērtībā slēpjas patiesais prieks un gandarījums, labāk pievieno pasākumam savas personīgās idejas, maigumu, mīlestību un parādi to, cik ļoti mīli!

 

Vēzis

Iespējams, ka tiksi uzaicināts kādās glaunās pusdienās. Daži izmantos iespēju paspīdēt sabiedrības acīs ar savām radošajām dotībām un iecerēm. Saskarsmē ar otro pusīti ik pa brīdim var uzplaiksnīt greizsirdības scēnas, taču tev vajadzētu pievērst uzmanību tam, lai tu nepārforsētu ar saviem aizrādījumiem, kritiku un pārmetumiem.

 

Lauva

Pareizi rīkosies tie, kuri kaut uz mirkli atliks iesāktos darbus un izbaudīs vienkāršu atpūtu. Jā, ir nepieciešamas arī tādas dienas, un tev šī ir piemērota tieši tam. Tev nevajadzētu rasties sevišķām grūtībām atrast piemērotas izklaides iespējas un tām attiecīgu kompāniju. Šodien tev trāpīgs būs teiciens, ka darbs nav zaķis – neaizbēgs!

 

Jaunava

Nemoki sevi ar drūmām atmiņām. Esi piesardzīgs, nesabojā attiecības ar līdzcilvēkiem, kāda neapdomāta izteiciena dēļ. Lai tiktu vaļā no negatīvām emocijām, pievērsies fiziskam darbam vai sportam, nevis citu nosodīšanai, kritizēšanai vai vēl ļaunāk – aprunāšanai aiz muguras. Tas ne pie kā laba nenovedīs, tāpēc uzmanies un savaldies!

 

Svari

Šodien nav ieteicams veikt lielus pārkārtošanās darbus mājas interjerā. Šis brīdis ir piemērots, lai risinātu attiecību lietas. Tajās var izpausties labvēlīgas nejaušības, kuras patiesībā izrādīsies loģiskas likumsakarības. Taču, lai kā arī nebūtu, tev nevajadzētu pārspīlēt ar savām vēlmēm un to uzspiešanu apkārtējiem.

 

Skorpions

Šodien tevi nenoliedzami saistīs kultūras pasākumi, jo īpaši pēc tiem alksi, ja ir pagājis jau krietni ilgs laiks, kopš kādu no tiem apmeklēji pēdējo reizi. Visticamāk, tu vēlēsies kopā ar ģimeni apmeklēt teātri vai mākslas izstādi, iespējams, kādu koncertu. Saudzē savus nervus, ja iznāk darīšana ar iereibušu, agresīvu cilvēku – tas nozīmē, labāk dodies projām no viņa un neiesaisties diskusijās.

 

Strēlnieks

Daži Strēlnieki nopietni pievērsīsies labdarībai. Dvēsele tā vien prasīs nesavtīgu rīcību citu labā. Sāktās lietas šajā sakarā sagādās patiesu gandarījumu un piepildījumu tavā dzīvē. Iespējams, šāda vēlme parādīsies vienkārši tāpat, bet ticams arī tas, ka tādēļ, jo tu jutīsi, ka pēdējā laikā esi kaut ko izdarījos, ko vēlies labot, bet nezini kā.

 

Mežāzis

No paša rīta tu jau pamodīsies ļoti radošā noskaņojumā. Ļaujies šim garastāvoklim un izmanto tā priekšrocības! Uzticies savai intuīcijai, ja nākas izšķirties par kādu svarīgu jautājumu. Mājinieki būs nenoliedzami pateicīgi par kopā pavadīto brīvdienu, tāpēc papūlies veltīt viņiem patiesi nedalītu uzmanību!

 

Ūdensvīrs

Nogurums var būt par iemeslu, kāpēc paliksi mājās pie televizora un atturēsies apmeklēt tev tik tīkamos saviesīgos pasākumus. Un, ja tā – nešausti sevi ar pārmetumiem, ka šodien jūties tā un ne citādi. Varbūt kopīgi ar mīļoto nodosieties filozofiskām pārdomām., kas lieti noderēs  ne tikai dažādu plānu kaldināšanā, bet arī to realizēšanā.

 

Zivis

Šodien ir īpaši labvēlīga diena ceļojuma uzsākšanai. Gādāsi, lai mājās palikušie nejustos vientuļi vai aizvainoti. Šodien var rasties iespēja izveidot vērtīgas pazīšanās, kā arī piedzīvot krāšņus, atmiņā paliekošus mirkļus. Ļaujies tiem un izbaudi šo dienu!

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan brīdinājums: Tuvākajās dienās mūs sagaida īpaši nepatīkami laika apstākļi
Nākamais rakstsVarmākām un skandalētājiem Latvijas ģimenēs turpmāk jāuzmanās īpaši