Izmanto šo dienu, lai ar savu talantu palīdzību attīstītu sev nozīmīgus un cēlus mērķus.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem labvēlīga diena dažādu projektu uzsākšanai, kas saistīti ar sociālām un sabiedrībai nozīmīgām jomām. Nav šaubu, ka iesākt veiksmīgi šāda veida projektus nebūs problēmu, pateicoties tavai enerģijai un uzņēmībai, taču ņem vērā, ka būs nepieciešams atrast veidu, kā uzticēties un pieņemt palīdzību arī no apkārtējiem.

 

versisVērsis

Vērša zīmē dzimušajiem ieteicams atrast kādu sev saistošā jomā darbojošos organizāciju, kurai nepieciešama kaut kāda veida palīdzība. Daudzām bezpeļņas organizācijām ir vakantas nozīmīgas brīvprātīgā darba pozīcijas dēļ nespējas algot darbiniekus. Ja iespējams, atrodi kaut pāris stundas brīva laika, lai varētu doties talkā.   

 

dviniDvīņi

Dvīņiem kā komunikabliem cilvēkiem šajā dienā ieteicams būt kā skaļruņiem, kuri nodod tālāk informāciju par dažādiem sev nozīmīgiem sociālajiem jautājumiem un iespējām tos risināt. Tev izdosies uzrunāt ievērojami lielāku skaitu cilvēku, ja parūpēsies par to, lai saruna ritētu draudzīgā noskaņā un brīvā atmosfērā.
 

vezisVēzis

Vēžiem bieži vien ir atšķirīgs redzējums uz dažādiem sociālajiem jautājumiem, it īpaši sev tuviem un nozīmīgiem. Izmanto to, lai sniegtu savu palīdzību to risināšanā. Esi uzmanīgs uzrunājot citus cilvēkus – bieži vien tu esi pārāk emocionāls un ievainojams, kā rezultātā, neizjūtot gana lielu atbalstu, vari atmest visam ar roku.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu pievērst uzmanību tam, kā viņi prezentē sevi, savas aizraušanās, rūpes un viedokli. Tev ir ļoti spēcīga personība un, izvēloties nepiemērotus izteiksmes līdzekļus, apkārtējiem vari šķist samākslots vai pārāk uzstājīgs.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām ieteicams apsvērt izmantot savas darba prasmes, iesaistoties brīvprātīgajā darbā kādā organizācijā. Tev tāpat kā jebkuram ir atsevišķi sociāli vai politiski jautājumi, pret kuriem neesi vienaldzīgs un, kuru risināšanā kaut kādā veidā pavisam noteikti vari izrādīties noderīgs.

 

svariSvari

Tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuriem ir kāds sirdij tuvs jautājums vai joma, īstais laiks pašiem ņemt dalību pozitīvu pārmaiņu veicināšanai. Pārējiem ieteicams īpaši pieturēties pie laipnības un cilvēcības sarunās ar citiem, jo šodien apkārt virmos visdažādākās idejas sociālu un politisku jautājumu risināšanai.
 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie ir kaislīgi cilvēki, kuriem pavisam noteikti ir ko teikt par atsevišķiem sociāliem un politiskiem jautājumiem. Šodien arī citi būs tendēti aizstāvēt sev tuvas jomas. Cieni apkārtējo viedokli un izvairies no saasinātas reakcijas.  

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki spēj kvalitatīvi izpildīt lielu darbu apjomu īsā laikā, kas nozīmē, ka šodien tu spēsi savā plānotājā atrast arī laiku kāda brīvprātīgā darba veikšanai. Apsver iespēju piedalīties kādās debatēs vai piketā.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ir vairākas prasmes, ar kurām tie varētu sniegt ieguldījumu sabiedrības labā, iesaistoties brīvprātīgajā darbā. Ja tomēr esi pārāk aizņemts vai nezini, kurš no taviem talantiem un prasmēm varētu būt noderīgs, atceries, ka vienmēr ir iespēja veikt ziedojumu sev tuvam un uzrunājošam mērķim.
 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri ļoti brīvi var runāt par sev nozīmīgiem sociālajiem jautājumiem un problēmām un bieži vien paši patiesi izbauda citu iepazīstināšanu ar tiem. Pievērs uzmanību pasniegšanas veidam, izvairies būt uzstājīgs, kā arī centies nereaģēt pārāk negatīvi uz tavuprāt sliktām idejām.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem labvēlīga diena brīvprātīgā darba veikšanai saistībā ar sociālajiem jautājumiem. Tavs trumpis ir spēja izprast apkārtējos un uztver viņu emocijas, tādēļ atrodi iespēju, kā citiem vari palīdzēt runājot, uzklausot un daloties pieredzē.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 17.-23. maijs
Nākamais rakstsDiemžēl Cēsu pusē pazudusī Ilze atrasta mirusi