Šī diena izvērtīsies labvēlīga mērķtiecīgam darbam. Viegli spēsi kontrolēt savas emocijas, nebūs viegli novirzīt tevi no uzņemtā kursa. Plāno un turies pie plāna – tas palielinās šīs dienas lietderības koeficientu.

 

 

auns-mil-horAuns

Pirmajā dienas pusē visa tava uzmanība tiks pievērsta dažādiem pienākumiem. Šajā laikā tev nevajadzētu izturēties vieglprātīgi un neapdomīgi. Ja iespējams, šodien vari nokārtot kādas finansiāla rakstura lietas, jo tajās šodien sola veikties.

 

 

versis-mil-horVērsis

Rīta pusē tu būsi kā uzticības persona – iespējams, vairāki cilvēki vēlēsies tavu padomu vai atbalstu. Otrajā dienas pusē, visticamāk, tu vēlēsies kaut ko izpētīt, uzzināt vai noskaidrot no jauna. Tikai pielūko, lai tas nepāraug nevēlamā okšķerēšanā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dzīve liks tev būt disciplinētākam visa veida komunikācijā. Iespējams, kļūs skaidrs tas, kas kādu laiku bijis teju kā miglā tīts. Ja nevēlies visu dzīvi pavadīt, rīkojoties pēc kāda cita noteikumiem, šis ir īstais laiks, lai sāktu rīkoties atbilstoši savām interesēm.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Pienācis laiks sākt analizēt savas domas, sapņus un ieceres. Ja esi dzimis jūlija vidū, šis process var kļūt tev īpaši intensīvs. Centies šodien izvairīties no dokumentu parakstīšanas, nenoslēdz nevienu jaunu līgumu. Lai uzsāktu ko jaunu – rūpīgi iepazīsties ar visiem noteikumiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja esi jūlijā dzimis, šodien tev jāmēģina būt piesardzīgākam ar saviem izteikumiem, salīdzinājumiem  un darbībām, jo vari pārlieku pārsteigties un tādējādi panākt ne visai labu rezultātu. Lai ko tu teiktu, padomā rūpīgi par to, ko un kāpēc saki.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nav piemērota diena spontānu lēmumu pieņemšanai – visticamāk, tev trūks informācijas un būs grūti kaut ko izlemt. Taču diena būs labvēlīga jebkura veida plānotām radošām darbībām, kurās tu piedalīsies vai ko uzmanīsi. Visi darbi, kas prasa lielu koncentrēšanos un precizitāti, labāk veicami no rīta.

 

 

svari-mil-horSvari

Pirmajā dienas pusē, droši daudz ko vari uzticēt un darīt kopā ar partneri. Lieliski spēsi tikt galā ar darba organizēšanu un prasmīgi spēsi pārvaldīt īpašuma lietas un finanses. Taču, lai ko arī nedarītu, neko nepalaid pašplūsmā – pievērs uzmanību visam, ko dari.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pirmajā dienas pusē, iespējams, izjutīsi kādu labu savienību, kas dos tev spēku. Vakarpusē būs krietni grūtāk kārtot kādas svarīgas lietas, tāpēc labāk to nemaz nesāc. Kāds tev uzticams  biznesa partneris vai kolēģis, iespējams, piedāvās ko ļoti interesantu, kas būs tev pa prātam un vedinās uz neaizmirstamu piedzīvojumu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ja vēlies kādu iepriecināt, ķeries pie darba jau no paša rīta un liec lietā visu savu pienākuma apziņu un centību. Šī diena būs ļoti piemērota ikdienas praktisko pienākumu veikšanai. Otrajā dienas pusē tu jutīsies atbrīvotāks un spēsi vairāk atpūsties. Izmanto to!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien varēsi iegūt lielu radošo potenciālu – pārliecinies, lai tu pareizi to izmantotu. Neguli pārlieku ilgi šodien, jo tad varēsi paveikt daudz darba. Ja no rīta paveiksi savus pienākumus, pārējo dienas daļu varēsi veltīt mīlestībai, hobijiem un izklaidei.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev būs nepieciešama pašdisciplīna. Tā īpaši noderēs, risinot dažādas ģimenes lietas, kārtojot finanšu darījumus un pildot oficiālos pienākumus. Daudz vairāk brīvības un atpūtas tevi gaida dienas otrajā pusē un vakarā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī tev solās būt veiksmīga diena. Tev būs daudz iespēju baudīt dzīvi. Dienas pirmajā pusē tev vajadzētu uzņemties atbildību par saviem partneriem, cienīt dažādas tradīcijas un taupīt naudu – tā būs tavu panākumu atslēga!

 

 

Lai tev lieliska un izdevusies šī diena!

Iepriekšējais raksts“Afēra! Esam nospiesti uz ceļiem!” Vakcīnu rindās stāvošie nereti nonākot pretrunās paši ar sevi
Nākamais rakstsNespējot iegādāties sertifikātu, kāda skolotāja sākusi meklēt Covid-19 slimnieku, lai inficētos – VIDEO