Esi pārliecināts par savām idejām un to, kam tu tici, taču izvairies no sava viedokļa uzspiešanas citiem, centies būt atvērts un brīvs no aizspriedumiem.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie ir ļoti drosmīgi un pašpārliecināti cilvēki, kuri nebaidās savus trumpjus likt lietā sarunās ar citiem. Ja vēlies, lai tevī ieklausītos un tevis teikto ņemtu vērā, izturies ar cieņu pret savu sarunas biedru un izvairies no asām viedokļu apmaiņām.

 

versisVērsis

Vērši ir ļoti pašpārliecināti un stūrgalvīgi cilvēki, kuru argumenti nereti ir balstīti uz viņu iepriekšējās pieredzes. Lai gan pieredzei ir liela vērtība, fokusējoties tikai uz to tavs redzesloks ir krietni sašaurināts un tu pats kļūsti skeptisks pret jaunām lietām un idejām. Diemžēl, šādā veidā apkārtējo atbalstu savām idejām izdot neizdosies.

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem jāpatur prātā tas, ko citi dažkārt mēdz piemiers – viņi var lepoties ar bīstami asu prātu. Neļauj citiem sevi noniecināt sevi tādēļ vien, ka ārēji esi radījis par sevi iespaidu kā par vienkāršu pļāpu vai tenkotāju. Atrodi iespēju, kā likt apkārtējiem iepazīt arī tavu inteliģento pusi.
 

 

vezisVēzis

Vēžiem bieži vien ir konkrēts viedoklis par dažādiem sociāliem jautājumiem, taču dēļ savām bailēm un kautrības tie to pauž bez pārliecības vai pilnībā izvairās no iesaistīšanās diskusijās ar citiem. Izvairīšanās ko iespējamajiem konfliktiem nav nosodāma rīcība, taču raugi, lai netiec palikts zem citu papēža.

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie ir ļoti pašpārliecināti cilvēki un bieži vien paļaujas uz to, ka citi piekritīs viņu viedoklim, jo tas taču ir viņu izteiktais viedoklis. Palūkojies uz sevi ar kritisku aci un iepazīsties arī ar pretējiem viedokļiem, lai diskusiju laikā izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem.
 

jaunavaJaunava

Jaunavas veiksmīgi izvairīsies no lamatām, ko šodien izlicis mēness Ūdensvīra zīmē. Tu bieži vien izvairies no dažādām debatēm un diskusijām, jo nejūti vajadzību mesties kādu apstrīdēt vai par kaut ko pārliecināt. Tiesa gan, var gadīties, ka pilnībā izbēgt no iesaistīšanās tajās nevarēsi un nāksies uzraudzīt, lai saruna norit konstruktīvi un neiziet no sliedēm.

svariSvari

Svariem gaidāma visai darbīga diena. Apkārt plosīsies ideju pārņemti cilvēki, kas, protams, krietni palielina risku dažādu konfliktu un nesaskaņu attīstībai. Izvairies no nostāšanās vienā vai otrā pusē. Centies ieņemt neitrālu pozīciju un vienkārši apdzēst atšķirīgo viedokļu radīto uguni.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie kļūst sevišķi aizrautīgi sarunu biedri un diskusiju dalībnieki, ja tiek runāts par kādu viņiem nozīmīgu tēmu. Esi kaislīgs, aizstāvot savu viedokli, taču nepielieto agresiju, cenšoties par to pārliecināt apkārtējos.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ir visai rāmas dabas cilvēki un tas viņiem ļoti palīdzēs izvairīties no dažādām spriedzes pilnām diskusijām šajā dienā. Ja tomēr kaut kādā veidā tajās iesaistīsies, vari būt drošs, ka veiksmīgi spēsi gūt apkārtējo cilvēku atbalstu.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem izdosies izvairīties no mežonīgiem konfliktiem darba vietā. Tu esi ļoti ieinteresēts saglabāt labu reputāciju, tādēļ neļausi nesaskaņām kolēģu starpā to aptraipīt. Toties brīvajā laikā būsi nelokāms un pārņemts ar sacensību garu.
 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri šodien jutīsies īpaši saviļņoti un motivēti iesaistīties diskusijās. Tu ar lielu aizrautību iesaisties dažādu politisko un sociālo jautājumu risināšanā un bieži vien to dari, pārkāpjot dažādas robežas. Atceries, ka ir lietas, kuras, iespējams, būtu labāk publiski neizpaust.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem nāksies pacīnīties par mieru šajā dienā. Liec lietā spēju saprast citu cilvēku emocijas un sajūtas, lai palīdzētu tiem atrisināt savstarpējās nesaskaņas. Drošākā pozīcija, kur atrasties šajā spriedzes pilnajā dienā, būs kāda konflikta epicentrā, mēģinot rast kompromisu starp abām tajā iesaistītajām pusēm.
 

 

Iepriekšējais rakstsIzskan jauna informācija saistībā ar Covid-19 izplatību Latvijā
Nākamais raksts“airBaltic” sāk pieņemt atpakaļ pandēmijas laikā atlaistos darbiniekus, bet ir kāds āķis