Šodien ievērojami pieaugs tava intuīcija un iztēle. Ieskauj sevi ar radošu atmosfēru, nedomājot par to, kā uz to reaģēs apkārt esošie cilvēki. Šovakar tevi var sagaidīt kāda interesanta tikšanās, kas var pilnībā izmainīt tavu ierasto dzīvesveidu. Šī iemesla dēļ pārliecinies, ka izskaties atbilstoši mūsdienu modes tendencēm un esi gatavs visam jaunajam.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tu uzticēsies savai intuīcijai. Tieši tāpēc spēsi ātri atrast atbildes uz daudziem būtiskiem jautājumiem. Tas palīdzēs arī sastrādāties ar kolēģiem, radot patīkamāku vidi jūsu savstarpējā darbā. Ar personīgajos jautājumos tava zemapziņa čukstēs priekšā daudzas atbildes grūtās un sarežģītās situācijās.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien spēsi atjaunot savas senās biznesa partnerattiecības. Tomēr kopā ar iepriekšējo partneri arī sapratīsiet, ka šai aliansei ir nepieciešamas reformācijas. Tomēr, visticamāk, piekritīsi tikai tad, ja šīs izmaiņas šķitīs optimālākas tev.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šajā dienā darbosies saskaņā ar visai neērtiem psiholoģiskajiem apstākļiem. Kāda persona tavā darba vietā, kura tev nav patīkama,  iespējams tiks atlaista no amata, tāpēc nāksies aizstāt šo personu ar kādu citu.  Ļoti iespējams, ka aizvietotājs būs jauns un nepieredzējis, tāpēc tev var nākties izlemt, ka ir jāņem šī persona savā paspārnē.  Šādā veidā vari iegūt patiesi labu draugu.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tev būs jātiek galā ar sarežģītu problēmu, kas, visticamāk,  saistīta ar ģimeni. Šīs grūtības var rasties tava brāļa, māsas vai viņu bērnu dzīvēs. Darba laikā tu vari pastāvīgi runāt ar šo personu pa telefonu, lai noskaidrotu, kas tad īsti ir noticis.

 

lauva-mil-horLauva
Tava fiziskā pievilcība šodien būs ļoti  intensīva. Teju ikviens var ievērot tavas stingrās diētas augļus, to pamanīs pat tas cilvēks, kurš ilgstoši ir ignorējis tevi. Iespējams, šī persona uzaicinās tevi uz romantiskām vakariņām. Lai gan, visticamāk, piekritīsi, tevi nepārņems iepriekš cerētā sajūsma, jo ar savu jauno pašnovērtējumu tev var kļūt skaidrs, ka viņš nav tavas uzmanības vērts.  

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien ar zināmu iedomības piesitienu uzskatīsi, ka esi lielisks darbinieks un sabiedrotais.  Tev var tikt uzticēts daudzsološs projekts, tomēr var nākties sadarboties ar kādu no nepieredzējušajiem kolēģiem. Tu vari nekavējoties ķerties pie galvenajiem darba aspektiem, ignorējot partnera padomus. Visticamāk, tā izrādīsies liela kļūda.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien tu liksi lietā savu iedzimto diplomātiju. Darbā būsi spiests risināt strīdīgus jautājums, un, lai to izdarītu, būs nepieciešamas visas tavas zināšanas par cilvēka psiholoģiju. Galu galā tiksi ar uzdevumu lieliski galā, saņemot sirsnīgu pateicību no sava priekšnieka.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Šajā dienā spēsi realizēt savas kvēlākās vēlmes un fantāzijas praktiski pat tad, ja šķitīs, ka tas nav iespējams. Vari pavadīt dienas beigas lielisku personu kompānijā, kas vienmēr šķitis nesasniedzams sapnis. Tev beidzot būs iespēja pastāstīt kādam sev nozīmīgam cilvēkam, ko jūti pret viņu, visticamāk, saņemot pretī līdzīgu informāciju. Jūsu attiecības var sākties tieši ar šo mirkli!


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Visticamāk, šajā dienā būsi visai aizmāršīgs. Vari neapdomīgi aizmirst mājās kaut ko svarīgu. Tā būs lieta, kas tev ir ļoti nepieciešama profesionālajā darbībā, kas var sekmēt kāda ikdienišķa uzdevuma neizpildīšanu. Dienas laikā vari kļūt aizvien nopietnāks, tāpēc kāda ģimenes locekļa kaitinošā sejas izteiksme var pamatīgi izsist no līdzsvara. Vari pēkšņi atcerēties par nesenām nesaskaņām, kas vēl vairāk palielinās plaisu starp jums.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tev šodien ļoti nozīmīgas būs emocionālās saistības ar cilvēku, kurš tev ir svarīgs. Arī darbā vari izvēlēties sabiedroto, kurš tev ir kādā ziņā simpātisks, kādu, kurš uz tevi ir atstājis patiešām labu iespaidu. Vakarā vari ļauties iepirkšanās trakumam, tomēr esi piesardzīgs, jo  iespējami daudzi nevajadzīgi pirkumi.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šajā dienā tu vari  aizsākt kādu visai nozīmīgu finansiālo projektu. Iespējams, liksi uz spēles savus ieguldījumus, ko, visticamāk, nebūt nenožēlosi. Līdz vakaram jau var tapt skaidrs, ka tavam izdomas auglim, izlolotajai idejai ir perspektīvas, kas var aizsākt tavā dzīvē daudzas patīkamas, ērtas izmaiņas.

 

 

zivis-mil-horZivis
Šajā dienā tu vari sākt aizdomāties par dažādu kaitīgu vielu klātbūtni tavā uzturā,  kā arī citos neaizstājams priekšmetos. Iespējams, uzzināsi, ka tavā darba vietā drīz sagaidāma pamatīga štatu samazināšana. Tā vietā, lai būtu pārliecināts par sava amata drošību,  tu vari sākt apdomāt ikvienu nevajadzīgo savas ikdienas tēriņu pārtraukšanu.

 

Baudi šo dienu!

Iepriekšējais rakstsNo šodienas laiks jūtami mainīsies – stāsta sinoptiķis Toms Bricis!
Nākamais rakstsVai ir iespējams iegūt bezmaksas griezienus?