Šī diena izrādīsies diezgan labvēlīga, lai komunicētu ar draugiem. Tuvības sajūta ar cilvēkiem kļūs aizvien spēcīgāka. Tiekšanās pēc brīvības arī kļūs spēcīgāka, tādēļ neaizmirsti, ka tādas vēlmes ir arī citiem – neierobežo cilvēkus!

 

auns-mil-horAuns

Piemērots laiks dažādām vērienīgām idejām un plāniem. Vari ignorēt dažādus sīkumus un kaitinošas lietas, taču vēlāk nesūdzies, ka kaut ko neesi dzirdējis, esi pārpratis vai nesapratis. Jo vairāk šodien interesēsies par filozofiska un reliģiska rakstura lietām, jo lielāka iespēja, ka gūsi iedvesmu un pozitīvismu.

 

versis-mil-horVērsis

Pat darot mājas darbus, tev vajadzētu saglabāt savu skatījumu nākotnē, nevis kavēties pagātnē. Ja tu plāno augt profesionālā līmenī, neierobežo sevi – esi atvērts un atklāts. Esi atvērts jaunām idejām un tendencēm.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieliski piemērota diena ārzemju braucieniem, īpaši, ja turp dodies lai mācītos vai garīgi pilnveidotos. Ja esi ārzemēs vai nepazīstamā vidē, tu vari paļauties uz cilvēku viesmīlību, pieklājību un labu attieksmi.

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena radīs labvēlīgus apstākļus banku un finansiāla rakstura darījumos. Jebkurš risks, tostarp finanšu, var būt tev ļoti bīstams. Iespējams, gūsi peļņu, ja būsi nesavtīgs. Būsi ieguvējs, ja iesaistīsies labdarībā, neparastā zinātniskā eksperimentā vai kādā lielā starptautiskā projektā.

 

lauva-mil-horLauva

Tavs dabiskais valdzinājums būs tavs vienīgais ierocis šodien. Morālā izturība un morālais pārākums būs pretinieku pusē, tāpēc, ja nebūsi pietiekami pārliecināts par sevi un nebūsi par lietām labi informēts, citi var tevi aizvainot, liekot pat raudāt.

 

jaunava-mil-horJaunava

Būsi priecīgs, jo gūsi iespēju darīt to, kas tev patīk. Tas ļaus tev sajust lielāku optimismu un varēsi vairs negausties, ka tava ikdiena ir viena vienīga rutīna. Zvaigznes sola tev palīdzību gadījumā, ja šobrīd neesi atradis sev piemērotāko vietu profesionālajā jomā.

 

svari-mil-horSvari

Šodien, iespējams, tevi sagaidīs kāds īpaši skaists un radošs notikums, piemēram, teātra apmeklējums vai interesanta fotosesija. Ideāli piemērots laiks, lai bērniem vai kādam ļoti tuvam cilvēkam parādītu daļu no sava skaistā pasaules redzējuma.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Laiks, ko pavadīsi kopā ar savu ģimeni, būs tev ļoti patīkams un iedvesmojošs. Jūsu kopīgās intereses un cerības sniegs vairāk iespēju būt kopā. Tavs patriotisms var tevi darīt vēl spēcīgāku. Pienācis laiks, lai tu vairāk papētītu senču “saknes”.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ar prieku šodien uzņemsies skolotāja, viesmīlīga namsaimnieka, izveicīga diplomāta, samierinātāja lomu vai ieņemsi kādu citu ļoti svarīgu nozīmi. Kopumā šodien iespējami dažādi uzjautrinoši momenti, romantiskas tikšanās un īsi izbraucieni.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Lieliska diena dažādiem pirkumiem, jo īpaši, ja tu plāno maksāt par tiem ar pārskaitījumu. Šodien vari atļauties nedaudz lielāku finansiālo brīvību nekā tas ir parasti. Izmanto to, taču neprātīgi neaizraujies!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tavas darbības vairāk vadīsies pēc morāles vai reliģiskās pārliecības. Iespējams, varēsi sākt idealizēt sevi vai cilvēkus sev apkārt. Šis ir piemērotākais laiks, lai analizētu un izvērtētu visus plusus un mīnusus savai kopējai dzīves stratēģijai.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien savus galvenos mērķus labāk nereklamē, bet paturi pie sevis. Turpmāk atklājies tikai tiem, kuriem patiesi uzticies un, kuri uzticas tev – nestāsti visiem visu. Iemācies atšķirt sapņus no realitātes un dzīvo reālajā pasaulē, nevis iedomās.

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsŽanis Magonei sagādājis jaunas nedienas, sieviete vēršas pēc palīdzības
Nākamais rakstsDiemžēl ceturtdienas rīts pienācis ar skumjām ziņām