aunsAuns

Auna zīmē dzimušie šodien īpaši veiksmīgi spēs plānot dažādus projektus. Bieži vien tu esi pārāk aizrautīgs, lai veltītu laiku plānošanai un nevilcinoties meties pie īstenošanas, kā rezultātā nereti jau pašā sākumā sastopies ar sarežģījumiem, no kuriem tu veiksmīgi varētu izvairīties, ja apdomātu pāris soļus uz priekšu.

 

versis

Vērsis

Vēršiem ieteicams ar tālredzīgu skatu pavērties nākotnē. Tu esi efektīvs darbinieks, kas dažkārt ir arī iemesls tam, ka ieej rutīnā, no kuras nevēlies izkāpt ārā. Iespējams, ka dažas tavas metodes un rīki ir krietni novecojuši un savu laiku nokalpojuši, tādēļ esi atvērts pārmaiņām.

 

dviniDvīņi

Dvīņiem vajadzētu trenēt savu asprātību, komunicējot ar apkārtējiem. Mēness tevi ietekmē tik spēcīgi, ka, iespējams, vēl šodien netipiski sev izvairīsies no sarunām, taču centies pilnībā nenoslēgties sevī.

 

vezis

Vēzis

Vēžiem vajadzētu pievērst uzmanību savām finansēm un pārdomāt dažādus ar tām saistītus jautājumus, piemēram, testamentu kārtošanu, investīcijas utml. Tev ļoti rūp tava ģimenes dzīve, taču no šī brīža zvaigžņu stāvokļa gūto tālredzību labāk liec ietā savā darba vietā.  

lauvaLauva

Lauvas zīmes pārstāvjiem ieteicams izvērtēt savus mērķus profesionālajā jomā, kā arī veidus un metodes to sasniegšanai. Tu esi ļoti ambiciozs cilvēks, taču mīli dzīvot šodienai. Ja vēlies kaut ko savā dzīvē sasniegt, nāksies fokusēties arī uz nākotni, ne vien tagadni.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām ieteicams raudzīties nākotnē ar gaišu, vieglu skatu un vēsu prātu. Tu bieži vien esi noraizējies par savu nākotni un veselību un Mēness tikai pastiprinās tavu satraukumu un rūpes, kas pāraugs paranojā, ja netiks kontrolētas.

 

svariSvari

Svariem vajadzētu izvērtēt, kādas sekas šī brīža apstākļi un rīcība atstāj vai neatstāj uz viņu turpmāko dzīvi. Tu bieži vien esi tas, kurš uzņemās iniciatīvu pār dažādu konfliktu risināšanu un cīnies ar to sekām, bet reti aizdomājies par sistemātiskām izmaiņām, kas varētu palīdzēt iznīdēt iespējamos cēloņus.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams apsvērt iespējas ievīt savā ikdienā sev interesējošas jomas un hobijus. Tev noteikti ir vairākas lietas, kuras tevi patiesi aizrauj un, ja būsi gana tālredzīgs, atradīsi veidu, kā apvienot patīkamo ar lietderīgo un savu aizraušanos padarīt par peļņas avotu.   

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šodien jāpievēršas karjeras plānošanai. Tev mēdz būt pārāk vieglprātīga attieksme pret savu dzīvi un apkārt notiekošo. Nenoliedzami, tas palīdz tev izvairīties no nevajadzīgām bailēm un stresa,  tomēr neļauj, lai tas rada šķēršļus tavai attīstībai.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams elpot dziļi un turēt sev pa rokai lielu krūzi siltas tējas. Tu esi ambiciozs cilvēks, kuram ļoti rūp sava pozīcija tagadnē un iespējas nākotnē, taču pārāk daudz uz to iespringstot kaitēsi sev un savai veselībai.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šajā dienā jāapdomā taktika, kā panākt sev vēlamās izmaiņas. Tev rūp dažādi sociālie un politiskie jautājumi un tu esi gatavs ziedot savu enerģiju un laiku, lai uzlabotu situāciju sabiedrībai kopumā, taču nereti vairāk runā, nekā dari. Pārdomāts tevis izstrādāts plāns varētu savā ziņā pat glābt pasauli.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams būt tālredzīgiem, taču izvairīties no konkrētu lēmumu pieņemšanas. Tu mēdz ātri mainīt domas, tādēļ nebūtu vēlams nevilcinoties pieņemt dažāda veida lēmumus, kuru pēc tam mainīt var būt visai sarežģīti vai pat neiespējami.
 

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija šorīt notikusi uz Valmieras šosejas, izskan skumja vēsts
Nākamais rakstsDiemžēl jūnijs sācies ar skumju ziņu