Auns

Šodien, pēc priekšniecības rīkojuma, strādāsi pie kāda nozīmīga projekta darbā. Tevi neiepriecinās fakts,ka tik ļoti dārgais laiks jāvelta šai nodarbei, taču atteikties no šī darba nebūs iespējams, līdz ar to nāksies sevi piespiest izdarīt to, kas darāms. Vakarā tavu noskaņojumu uzlabos kāda tuvinieka pasniegtā dāvana, kura būs pateicība par viņam sniegto palīdzību.

 

 

Vērsis

Šodien saņemsi ilgi gaidīto atbildi no kādas savas simpātijas. Viņš piekritīs doties ar tevi uz tikšanos, vienlaikus izsakot lūgumu nevienam par šo randiņu neko nestāstīt. Jutīsies nedaudz apkaunots, taču neiebildīsi un labi, ka tā. Jau nedaudz vēlāk sapratīsi, ka viņš piekritis tikties ar tevi tikai un vienīgi tādēļ, lai raisītu greizsirdību savā bijušajā partnerī.

 

 

 

Dvīņi

Šodien ļausies dažādām kosmētiskajām procedūrām, uz kurām tevi iedvesmos kāds nesen satikts cilvēks. Atceroties, cik sakopta bija viņa seja un ķermenis, nolemsi arī savu vizuālo tēlu padarīt tuvu perfektam. Uzsākot šo procesu, neaizmirsti, ka pārmaiņas nav realizējamas vienā dienā. Tev būs nepieciešams labi pārdomāts ilgtermiņa plāns, lai sasniegtu iecerēto.

 

 

Vēzis

Šodien būsi ļoti slinks. Tava diena sastāvēs no zvilnēšanas krēslā datora priekšā, komunicējot ar apkārtējiem virtuālajā pasaulē. Starp citu, ne visi tavi sarunu biedri sagādās tev pozitīvas emocijas. Kādā forumā uzdursies personai, kura būs gatava darīt visu, lai izsistu tevi no sliedēm. Nepakļaujies šīm provokācijām un pēc iespējas ātrāk pamet konkrēto diskusiju.

 

 

Lauva

Šodien saņemsi vairākas liktenīgas ziņas. Uzzināsi, ka kāds no taviem gados vecākajiem radiniekiem nolēmis pārrakstīt savu īpašumu uz tavu vārdu. Kal dzelzi, kamēr tā ir karsta un nekavējoties sazinies ar kompetentu juristu. Ja tev tāda nav, tad palūdz apkārtējiem padalīties ar kāda izcila jurisprudences pārstāvja kontaktiem. Tāpat, protams, neaizmirsti izrādīt cieņu pret tuvinieku, kurš nolēmis spert šo soli.

 

 

Jaunava

Šodien, pārnākot mājās no darba, tevi samulsinās kāds otrās pusītes izteikts lūgums. Neuztraucies, viņš nav pārtraucis tevi mīlēt un nav arī atradis sev kādu citu. Tavs mīļotais gluži vienkārši vēlas vairāk laika pavadīt, nodarbojoties ar savu mīļāko hobiju. Neaizliedz viņam to darīt un atrodi arī pats sev kādu interesantu nodarbi. Pavisam noteikti ir kaut kas, ko jau ilgāku laiku vēlies izmēģināt vai izpētīt.

 

 

 

Svari

Šodien iegādāsies kādu unikālu lietu savai garderobei. Ieraudzīsi to kāda jauna, taču daudzsološa dizainera mājaslapā. Būsi pārsteigts par viņa radīto darbu zemajām cenām. Tas atļaus tev atsvaidzināt savu garderobi, raisot skaudību apkārtējos. Starp citu, tu ļoti palīdzēsi šim iesācējam modes pasaulē kļūt zināmākam, ja padalīsies ar viņa mājaslapu arī savā draugu lokā.

 

 

Skorpions

Šodien lielu daļu sava laika veltīsi kādam atgadījumam darbā. Tas nebūs saistīts ar taviem pienākumiem, bet gan par kādu konfliktu, kurš izcelsies kolēģu starpā. Tā kā katrs no tajā iesaistītajiem neatlaidīgi uzstās uz savu viedokli, būs grūti rast risinājumu šai situācijai. Vētra pierims vien tad,  kad konfliktā iesaistītie pamanīs priekšniecību vērojam notiekošo.

 

 

 

Strēlnieks

Šī diena atnesīs tev lielu emocionālo atvieglojumu. Atradīsi iespēju pavadīt laiku nodarbojoties ar to, kas tev patiešām patīk un tevi patiesi aizrauj. Dienas noslēgumā dosies uz tikšanos ar savu mīļoto cilvēku. Kārtējo reizi saņemsi mīlestības apliecinājumus un rūpīgi pārdomātu dāvanu. Dāvana būs ļoti simboliska un apzīmēs visu, ko kopā kā pāris līdz šim esat piedzīvojuši.

 

 

Mežāzis

Šī diena izvērtīsies visai liktenīga. No rīta pārbaudīsi savu nesen iegādāto loterijas biļeti un ieraudzīsi, ka esi laimējis nelielu naudas summu. Pēcpusdienā dosies pastaigā, kuras laikā sastapsi kādu ļoti jauku cilvēku. Ja esi sirdī brīvs, tev ir visas iespējas izveidot ar šo personu romantiskas attiecības. Viss, kas tev ir jādara – jāapmainās ar kontaktinformāciju. Jau vakarā šis cilvēks atsūtīs tev ziņu un jūsu komunikācija kļūs ciešāka.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu nāksies pavadīt mājās. No rīta pēkšņi salūzīs kāda ierīce mājās, kā rezultātā nāksies izsaukt meistaru. Gaidīsi speciālistu vairākas stundas, taču viņam veiksmīgi izdosies novērst radušos problēmu. Tavs noskaņojums gan aizvien nebūs no pozitīvākajiem. Ja nevēlies sabojāt garastāvokli arī citiem, tad atcel plānus doties vakarā uz kādu pasākumu un pavadi šo vakaru mājās.

 

 

Zivis

Šodien tevi no sliedēm izsitīs notikumi mīlas dzīvē. Nolemsi, ka nekas vairs nav no tevis atkarīgs un ļausi notikumiem ritēt savu gaitu. Apstākļi izvērtīsies tā, ka tavs partneris iepazīsies ar kādu jaunu, interesantu personu. Pastāv iespēja, ka jau drīz saņemsi ziņu, ka jūsu attiecības ir beigušās un tu esi brīvs doties jauna partnera meklējumos.
 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan pavisam jaunas ziņas par šonedēļ gaidāmo laiku
Nākamais rakstsDiemžēl maija pirmā nedēļa sākusies ar skumju ziņu