Auns

Šodien ar prieku aplūkosi kāda speciālista veikumu. Tu ar viņu sazināsies, lūdzot salabot tavu mašīnu vai kādu saplīsušu elektroierīci. Pēc tam, kad darbs būs padarīts, meistars tev iedos rēķinu ar pakalpojuma izmaksām. Tevi patīkami pārsteigs draudzīgās cenas, kuras, ņemot vērā profesionālo sniegumu, būs krietni zemākas, nekā citiem šī aroda meistariem.

 

Vērsis

Vēršiem ieteicams turēties tālāk no citu acīm, lai izvairītos no iespējamajiem konfliktiem. Tu bieži vien labprātāk izvēlies darboties vienatnē un pie tā arī paliec, jo, kamēr nemeklēsi problēmas, tās nemeklēs arī tevi.

 

Dvīņi

Šodien būsi šokēts par kādas kārotas lietas ļoti augsto cenu. Tu uzreiz atmetīsi roku šim sapnim, atzīstot, ka pašlaik to pavisam noteikti nevari atļauties iegādāties. Iespējams, tava otrā pusīte, pamanīs tavu vilšanos un jau pēc brīža saņemsi solījumu, ka kāroto varēsi iegādāties jau tuvākajā laikā, kad kontā būs ienākusi darba viņa alga par padarīto darbu.

 

Vēzis

Šodien atradīsi kādu lietu, kuru sen atpakaļ pieņēmi kā uz visiem laikiem pazudušu. Iespējams, tas notiks, pateicoties pavasara tīrīšanai mājās. Pavadot visu šo dienu, darot mājas darbus, tu pavisam vairāk iegūsi, nekā zaudēsi. Te runa ir ne tikai par negaidīti atrastajām lietām, bet arī faktu, ka mājas uzkopšana būs labs aizbildinājums, lai nepiedalītos kādā sev ne tik tīkamā pasākumā, piemēram, ģimenes kopā sanākšanā.

 

Lauva

Ticams, ka šodien atrisināsies kāda ļoti sen iesākta lieta, par ko daudz biji domājis taču līdz šim nebiji spējis rast tai risinājumu. Kopumā šī diena izdosies un visas lietas, tā teikt, ies no rokas, ja vien visam pievērsīsies ar pastiprinātu uzmanību un pozitīvu attieksmi. Neatsaki palīdzību arī kādam, kurš to lūdz, protams, saprāta robežās. 

 

Jaunava

Šodien atteiksies no jebkādiem eksperimentiem romantiskajā dzīvē. Viss, ko tavs partneris tev piedāvās, šķitīs aizvainojošs vai kaitinošs un tu sāksi viņu apvainot neuzticībā, nesapratnē utt. Protams, viņš saskums un necentīsies savas skumjas arī slēpt. Esi uzmanīgs, jo, ja turpināsi būt tik noraidošs, pastāv risks, ka tavs mīļotais cilvēks sāks meklēt kādu, kurš ir vairāk atvērts dažādiem piedzīvojumiem.

 

Svari

Šodien ieteicams pievērst uzmanību mājās valdošajai atmosfērai. Iespējams, tikai un vienīgi tu vēlēsies pavadīt šo dienu laukos vai ģimenei piederošā īpašumā. Diez vai šīs piedāvājums šķitīs vilinošs pārējiem ģimenes locekļiem, tādēļ, ja vēlies doties uz laukiem, dodies turp viens pats. Tādejādi katrs no jums varēs kvalitatīvi atpūsties un pavadīt šo dienu tā, kā vēlas.

 

Skorpions

Šodien ieteicams atturēties no jebkādu vizuālo pārmaiņu veikšanas. Cilvēki, uz kuriem visvairāk vēlies atstāt iespaidu, tāpat to nenovērtēs. Koncentrējies vairāk nevis uz savu ārieni, bet iekšieni. Bagātini pieredzi un paplašini redzes loku, apmeklējot izstādes, mākslas un kultūras pasākumus vai arī vienkārši palasi kādu labu populāra autora grāmatu.

 

Strēlnieks

Šodien nāksies atteikties no kāda sen plānota izbrauciena. Tavus plānus izjauks kādi sarežģijumi profesionālajā dzīvē, kuru dēļ šo dienu nāksies pavadīt, veicot veļ kāda cita darba pienākumus. Diemžēl, draugus un tuviniekus varēsi sastapt vien virtuālajā vidē. Lai arī vakarā beidzot varēsi viņiem pievienoties arī realitātē, emocionāli jutīsies iztukšots un dosi priekšroku atpūtai.

 

Mežāzis

Šodien nevēlēsies, lai kāds iejaucas tavos šīs dienas plānos. Tiesa gan, tie visi sastāvēs no dažādiem mājsaimniecības darbiem, tīrīšanas un ieprikšanās.  Vakars solās būt krietni romantiskāks. Tavs partneris tevi aizvedīs vakariņās uz kādu gleznainu vietu. Šis randiņš tevi patiesi iepriecinās un liks aizmirst arī par jebkāda veida rutīnu.

 

Ūdensvīrs

Šodien tavs trumpis būs dabas dotā daiļrunība. Bez piepūles spēsi gūt pārsvaru jebkurā argumentā un panākt savu taisnību. Lai nu kā, atsevišķos gadījumos tomēr ieteicams piekāpties. It īpaši tas attiecas uz ilgstošām nesaskaņām ar kādu no sava mīļotā cilvēka vecākiem. Uzstājot uz savu viedokli, tu neko neiegūsi, taču zaudēt vari daudz, tādēļ labāk turies tālāk no pārāk saspringtām un karstām diskusijām.

 

Zivis

Zivs zīmē dzimušie uzspīdēs ar kādu ģeniālu ideju, kas saistīta ar dzīvesstila vai veida maiņu. Lai arī būs vajadzīgs neliels laiciņš, lai šo ideju apsmadzeņotu, rezultāts tevi  noteikti nesarūgtinās. Citi tevī ieklausīsies un iegūsi draugu un kolēģu atzinību.

 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam MAIJAM
Nākamais rakstsKāpēc tiešsaistes azartspēles kļūst aizvien populārākas