Šajā dienā vēlams būt miermīlīgiem. Tas tikai nāks par labu dažādu argumentu atspēkošanai un, galu galā, arī tavai veselībai. Ko vēl zvaigznes sola otrdienai, 21. janvārim?

 

auns-mil-hor
Auns

Auniem šodien vajadzētu uztraukties nevis par to, cik lielu kaitējumu viņi nodara citiem, bet par iespēju saņemt atriebību. Auna zīmē dzimušie ir straujas dabas cilvēki, kuri bieži vien pat neapsver iespēju rīkoties lēni un apdomīgi. Lai gan tendenci kāpt uz citu cilvēku varžacīm, lai sasniegtu iecerēto, pats par sevi būtu vēlams izskaust, šodien apkārtējie gribēs atspēlēties tev.

 

versis-mil-horVērsis

Vērši šodien nekādus postījumus citiem nenesīs un arī paši nepiedzīvos. Var gadīties, ka emociju uzplūdā izgāzīsi savas dusmas pār kādu vai tevi sāpinās kāda cita dusmu izvirdums pār tevi pašu, taču tu esi cilvēks ar biezu ādu un spēsi komunikācijā saglabāt pašpārliecību, līdz ar to tiksi cauri sveikā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lai gan Dvīņiem šodien netiek prognozēta iespēja sāpināt vai tik sāpinātiem pašiem, apkārt valdīs saspīlēta gaisotne, kura var tev sagādāt zināmas neērtības. Mēģini iepriecināt kādu citu, padarot viņa dienu labāku – tādejādi uzlabosi arī savu dienu.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēža galvā šodien valdīs pilnīgs juceklis. Ja neatradīsi iespēju, kā sevi kontrolēt, visa diena var līdzināties vāveres ritenim, kur sekos neveiksme pēc neveiksmes. Turi pa rokai stresa bumbiņu, krūzi nomierinošas tējas un centies visu uztvert vēsu prātu.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvai jāuzmanās, lai pati sev neradītu ienaidniekus, pārkāpjot savas robežas un bargi strīdoties. Citi Lauvas priekšā dos striktus norādījumus. Tev vai nu izveicīgi jāuzvar ar saviem argumentiem, vai arī laikus jāpiekāpjas, citādi vari iedzīvoties cikliskos, negantos strīdos.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas, līdzīgi Vēršiem, nav viegli aizvainojamas, tāpat arī bez īpašas vajadzības nav uzbrūkošas. Zvaigznes Jaunavām iesaka izmantot visus paņēmienus, lai aizsargātu savas pozīcijas, ja nepieciešams, jo, galu galā, Tu esi visai teritoriāls, bet nemeklē nepatikšanas bez vajadzības. Aizslēdz mājas durvis un neviens necietīs.

 

svari-mil-horSvari

Šī diena līdzināsies ellei. Visapkārt valdīs haoss un tu, iespējams, padarīsi to vēl lielāku. Centies izvairīties nonākt konfliktā ar kādu aci pret aci. Ja zaudēsi savaldību, var tikt pamatīgi iedragāta tava reputācija. Strīdu sekas skars tevi tik pat ļoti kā pārējos.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni, tāpat kā Lauvas, šodien raks bedri paši sev. Apkārtējie pamatīgi spēlēs tev uz nerviem un tas var kalpot par pamatu dažādām problēmām. Var izveidoties ķēdes reakcijas, kuras, ātri uzņemot apgriezienus, izies no kontroles. Apsver iespēju sarunai ar kādu Dvīņu zīmē dzimušo.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tas var šķist mazliet pārsteidzoši, bet Strēlnieks, ja sadusmots, šodien ies pāri daudziem “līķiem”. Jūsu zīmē dzimušajiem ir spēja ātri nokārtot lietas, kuras vēlaties. Izmantojiet to – dažkārt lai mazinātu postažu, nepieciešama iespējami ātra jūsu palīdzība konfliktu nokārtošanā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem šodien vajadzētu uzmanīties. Ļoti iespējams, ka vēlēsies uzsākt kādu konfliktu, taču, atceries, ka tev ir svarīga tava labā reputācija darba vietā un to būs grūti spodrināt, apmētājot ar dubļiem pārējos. Pievērsies darbam, lai šī diena mierīgi aizritētu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kamēr citu zīmju pārstāvi metīsies viens otru sāpināt, Ūdensvīrus tas neskars. Tu bieži vien meklē iespējas ar kādu pamatīgi pacīnīties un dari to ar baudu. Jo netīrāk, jo labāk. Ieņem stabilu stāju un tev izdosies uzveikt pretinieku ar savu gribasspēku vien.

 

 

zivis-mil-horZivis

Ja Zivju zīmē dzimušie šodien savas kārtis izspēlēs pareizi, tie var būt tikpat, ja ne vēl bīstamāki kā Strēlnieki. Saglabā cilvēcību un atceries – augšup kāpjošajam neviens nepalīdzēs, bet lejup krītošo pagrūdīs daudzi.

 

Iepriekšējais rakstsKļuvis zināms pazudušā Oskara liktenis
Nākamais rakstsBrāļi Šici mirkli pirms Eiropas čempionāta stafetes saņem ļoti skumju vēsti