Nedēļas noslēgums izdosies lielisks, šodien droši uzņemies pat visgarlaicīgāko darbu, jo tev pietiks pacietības un izturības, lai to paveiktu. No sīkumiem rodas kopaina.

 

 

Auns

Ja apstākļi mājās vai darbā nav tie patīkamākie, meklē veidus, kā uzlabot atmosfēru. Nedēļa noslēgsies ar kaudzi darbu, tomēr būs kāds notikums, kas uz to visu liks palūkoties ar smaidu. Tu esi pietiekami labs, lai to visu paveiktu. Un vēl vairāk.

 

 

Vērsis

Šodien atturies no spontānas un nepārdomātas rīcības un izteikumiem. Viss, ko paveiksi emociju pārņemts, var nepatīkami atspēlēties vēlāk. Piedomā pie izskata, rīcības un saviem vārdiem, pat žestiem.

 

 

Dvīņi

Ja esi saistīts ar radošo sfēru, šī diena būs patiesi veiksmīga. Tu jau ilgi esi domājis par kādu drosmīgu projektu, bet iekšējā pretestība nav ļāvusi to sākt. Pienācis īstais brīdis! Vienīgais traucēklis var būt brīvais laiks, tādēļ saplāno pārējās lietas tā, lai izdodas atlicināt laiku savam projektam.

 

 

Vēzis

Šī diena var būt pārpilna dažādu izbraucienu. Kāds darba uzdevums, savas darīšanas un izpalīdzēšana draugiem vai radiniekiem var likt tev lielāko dienas daļu pavadīt ceļā no punkta A uz punktu B. Tas viss gan var nest arī jaunu un ļoti patīkamu iepazīšanos.

 

 

Lauva

Šodien saņemsi negaidītas uzslavas no ierasti stingrā priekšnieka. Ja turpināsi būt tikpat uzcītīgs un uzticams darbinieks, tevi sagaida paaugstinājums. Vakarpusē saņemsi dārgu velti no sava tuvākā, bet vienīgais, par ko spēsi domāt pēc pateicības vārdiem, ir šīs lietas cena.

 

 

Jaunava

Esi piesardzīgs, īpaši, ja iepriekš šķietami nedraudzīgs kolēģis pēkšņi no tevis ko vēlas. Noteikti atradīsi veidu, kā viņu pieklājīgi “atšūt”. Tomēr vēlāk var izrādīties, ka viņam bija vislabākie nodomi.

 

 

 

Svari

Šodien ilgi nevarēsi atrast apģērbu, kurā vēlētos doties ārpus mājas, bet viss beigsies sekmīgi. Darbā pievērs uzmanību sīkumiem, jo tieši tie veido lielas lietas. Tu tiksi atalgots par centību.

 

 

 

Skorpions

Skorpioni tomēr atklās, ka šī diena var sagādāt arī šādas tādas nepatikšanas. Bez palīgiem būs jāpaveic liels darba apjoms, bet dienas beigās par to saņemsi uzslavas no priekšnieka un kolēģiem. Tu pamazām kļūsti par ieredzētāko darbinieku, un tas nav maz.

 

 

 

Strēlnieks

Strēlniekiem šodien iespējami pavērsieni attiecību jomā. Tie, kuri jau ilgstoši ar kādu satiekas, būs gatavi šo cilvēku parādīt arī saviem tuviniekiem. Kādam var būt grūtības ar noskaņošanos darbiem, jo acu priekšā vairāk rādīsies otra pusīte, tomēr saņemies. Vispirms darbs, tad pelnīta atpūta un pārējie labumi.

 

 

 

Mežāzis

Visai pēkšņi vari tikt iesaistīts kāda pasākuma rīkošanā, tomēr neizvairies no tā. Šis notikums var ievērojami paplašināt tavu redzesloku, iegūt jaunus paziņas, kā arī atklāt kādu savu slēpto talantu. Izrādās, tu proti tik daudz!

 

 

 

Ūdensvīrs

Neapspried savus profesionālos plānus ar ikvienu, īpaši jau ar kolēģiem, kuriem līdz galam neuzticies. Vari padalīties idejās ar tiem, kuri tev nekad neuzgriezīs muguru, jo zini, ka tavas atziņas netiks publiski izpaustas ikvienam.

 

 

 

Zivis

Tev šodien nebūs daudz laika slaistīties. Var iznākt darīšanas ar ļoti augstprātīgu cilvēku, nebūs viegli saglabāt pašsavaldīšanos. Tomēr ar savas harismas palīdzību tu tiksi galā ar ikvienu. Gaidāma jauka iepazīšanās ar pretējā dzimuma pārstāvi. Varbūt tur var sanākt kas vairāk?

 

 

Izdošanos!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl piektdienas rītā notikusi liela nelaime
Nākamais rakstsIzplatīts brīdinājums par laiku naktī