Dienas pirmajā daļā vari veikt kāda pagātnes perioda analīzi vai pabeigt kādu aktuālu notikumu vai projektu. Dienas otrajā pusē ir laiks apdomāt dažus nākotnes plānus.

 

auns-mil-horAuns

Ir laiks pārskatīt un uzlabot savu režīmu, kā arī attīstīt jaunu plānu komunikācijas, izklaides, izglītības pasākumu vai ceļojumu sfērās. Ja plāno doties atvaļinājumā, šodien tev var rasties jaunas idejas par to, kā organizēt un izmantot šo laiku vislabākajā veidā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes iesaka izmantot rītu jaunu ideju radīšanai, īpaši, kas attiecas uz ģimenes lietām, sadzīvi un jūsu brīvo laiku. Ir pilnīgi iespējams, ka ne tikai tu, bet arī tavi mājinieki izrādīsies pilni ar spilgtām, radošām idejām un koncepcijām.
 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu esi komunikabls cilvēks un, visticamāk, šodien nevarēsi nosēdēt mājās. Iespējams, tev ir vai radīsies kāds iemesls, lai dotos kaut kur, piemēram, apmeklētu kādu draugu vai radinieku. Zvaigznes norāda, lai neradi šodien sev pārāk nopietnus šķēršļus un nerisini būtiskus jautājumus. Ļoti ticams, ka personas, ar kurām sazināsies šodien –  atbalstīs tavu piedzīvojumu kāri, entuziasmu, jautrību un runīgumu.

 

vezis-mil-horVēzis

Šī ir laba diena dažādām iegādēm, tostarp tām, kas saistītas ar atpūtu, brīvdienām un lietām, kas tev vienkārši patīk. Zvaigznes atgādina, lai savlaicīgi parūpējies par savu bērnu vajadzībām. Visi pasākumi, kas veikti saistībā ar tavu izglītību, brīvo laiku un fizisko/intelektuālo attīstību būs veiksmīgi.

 

 

lauva-mil-horLauva
Šī solās būt ārkārtīgi labvēlīga diena mijiedarbībai ar ģimeni un draugiem. Tu vari aktīvi sadarboties ar bērniem un jaunākajām paaudzēm kopumā. Šodien fiziskie vingrinājumi padarīs tavu pasauli tikai labāku, it īpaši komandu spēles.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Pārdomas  vientulībā var izrādīties ļoti noderīgas un produktīvas. Tagad vari dalīties ar citiem savās jaunajās idejās un plānos, īpaši ar saviem kolēģiem, draugiem vai priekšnieku. Šodien tu esi ideāls kandidāts, lai veiktu kādu uzdevumu, kas saistīts ar slepenību un nepieciešamību pēc ātras darbības.
 

 

 

 

svari-mil-horSvari
Mēģini šodien neizcelties no pūļa, no kolektīva, ja tas nav pilnīgi pamatoti un ārkārtīgi nepieciešams. Zvaigznes iesaka neizvirzīt sevi īpašā stāvoklī. Šī ir piemērota diena, lai stiprinātu un nodibinātu kontaktus ar citiem un saņemtu pretī daļu no nepieciešamās informācijas daudz ātrāk un kvalitatīvāk, taču paliekot tikai viens no daudziem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Planētu stāvoklis iesaka uztvert šodien visu vieglāk, tas nesīs ievērojamus uzlabojumus. Tava karjera, kā arī profesionālās vai sociālās realizācijas šobrīd vairāk nekā agrāk kļūs atkarīgas no taviem personīgajiem talantiem un prasmēm. Vai tu vēlēsies to vai nē, bet būs nepieciešams iemācīties pašam pieņemt daudzus svarīgus lēmumus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī būs lieliska diena, kas nesīs ceļošanas iespējas, piedāvās iespēju parādīt savas personības pārākumu, paplašināt zināšanas. Vari daudz ko iegūt no tikšanās ar kādu ietekmīgu un talantīgu cilvēku. Tā vietā, lai vien izmantotu šo iespēju, sāc jau tagad plānot savas nākamās darbības, domā turpmākos rīcības soļus.  

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavas domas šodien var pieņemt pilnīgi jaunu, diezgan riskantu pagriezienu. Paturi prātā, ka tev jebkādā veidā, bet  nāksies riskēt!  Nebaidies no savām idejām, un, ja kāda no tām šķiet laba, nezaudē lieki laiku un īsteno to, rīkojies!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Planētu stāvoklis iezīmē, ka šis nav īstais laiks, lai ieskautu sevi ar neskaidrībām un noslēpumainību. Runā ar savu partneri un cilvēkiem, kurus mīli, cik vien bieži iespējams. Tu vari plānot, apspriest vai pat realizēt īsu izbraucienu vai apmeklēt kādu interesantu vietu vai notikumu kopā ar kādu sev nozīmīgu cilvēku.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šis ir ļoti labs laiks, lai uzsāktu medicīnisku terapiju vai dotos pie ārsta. Tagad tu vari pilnībā pievērst savu uzmanību kā savai, tā savu vistuvāko veselības stāvoklim. Zvaigznes norāda, ka diena ir labvēlīga arī veterinārārsta apmeklējumam, piemērots brīdis, kad parūpēties par ģimenes mīluļiem.

 

 

Jauku tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav patīkamu ziņu par laiku tuvākajās dienās; pēc tam tas mainīsies
Nākamais rakstsDEPO aicina pieteikties “lokdauna” dēļ neizpirktās pārtikas ziedojumu saņemšanai; zaudējumi lēšami miljonos