Labvēlīga diena saskarsmei ar cilvēkiem tev visapkārt. Komunikācija pašlaik var būt ļoti emocionāla, kas ievērojami sekmēs savstarpējo sapratni. No rīta vari doties īsā izbraucienā. Vakarā ļaujies jaunām romantiskām tikšanām, flirtam vai randiņam.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī ir diena iedvesmām! Ja tev nav paredzēts jebkāds radošs darbs vai tava nodarbošanās nebūt nav saistīta ar mākslinieciskām ievirzēm, pārliecinies, ka pielieto savu iztēli un radošo prātu ikdienas dzīvē un jebkādās šīs dienas norisēs, sekmē arī savu vistuvāko, īpaši mazāko ģimenes locekļu mākslinieciskās prasmes. Zvaigznes norāda, ka šis ir brīnišķīgs laiks, lai uzlabotu attiecības ar saviem tuviniekiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī ir brīnišķīga diena, lai harmonizētu attiecības ar ģimenes locekļiem. Tā ir arī labvēlīga, lai uzlabotu savu apkārtējo vidi, piemēram, veiktu dārza darbus vai uzlabotu sava mājokļa interjeru. Šodien tu vari parādīt labu gaumi, izvēloties piemērotākās krāsas, stilu un formu sev visapkārt.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šis ir perfekts laiks, lai ļautos flirtam, iepazītos ar kādu un mestos romantiskos piedzīvojumos. Diena ir labvēlīga arī dažādiem pirkumiem. Tomēr zvaigznes iesaka noteikt konkrētus ierobežojumus tavai personīgajai dabai, augstsirdībai un arī uztraukumam, jo pretējā gadījumā tu vari būt nedaudz vīlies, jo ne visiem taviem sapņiem un vēlmēm būs lemts realizēties.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Ir pienācis laiks atkāpties no ierastajiem, obligātajiem izdevumiem un palutināt sevi un cilvēkus, kurus mīli ar kaut ko neierastu. Tas var būt jauks tērps, suvenīrs, rotaslieta vai kāds patīkams nieciņš, kas ienesīs prieku tavā un citu ikdienā. Tu vari doties uz kafejnīcu vai kādu kultūras pasākumu ar savām atvasēm vai arī ļauj viņiem izbaudīt jautrību ilgāk.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja šodien rodas nesaprašanās starp tevi un kādu personu vai problēmas  attiecībās ar kādu, kurš tev ir svarīgs, piemēram, laulātais, atvase vai kāds tuvs draugs vai radinieks, centies vienkārši ignorēt šo situāciju, dažkārt nepamanīšana nenozīmē vien vienaldzību. Šodien tava tiekšanās pēc harmoniskiem kontaktiem kļūs arvien spēcīgāka. Ļauj šai vēlmei izkristalizēt it visu, kas tevi traucē jau kādu laiku.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev būs diezgan viegli stāties aci pret aci ar biznesa partneri vai priekšnieku. Zvaigznes norāda, ka tev ir arī labas iespējas paturēt slepenībā kontaktus, nodomus un darbības, ko tu nevēlies, lai kāds vēl uzzina. Šis ir labs brīdis, lai ar kādu tev nozīmīgu cilvēku savstarpēji pieņemtu lēmumu par kādu svarīgu tematu.

 

 

svari-mil-horSvari
Tu spēsi vienlīdz labi izmantot pats savas mākslinieciskās prasmes, kā arī palīdzēt izpaust tās saviem draugiem vai pat plašākai auditorijai. Novērtē un iemācies apbrīnot kā savus, tā citu talantus un sasniegumus. Tavs dabiskais šarms, komunikabilitāte un laipnība šodien atvērs jebkuras durvis tavā ceļā.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes uzsver, ja meklēsi jaunu veidu, kā realizēt savus personīgos mērķus, tu vari paklupt, pat, ja tās bija diezgan unikālas un daudzsološas iespējas. Šis ir labs brīdis, lai izzinātu visneparastākos aspektus tavos plānos vai saskatītu spožākās maliņas kādā notikumā, kas nebūt nešķiet pozitīvs, velns ne vienmēr ir tik melns, kā to mālē.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes šodien veidos ideālus apstākļus, lai tu varētu parādīt un pats apzināties, ko esi ieguvis. Centies saglabāt mieru, apzinoties, ka ne vienmēr tavas spējas un milzīgais potenciāls var tikt izmantots pilnībā. Tavā rīcībā būs pietiekami daudz iespēju, lai nopelnītu sev nozīmīgu cilvēku uzticību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, ka tev var rasties lieliska iespēja izveidot, nostabilizēt attiecības ar saviem kolēģiem vai klientiem, kā arī uzlabot savas jau tā visai meistarīgās prasmes. Šodien dažādi, pat visai bīstami eksperimenti solās būt pozitīvi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Zvaigznes uzmundrina un iedrošina, lai droši dodies uz priekšu un izbaudi kādu mīlestības piedzīvojumu. Ir pilnīgi iespējams, ka tu intuitīvi, visai izteikti spēsi sajust, kas tev tieši šodien ir nepieciešams. Panākumi intīmajās attiecībās ir gandrīz garantēti. Tomēr tev prātā vajadzētu paturēt vienu noteikumu: ne tev pašam, bet tavu domu un sajūtu objektam šodien ir jābūt uzmanības centrā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka šodien vari ievērojami uzlabot savu ikdienas dzīvi, bet, ja risināsi virkni ne tikai patīkamu, bet arī problemātisku jautājumu. Padari visu ap sevi labāku un vienkāršāku. Saskati un izslēdz no savas ikdienas visas darbības, kas ietver tava prieka, veiksmes un laimes izpostīšanu un sagraušanu. Diskutē ar savu ģimeni par nākotnes plāniem, piemēram, nepieciešamiem uzlabojumiem jūsu mājoklī, apkopojiet visas idejas!

 

 

Lielisku dienu!

 

 

Iepriekšējais rakstsSkaļš pavērsiens viltoto sertifikātu lietā: Aiztur vēl četrus mediķus, tostarp ģimenes ārsti
Nākamais rakstsVēl pagājušonedēļ bijis veikalā bez maskas: Covid-19 izslimojis arī Aldis Gobzems