Šī kopumā būs diezgan pasīva diena. Labākais, ko vari darīt, pilnvērtīgi atpūsties un/vai doties pastaigā kopā ar ģimeni. Arī ūdens procedūras palīdzēs justies labāk.

 

Auns

Šodien tev, iespējams, būs nosliece uz apkārtējo izrīkošanu. Tu vēlēsies, lai citi visu padara tavā vietā. Lai nu kā – pārliecinies, lai tu nebūtu pārlieku pavēlniecisks. Atceries, ka ir lietas, kas var tikt izdarītas nepareizi, kā rezultātā, iespējams, tiksi vainots tu, tāpēc esi uzmanīgs. Pirms iesaisties konfliktos, rūpīgi pārliecinies par to, ko saki un vai tev tiešām ir taisnība.

 

 

Vērsis

Šodien tu sapratīsi, ka nekavējoties kaut kas ir jāmaina ierastajā ģimenes kārtībā. Iespējams, tev būs apnicis tas, kas pašlaik notiek tavās attiecībās, visticamāk, runa ir tieši par tavām attiecībām ar mīļoto. Iespējams, tavas sajūtas radīs arī asas diskusijas, kas galu galā liks secināt, ka abiem vajadzētu būt vienlīdzīgiem, tomēr periodiski nāksies to atgādināt otram.

 

 

Dvīņi

Šodien nebūsi visai atturīgs savos vārdos, kad sarunāsies ar ģimenes locekļiem. Iespējams, šādā veidā aizvainosi kādu no šiem cilvēkiem, kā rezultātā viņš pārstās ar tevi runāt. Cik vien ātri iespējams, tev vajadzētu pacensties izlabot savas uzvedības sekas. Nopērc kādu simbolisku dāvanu un apvieno tās pasniegšanu ar patiesu atvainošanos. Iespējams, ka ar to vien nepietiks un šī persona lūgs tev vēl kaut ko.

 

 

Vēzis

Šodien ieteicams laiku pavadīt aktīvi un iesaistīties kādās sporta nodarbībās. Tādā veidā tu varēsi atbrīvoties no emocionālās pārslodzes darbā. Ja tevi aizrauj kāds ekstrēmais sporta veids, šis ir īstais laiks, lai tam pievērstos. Izveido sev plānu un apzinies, cik daudz esi spējīgs izdarīt. Ja nevēlies to darīt viens, atrodi sev patīkamu kompāniju.

 

 

Lauva

Šodien, iespējams, piesaistīsi vairāk cilvēku uzmanību. Ja šobrīd esi viens (tev nav romantisku attiecību), iespējams, ka šodien daudz kas šajā jomā var mainīties. Ticams, ka saņemsi ziņas sociālajos tīklos un pieklājības frāzes vai vienkārša sasveicināšanās var pārvērsties svarīgā dzīves posmā. Iespējams, ka tieši šādi sāksies romantika tavā dzīvē.

 

 

Jaunava

Šodien būsi noguris no monotonās dienas, kāda tā kopumā solās būt. Šī nedēļas nogale, visticamāk, tiks pavadīta tuvu ģimenes locekļu sabiedrībā un risinot jautājumus, kas saistīti ar finanšu lietām vai dzīvi kopumā. Tev nāksies vairāk domāt un apdomāt lietas, kas varētu pagriezt situāciju tev labvēlīgākā gultnē. Ticams, ka kādam no jums radīsies lieliska ideja.

 

 

Svari

Šodien ļoti viegli varēsi iegūt jaunus paziņas. Iespējams, tas notiks saistībā ar tavām interesēm, kas būs kopīgas ar plašu cilvēku pulku. Cik vien iespējams, mēģini cilvēkus izšķirot un saprast, kuri ir patiesi, bet kuri tikai sava personīgā labuma meklētāji. Netici akli visam, ko tev stāsta svešinieki. Iespējams, kāds mēģinās īpaši pievērst tavu uzmanību.

 

 

Skorpions

Šodien vajadzēs censties izbeigt kādu strīdu. Iespējams, tu to darīsi tikai tādēļ, ka vēlēsies kādam citam pierādīt, cik esi labs vai arī tāpēc, ka nevēlēsies strīdēties ar ļoti tuvu cilvēku. Iespējams, šodien kāds cilvēks tevi pārsteigs ar savu ārkārtīgi laipno žestu. Neaizmirsti pateikties un, ja iespējams, iepazīsti šo cilvēku tuvāk.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šodien ar lielu aizvainojumu uzņemsi vārdus, ko par tevi teiks vai teicis kāds no radiniekiem. Šī persona visiem spēkiem centīsies slavēt kādu citu pat tad, kad tu būsi cienīgs saņemt visaugstāko atzinību un slavu par saviem personīgajiem un/vai profesionālajiem sasniegumiem. Taču nemēģini atgūtu uzmanību atpakaļ uz sevi – uzvarētāji tā nekad nedara! Labāk pievērsies un paslavē šo citu cilvēku arī tu!

 

 

Mežāzis

Iespējams, sajutīsies šodien diezgan nomākts, šķitīs, ka smaidam nav iemesla. Situācija mainīsies, kad pie durvīm parādīsies tavs labākais draugs. Viņš ātri vien spēs uzlabot tavu garastāvokli un atgriezt tavā sejā smaidu. Ticams, ka viņš burtiski piespiedīs tevi pamest māju, un tu drīz aizmirsīsi, ka šī diena bija sākusies tik nejauki.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev teju nepārtraukti nāksies cīnīties ar nelielām iekšējām problēmām. Ticams, ka atrisināt tās spēsi tikai pēc sazināšanās ar speciālistu, kurš pārzina šādus jautājumus. Drīz spēsi aizmirst par to, kas noticis, jo pie tevis ieradīsies viesi. Starp citu, nevajadzētu aizmirst par trokšņa pieklusināšanu vēlākās vakara stundās, pretējā gadījumā par to var sākt atgādināt kaimiņi.

 

 

Zivis

Šodien kādu laiku, visticamāk, nāksies pavadīt veikalos. Var gadīties, ka šīs iepirkšanās mērķis būs jauns apģērbs un/vai aksesuāri. Mērķis, visticamāk, tiks sasniegts, un tu būsi pārsteigts par to, cik viegli un ātri tas izdevies. Nenosodi partneri, ja viņš uzreiz nav milzīgā sajūsmā par tavām pārmaiņām, iespējams, tās pat nepamana.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi risinājušies Latgalē – likumsargi rīkojas nekavējoties
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 25. februāris