Centies šajā dienā būt produktīvs, taču nekļūsti pārlieku ārišķīgs.

 

aunsAuns

Auni šodien nepūlēsies strādāt vairāk kā parasti, taču tiem ieteicams strādāt, ja ne vairāk, tad gudrāk. Bieži vien tu iekulies nepatikšanās savas straujās dabas dēļ, savukārt šodien Mēnesī tipiska ir lēna, taču pārliecinoša, stingra virzība un nostāja, kuru arī tev vajadzētu pamācīties.

 

versisVērsis

Vēršiem ieteicams vairāk pievērsties komunikācijai šajā dienā. Lai gan ierasti tā pavisam noteikti neietilpst tavos dienas plānos un nereti centies pat apzināti no tās izvairīties, šodien, kad Mēness ir iegājis tavā zīmē, sarunas ar apkārtējiem raisīsies vieglāk un dažas no tām pat spēsi patiesi izbaudīt.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šodien ieteicams galvenokārt koncentrēties uz savu pienākumu veikšanu. Vēlme tērzēt ar citiem nedaudz samazināsies un, tā kā arī apkārtējie nebūs īpaši runīgi šajā dienā, spēsi dienu pavadīt ļoti produktīvi.

 

vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu lūkoties pēc iespējām kļūt pārliecinošākiem un patstāvīgākiem. Tev nepatīk sarežģījumi un nereti pie pirmajām grūtībām vai aizdomām par iespējamajām nesaskaņām atmet visam ar roku un aizbēdz prom, taču šodien jutīsies spēcīgāks. Cilvēki, kuriem šodien parādīsi savu stingro stāju un muskuļus, nākotnē būs krietni piesardzīgāki attiecībā pret tevi.

 

lauvaLauva

Lauvām šo dienu vajadzētu pavadīt savā darba vietā, pildot savus darba pienākumus. Tu mēdz pavadīt pārāk daudz laika rīkojot un komandējot citus. Ņem vērā, ka tevi daudz vairāk uzklausīs, ņems vērā un respektēs tad, ja pats rādīsi pozitīvu piemēru, cītīgi un smagi strādājot.
 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām un Vēršiem ir diezgan daudz kā kopīga, kas nozīmē, ka Jaunavas zīmē dzimušie būs tādi, kādi viņi patiesi ir, turklāt pārākajā pakāpē. Turpini cītīgi un rūpīgi strādāt, saglabājot cilvēcisku attieksmi un paliekot atvērts pret citiem.

 

svariSvari

Svariem ieteicams nenolaist acis no sava darba. Šodien konflikti apkārtējo vidū nav gaidāmi un, pat ja kāds izcelsies, cilvēki nelabprāt vēlēsies runāt par savām problēmām un emocijām. Izmanto šo dienu, lai padarītu nepabeigtos, aizkavējušos darbus vai, lai laicīgi iesāktu jau tuvākajā laikā ieplānotos.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem šodien ieteicams smelties mieru no Mēness. Bieži vien tu pārāk strauji un asi reaģē uz citu pateikto vai izdarīto un šī diena nebūs izņēmums, tādēļ centies sevi turēt grožos un raudzīties uz visu ar vēsu prātu.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki šodien spēs paveikt ievērojami daudz. Lai gan efektīvi pavadīta darba diena ir tava ikdiena, lielākoties tu strādā ātri un daudz tādēļ, lai iegūtu sev vairāk brīva laika. Šodien būsi motivēts savu laiku un enerģiju pilnībā veltīt savu darba pienākumu veikšanai.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie šodien jutīsies ne vien vairāk motivēti, bet arī pašpārliecinātāki par sevi un to, kur šobrīd atrodas. Mēness ļaus izbaudīt pārliecību un bezbailību, ko tev dāvās Vērsis.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams lieki nedzesēt muti. Tu mīli iesaistīties argumentos un debatēs par sev nozīmīgām tēmām, taču, neskatoties uz to, ka esi apdāvināts ar pārliecinošām publiskās runas spējām, apkārtējie nebūs sevišķi ieinteresēti uzlausīt to, kas tev sakāms.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien ieteicams ķerties vērsim pie ragiem. Šobrīd tev būs krietni vieglāk koncentrēties uz veicamajiem uzdevumiem. Izmanto šo laiku, lai padarītu iekavētos darbus.

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl traģēdija notikusi Pierīgā – VIDEO
Nākamais rakstsUzvaru var nākties zaudēt: Skandāls ap Eirovīzijas uzvarētāju