Apzini savas spēcīgākās personības īpašības un izmanto tās sava darba efektivitātes uzlabošanai.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šodien visai daudz izdosies sasniegt, ja vien ceļā uz mērķi vārdos būs tikpat spēcīgi kā darbos un pratīs ar tiem dot pamatīgu triecienu pretiniekam. Lai gan šāda rīcība var veiksmīgi pielikt punktu argumentam, pastāv risks, ka nāksies savu viedokli aizstāvēt vairākkārt, līdz gūsi vēlamo rezultātu.

 

versisVērsis

Vērši visiem zināmi ar savu pacietību un neatlaidību. Jebkuram, kurš ir gana drosmīgs uzsākt strīdu ar Vērsi, vajadzētu rēķināties ar to, ka, visticamāk, cietīs sakāvi. Tev ir stingra pārliecība par sevi un saviem uzskatiem, tādēļ, lai arī kādas vētras nāktu pār tavu galvu, no tām izkļūsi bez mazākās skrambiņas.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušo intelektuālās prasmes nereti paliek nenovērtētas dēļ viņu pļāpāt un tenkot mīlošās personības. Tev piemīt visai ass prāts, taču parasti tu to pietaupi tiem, kuri uzdrošinās apšaubīt tavu intelektu. Pārsteidz pretinieku nesagatavotu.

 

vezisVēzis

Vēži bieži vien ģimenes lokā ieņem visai līdzīgu lomu kā sabiedrībā kopumā. Esi piesardzīgs, jo , lai gan tas kopumā nav negatīvi vērtējams fakts, atsevišķos gadījumos tas var likt tev gan izskatīties, gan justies vājākam, nekā esi patiesībā.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ļoti rūp apkārtējo labklājība, taču lielākoties tā tiek izrādīta citiem ne tik saprotamos veidos. Spilgts piemērs ir situācijas un sarunas, kurās uzņemies līdera lomu un runā par sevi, kaut gan patiesībā domā par cilvēku grupu, kolektīvu. Apzinoties šo trūkumu tu veiksmīgi vari labot šo manieri tā, lai apkārtējie precīzāk izprastu tavu domu.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie, kuri izmanto savu uz detaļām orientēto dabu, lai izveidotu loģiskus un saprotamus argumentus, šodien piedzīvos veiksmi. Diemžēl, tie, kuri sevi izvirza priekšplānā, atstājot sasniegumus ēnā un izbauda atrašanos argumentu centrā, izrādīsies vājāki par savu oponentu.

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem, ja tie vēlas saglabāt apkārtējo respektu, ieteicams argumentos vienmēr ieņemt maksimāli neitrālu pozīciju. Tas nenozīmē uzstāt uz vienlīdzību diskusijās, kur visiem skaidri redzams uzvarētājs, bet gan nenostāšanos konkrētā pusē līdzvērtīgu pretinieku cīņā.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie nereti ir instruēti paturēt mēli aiz zobiem, taču šodien valdošajā naidīgajā un agresīvajā noskaņojumā tev tas neizdosies pat tad, ja ļoti centīsies. Ātra, tieša un pat nežēlīga atbilde būs tavs šodienas ceļš uz panākumiem.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki šodien vairāk var tikt iejaukti citu cilvēku nesaskaņās, nevis izraisīt kādas sev personīgi. Tieša iesaistīšanās svešos konfliktos gan nav tavās interesēs, taču tu, iespējams, būsi vienīgais, kurš spēs tiem rast ātru un visiem pieņemamu risinājumu.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šodien ieteicams būt nostāk no apkārtējiem. Lai gan nebūsi tas mērķis, uz kuru visi apkārtējie centīsies tēmēt, var gadīties, ka, trāpoties tiem cēļā, saņemsi lodi asu, aizvainojošu vārdu veidolā. Ņemot vērā, ka tu esi tendēts jebkuru cīņu noslēgt ar saviem uzvaras saucieniem, diena var izvērsties visai gara.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šodien ieteicams mēģināt būt atturīgiem. Pastāv liela iespēja, ka kā vienmēr vēlēsies uzņemties vairāk, kā spēj panest. Tu esi spēcīgs argumentos par vienu konkrētu tēmu vai ar vienu konkrētu personu. Pie tā arī pieturies un izvairies no apjomīgākām diskusijām.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem piemīt lieliska intuīcija un apbrīnojama izpratne par citiem cilvēkiem un to sajūtām, kas nereti tev dod apskaužamas priekšrocības. Nebaidies šīs prasmes izmantot argumentos, ja tādos nākas iesaistīties.

Iepriekšējais rakstsSvarīga ziņa visiem, kuri izmanto sabiedrisko transportu
Nākamais rakstsNerunīgs vīrietis Madonas pusē negaidīti tiek pie milzīgas naudas