Šī diena nesīs pozitīvas pārmaiņas jūtu pasaulē. Darbojies aktīvi un mērķtiecīgi, kā arī kal dzelzi, kamēr tā ir karsta!

 

Auns

Vai tu grasies dodies tālākā ceļojumā, izmantojot aviotransportu? Ja iespējams, atcel to. Tas var izvērsties ļoti lēnā un garlaicīgā piedzīvojumā. Esi gatavs kavējumiem, bagāžas nozaudēšanai vai negaidītiem, sliktiem laika apstākļiem. Zvaigznes iesaka savlaicīgi sagatavoties jebkādiem starpgadījumiem, lidostā ierodies krietni agrāk un sarūpē labu lasāmvielu. Ja tu vēl tikai plāno ceļojumu, dari to ļoti pārdomāti. Labāk nogaidi dažas dienas, kad planētu stāvoklis būs tam labvēlīgāks.

 

 

Vērsis

Zvaigznes iesaka pavadīt laiku kopā ar cilvēkiem, kurus tu mīli. Šodien tev lietas un notikumi ir jāuztver viegli un rāmi. Nerocies notikumu norisēs aizvien dziļāk  un negaidi, lai citi vienmēr sajūt tavu omu. Tu vari justies apbēdināts, ja kāds nesniedz tev tik daudz uzmanības, cik tu uzskati, ka esi pelnījis. Neuzver to personīgi. Neprāto par citu rīcības motīviem, bet skaidri aprunājies par tiem. Nesagaidi no šodienas būtisku, dziļu komunikāciju. Uztver visu vieglāk!

 

 

Dvīņi

Mīlestība ir kaut kur gaisā ap tevi! Zvaigznes iezīmē, ka tiksi apbalvots ar īpašu šarmu, jo tev būs tik daudz ko piedāvāt citiem! Izplati savu mīlestības auru ap sevi. Sniedz pozitīvas emocijas cilvēkiem visapkārt, saņemot par to smaidus. Noliec šodien savas rūpes malā un saskati, ka ir neskaitāmi daudz iemeslu, lai tu būtu laimīgs – tieši šobrīd! Smiekli liks tev justies daudz pozitīvāk!

 

 

Vēzis

Kad runa būs par kādu romantisku situāciju, tu vari kļūt neizlēmīgs un šaubīgs. Tev var rasties neskaitāmi daudz jautājumu par to, kā rīkoties. Neļauj visiem iespējamajiem rīcības modeļiem izsist sevi no ierindas. Īsteno vienu lietu, soli pa solim. Jo vairāk tu saskatīsi nianses katrā vismazākajā žestā, jo nepārliecinātāk un nervozāk jutīsies. Neskrien pa apli!

 

 

Lauva

Zvaigznes tev šodien paredz  diezgan labvēlīgas norises mīlestības jautājumos. Īsteno radošus projektus sociālajā vidē. Jo vairāk laika tu pavadīsi ar citiem, jo piepildītāks jutīsies pēc saulrieta. Tevi teju uzlādēs apkārtesošo cilvēku enerģija. Pavadi laiku kopā ar cilvēkiem, kas tev patīk, tas uzlabos, uzspodrinās tavu pašnovērtējumu.

 

 

Jaunava

Šodien tev sevi ir maksimāli jānoslogo. Koncentrējies uz saviem pamatuzdevumiem, apkopojot it visu, ko ir nepieciešams paveikt. Zvaigznes norāda, ka tavos spēkos būs ļoti daudz kas, tāpēc ir īstais laiks, kad piefiksēt un sākt realizēt dažādus plānus. Neļauj bažām un bailēm no neizdošanās apturēt sevi. Ja tev šķiet, ka esi iestrēdzis kāda jautājuma atrisināšanā, nebaidies lūgt palīdzību. Draugi un kolēģi ir tavs lielākais resurss tieši tagad.

 

 

Svari

Zvaigznes norāda, ka šobrīd tu esi sasniedzis emocionālu kulmināciju. Daudz ko uzlūkosi daudz nopietnāk, saskatos neskaitāmus kritiskos punktus. Daži šķietami nelieli problēmjautājumi tavās attiecībās, ko esi ignorējis iepriekš, nu var atgriezties ar uzviju, izsitot tevi no līdzsvara. Kāds var mēģināt šķērsot tavu ceļu vai tev var rasties šāda priekšnojauta. Nekļaujies paranojai! Pasaule nav paredzēta tam, lai sagādātu tev vien grūtības un šķēršļus.

 

 

Skorpions

Šodien tu vari justies patiesi apmulsis. Ja tā ir, atvelc elpu un palēnini savu darbības tempu. Ja izmisīgi meklēsi izeju no dažādām situācijām, tu tikai turpināsi skriet pa apli. Tava sirds un prāts, visticamāk, teju plosās dažādos virzienos, mēģinot rast mieru. Nedomā, ka tev ir jāatrisina ikviens uzdevums, jārod atrisinājumi. Mēģini sakārtot savas prioritātes, nevis bezjēdzīgi izrauj daudzas lietas no konteksta, kas tikai traucē un tērē tavu laiku.

 

 

Strēlnieks

Apskauj savus mīļos! Ļauj savai sirdij parādīt īsto ceļš. Lietas un notikumi plūdīs savu gaitu, ja tu ļausies tam. Nemēģini cīnīties pret laimi, kas tuvojas tavā virzienā.  Nemēģini atvērt durvis, kas ir aizvērtas, tas neļaus pakustēties uz priekšu vien radīs liekas nesaskaņas. Klauvē maigi, piesardzīgi un tās atvērsies pašas. Tavs prāts būs ātrs un ass, izmanto to, lai ievirzītu lietas pozitīvā gultnē. Tavos spēkos būs pārlēkt dažādus šķēršļu, pietuvojoties solītu tuvāk panākumiem.

 

 

Mežāzis

Šodien ieklausies dabā, centies sajust tās harmoniju, gūsti mieru un līdzsvaru sevī, lai spētu būt laimīgs. Velti laiku, lai paveiktu lietas, kas padarīs tavu dzīvi labāku, uzlabojot tavu emocionālo un fizisko pašsajūtu. Komunicē ar radošiem cilvēkiem, iesaisties sev interesējošos projektos, kas ļaus izpausties tavai mākslinieciskajai būtībai. Centies saskatīt visu pozitīvās krāsās. Iespējams, ka nebūs viegli pieņemt būtisku lēmumu par kaut ko tieši tagad, bet neļauj apkārtējām niansēm izsist sevi no līdzsvara, laupot iespēju virzīties uz priekšu.

 

 

Ūdensvīrs

Strauji saasināsies notikumi tavā mīlas dzīvē vai tu sajutīsi daudz lielāku vēlmi nekā ierasts pēc mīlestības un romantikas, pēc izmaiņām tavā jūtu pasaulē. Šī ir laba diena, lai spertu drosmīgu soli, tuvotos kādam. Tava iekšējā uguns degs spožāk un kvēlojošāk nekā jebkad agrāk. Dalies ar šo sirds siltumu, tas veicinās cilvēku  apmierinātību un vēl vairāk vairos tavu emocionālo labsajūtu.

 

 

Zivis

Zvaigznes norāda, ka šodien tu vari sajust, ka tavas sirds lietas prasīs mazliet vairāk uzmanības nekā ierasts. Arī tavi vistuvākie cilvēki var prasīt daudz vairāk uzmanības un rūpju.  Katrā ziņā, šī situācija var pamazām radīt spriedzi kādās nozīmīgās attiecībās. Ja tu pašlaik esi no attiecībām brīvs, zvaigznes iezīmē, ka tas nebūt nav slikti – šis ir pārdomu un sevis izzināšanas laiks. Šodien atskārtīsi, ka lietas ne vienmēr ir tādas, kā šķiet sākumā.

 

 

Burvīgu šo dienu!

Iepriekšējais rakstsLaika vērotājs Bukšs iemūžinājis neparastu skatu – FOTO
Nākamais rakstsDiemžēl infektologam Dumpim nav labu ziņu par rudenī gaidāmo