Būsi saskaņā ar savu patieso būtību, tādēļ ieteicams paļauties uz saviem instinktiem arī saskarsmē ar citiem.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie šodien centīsies gūt virsroku pār maigāku zīmju pārstāvjiem, taču patiesībā vajadzētu apsvērt iespēju strādāt ar spēcīgākām zīmēm. Protams, Vēža un Zivju zīmē dzimušie būs viegli manipulējami un aptinami ap pirkstu, taču produktīvāka izvērtīsies sadarbība ar Mežāžiem un Strēlniekiem.

 

versisVērsis

Vēršiem šodien īpaši sarežģījumi nav gaidāmi, tādēļ dienu pavadīsi visnotaļ mierīgā gaisotnē, veltot savu laiku un enerģiju ikdienišķajiem darba pienākumiem. Ja iespējams, pēc darba dienas beigām atrodi laiku arī savam hobijam – mākslai, mūzikai vai kino.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie šodien būs īpaši noskaņoti komunikācijai ar citiem, ko arī ieteicams izbaudīt. Vislabākie sarunu biedri būs Svaru, Ūdensvīra, Lauvas un Zivju zīmes pārstāvji, taču Jaunavas, Vēršus, Strēlniekus un Mežāžus labāk liec mierā.

 

vezisVēzis

Vēži šodien vairāk par visu vēlēsies pavadīt laiku kopā ar ģimeni un tuvākajiem draugiem. Tomēr paturi prātā, ka, ja vien visi tavi ģimenes locekļi nepārstāv Vēža zodiaku, var gadīties, ka viņi būs ieinteresēti pievērsties paši savām lietām, darbiem un hobijiem.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu būt uzmanīgiem. Šī būs laba diena, lai parādītu savu reālo un patieso būtību citiem, taču nav noslēpums, ka tava personība mēdz būt pārlieku ārišķīga un valdonīga. Ar rakstura īpašībām ir tāpat kā ar garšvielām – tās var būt pat ļoti labas, taču kļūst nomācošas, ja pielietotas par daudz.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem diena būs diezgan produktīva, ja vien kāds nepamanīsies tos iztraucēt. Lai gan tu nenoliedzami produktīvi strādā ik dienas, šodien darbs ritēs raitāk un sagādās patiesu prieku un gandarījumu. Padomā par kādu īpašu nodarbi brīvajā laikā, pēc darba.

 

svariSvari

Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri kaut kādā veidā šodien tiks iesaistīti konfliktā, ieteicams uzklausīt visus tajā iesaistītos un ņemt vērā katra vēlmes, vajadzības un viedokļus. Šodien apkārtējie nebūs kādas konkrētas zīmes ietekmēti un rīkosies savas patiesās būtības vadīti, kas lielā mērā arī izskaidros viņu rīcību.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie šodien īpaši spilgti reprezentēs savu zodiaka zīmi. Tie, kuri pratīs parādīt sevi no labākās puses, uzlabos visu Skorpionu reputāciju kopumā, savukārt tie, kuri nespēs savaldīt savas emocijas un metīsies iedzelt visiem, kuri šķiet aizdomīgi, uztrieps pamatīgu kauna traipu.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu šo dienu izmantot, lai iepazītu paši sevi. Tu labprāt pavadi laiku vienatnē un izbaudi pats savu kompāniju. Šodien, kad jutīsies pats savā ādā, paša dvēseles izzināšana var izrādīties pat ļoti vērtīga un vajadzīga.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt savu reputāciju, pirms veidot sadarbību un iesaistīties komunikācijā ar citiem. Tu lieliski zini kādas ir apkārtējo domas par tevi tāpat, kā tu lieliski zini to, ko un cik daudz esi spējīgs paveikt. Tas palīdzēs tev reālistiski novērtēt savas izredzes uz veiksmīgu iznākumu.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu izmantot šo dienu, lai pārliecinātu un iepazīstinātu apkārtējos ar savām interesēm un viedokli. Citu viedokļus un veidu, kā tie tos izsaka parasti nosaka konkrētajā dienā dominējošā zīme, taču šodien valdošais Vērsis būs absolūti nekaitīgs, līdz ar to pasaule atklāsies patiesajās krāsās.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu pārliecināties, ka to darba diena ir sadalīta mazākos, īsā laika posmā veicamos darbos, it īpaši tādēļ, ka laika plānošana nav tava stiprā puse. Katram ir savi plusi un mīnusi un tavs pluss viennozīmīgi ir spēcīgā intuīcija. Paļaujies uz to arī šodien.

 

Jauku dieniņu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl pazudusī rīdziniece atrasta mirusi
Nākamais rakstsNedēļa sākusies ar skumjām ziņām