Auns

Šī diena aizritēs bez vērā ņemamiem sarežģījumiem, taču priekpilni brīži arī izpaliks. Nāksies pievērsties savai darba rutīnai, no kuras laiku pa laikam centīsies aizbēgt radošuma meklējumos. Šodien atklāsi kādu jaunu literāro autoru vai mākslinieku, kurš glezno līdz šim neredzētā manierē. Iedvesmas un radošuma smelšanās no šiem cilvēkiem būs tavi atmiņās paliekošākie brīži no šīs visai pelēkās dienas.

 

 

Vērsis

Šo dienu pavadīsi kādā eksotiskā vietā. Dosies tur, sekojot savas priekšniecības norādēm, taču galu galā paspēsi ne vien izpildīt sev uzticēto darba uzdevumu, bet arī gūt spēcīgas emocijas no konkrētās vietas. Vairumu no tām sagādās kāds gados jauns pretējā dzimuma pārstāvis. Vispirms pārrunāsiet darba jautājumus, taču pēc tam sarunas jūsu starpā ritēs par visu un par neko. To laikā arvien vairāk sapratīsi, ka tev priekšā atrodas tavs ideālais partneris.

 

 

Dvīņi

Šodien nokļūsi dramatisku notikumu epicentrā. Kolēģi būs satriekti, redzot kā tu izmet ārā kādu svarīgu ziņojumu un zinot, cik ļoti par to dusmīgs būs priekšnieks. Tevi savukārt nesatrauks ne tas, ne arī kas cits, kas šodien notiks darbā. Apzinoties, ka jau drīz pametīsi šo darbu, ļausi sev brīvību, tai skaitā atļausies pateikt sev ne tik tīkamu kolēģu acīs visu, ko par viņiem domā.

 

Vēzis

Šodien centīsies izbēgt no apkārtējās vides, slēpjoties pats savā iekšējā pasaulē. Tev tas veiksmīgi izdosies, taču apkārtējiem tava uzvedība var šķist savāda. Tu atteiksies sniegt atbildi pat uz visvienkāršākajiem jautājumiem, izliekoties, ka neesi ieinteresēts komunicēt ar apkārtējiem. Lai nesabojātu savu labo reputāciju, centies vismaz pasmaidīt, atrodoties citu cilvēku klātbūtnē.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams ignorēt visas apkārtējo sniegtās rekomendācijas. Šie cilvēki nezin visus tavs dzīves apstākļus, līdz ar to nespēj sniegt tev objektīvu padomu. Iespējams, nepieciešamo palidzību varēsi atrast internetā. Dodies uz forumu, kurā ar pieredzi dalās cilvēki, kuri nonākuši līdzīgā situācijā kā tu. Starp citu, šī diena nebūt nesastāvēs no problēmu risināšanas – jau vakarā viss būs nokārtojies un tavs noskaņojums uzlabosies.

 

Jaunava

Šodien ar tevi priekā dalīsies kāds no gados vecākajiem tuviniekiem. Protams, tu būsi pārsteigts, turklāt nepatīkami, uzzinot, ka šis vientuļais radinieks savā cienījamā vecumā ir atradis kādu, ko saukt par savu otro pusīti. Tad, brīdi padomājot, sapratīsi, ka viņam ir taisnība un ir ļoti labi, ka viņš ir nolēmis atvērties jaunām attiecībām. Šis romantiskais stāsts tevi aizraus ar savu skaistumu un oriģinalitāti. Pastāv iespēja, ka nolemsi publicēt to arī internetā.

 

 

Svari

Šī diena tevi nenogurdinas. Darbā tev būs jādodas palīgā kādam cilvēkam, kurš jau ilgāku laiku tev simpatizē. Piekrītot šim darba uzdevumam, tu piekritīsi pavadīt vakaru kopā ar savu, iespējams, potenciālo otro pusīti. Romantiskais vakars tev šķitīs aizraujošs un aizritēs ātri. Atgriežoties mājās, nopietni apsvērsi, vai esi gatavs uzsākt dienesta romānu.

 

 

Skorpions

Šodien ieteicams neskriet ātrāk, nekā kājas nes. Tava karjera nevirzīsies uz priekšu, ka steigšus pārvietosies no viena projekta pie otra. Noliec sev vienu konkrētu mērķi un koncentrējies uz to. Vakarā aizmirsti par profesionālajiem uzdevumiem un visu pārējo, kas notiek darbā. Pie tevis atnāks kāds cilvēks, kuram būs nepieciešams tavs morālais atbalsts un palīdzība. Tas ir tas, uz ko arī vēlams šajā vakarā koncentrēties.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu pavadīsi depresīvā noskaņojumā. Būsi neapmierināts ar sevi un ar ne pārāk veiksmīgo tikšanos ar potenciālo investoru. Šis cilvēks gan nedos tev tūlītēju atteikumu, taču pēc viņa balss būs skaidrs, ka viņam nav interese ar tevi sadarboties. Tu, protams, nelūgsies un necentīsies piespiest viņu mainīt savu viedokli – tavs lepnums to neļaus. Ir tikai viena izeja no šīs drūmās situācijas – atgūsti optimismu un meklē jaunus sadarbības partnerus.

 

 

Mežāzis

Šodien spīdoši tiksi galā ar kādu sarežģītu projektu, liekot lietā inovatīvu metodi. Lai arī tā būs ģeniāla un vienkārša vienlaikus, tā nešķitīs tīkama tavam konservatīvajam priekšniekam. Necenties viņu pārliecināt par savu taisnību – tas būs gluži kā triekties ar galvu sienā. Labāk papēti darba tirgu savā pilsētā un atodi vakanci, kura tev būtu piemērota. Ja savā apkaimē to atrast neizdodas, varbūt ir pienācis laiks doties jauna darba meklējumos uz citu pilsētu vai pat valsti?

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev ne visai veiksmīgi izdosies komunicēt ar pretējā dzimuma parstāvjiem. Tu pat nemanīsi, kad kāds simpātisks cilvēks izrāda padzilinātu interesi par tevi un cenšas piesaistīt tavu uzmanību. Tu turpināsi no savas puses sausu sarunu, tomēr tās noslēgumā tomēr padalīsies ar savu kontaktinformāciju. Vakarā tavs pielūdzējs atsūtīs tev ziņu sociālajos tīklos, no kuras varēsi noprast, ka šis cilvēks ir gatavs teju tūlīt jau vest tevi pie altāra.

 

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi uz pozitīvas nots. Tā būs vienkārša un produktīva vienlaikus. Tiksi galā ar visiem sev uzticētajiem pienākumiem darbā, kuros talkā nāks arī tavi draugi un kolēģi. Darba dienas noslēgumā nolemsi doties uz kādu kafejnīcu, kurā kopā ar citiem cilvēkiem diskutēsi par dažādiem svarīgiem jautājumiem. Pastāv iespēja, ka saņemsi piedāvājumu piedalīties kādā ļoti daudzsološā biznesa projektā.

 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSituācija uz ceļa Bauskas pusē izvēršas dramatiski
Nākamais rakstsOtrdienas rītā pienākušas skumjas ziņas