Šī diena var iezīmēt trauksmainus notikumus karjeras un attiecību sfērā. Izraujies no savas ierastās komforta zonas, uz priekšu!

 

 

Auns

Materiālās rūpes šodien nospiedīs tevi uz ceļiem. Iespējams, šīm sajūtām nemaz nebūs kāds reāls iemesls. Ļoti ticams, ka tu vienkārši uztraucies par iespējamām nepatikšanām, kas varētu piemeklēt tevi drīzā nākotnē. Zvaigznes norāda, ka tas ir bezjēdzīgi! Droši šķērso tiltu, ja reiz esi uzkāpis uz tā. Veic nepieciešamos pasākumus, lai izvairītos no ārkārtas situācijām, it visa, ko nevēlies piedzīvot, bet netērētu laiku satraucoties par neko. Stress šobrīd tev nav nepieciešams!

 

 

Vērsis

Draugs vai tev mīļš cilvēks šodien var šķist tālu projām, iespējams, viņš nekomunicēs ar tevi tik daudz, cik tu to vēlētos. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, piemēram, ka jūsu saikne ir zudusi vai, ka šis cilvēks ir dusmīgs uz tevi. Ļoti ticams, ka šī persona patiesībā ir noraizējusies par savu darbu vai kādu citu savas dzīves privāto niansi. Nemudini izstāstīt, kas atgadījies, tavs draugs runās tad, kad būs pienācis īstais laiks.

 

 

Dvīņi

Zvaigznes norāda, ka šī nav laba diena, lai komunicētu, kontaktētos un tiktos ar tavu romantisko partneri, nav vēlama pat gara saruna pa tālruni. Raugi, lai saskarsme ir īss un konkrēta, labāk vienojieties, ka tiksieties pēc dažām dienām. Iespējams, tavs partneris šobrīd ir visai satraukts un, piemēram, ar kādu nepārdomātu soli – izsitīs tevi no līdzsvara. Tas var izraisīt nepatīkamu ķildu. Esi pacietīgs!

 

 

Vēzis

Daži modernie tehnoloģiskie rīki šodien var teju nozagt tavu laiku, ko tu varētu izmantot daudz lietderīgāk. Iespējams, ka šī iemesla dēļ var nākties iegrimt diskusijās ar partneri. Tas var radīt tevī nomāktību un pat  neapmierinātību par šķietami liekām pretenzijām. Tas nepalīdzēs! Iespējamai arī tehniski šo ierīču traucējumi, neļaujies nemieram un zvani profesionālim, lai atrisinātu šīs problēmas. Domā par to, kur ieguldīt, ko darīt, lai stiprinātu savu garīgo veselību.

 

 

Lauva

Ja tu esi no attiecībām brīvs, iespējams, šodien satiksi kādu patīkamu un interesantu personu, kas var izvērsties aizraujošā piedzīvojumā. Iespējams, tev var rasties sajūta, ka šis tev ir ideāls partneris. Tomēr zvaigznes brīdina – esi piesardzīgs! Šim šķietami brīnišķīgajam cilvēkam var būt naudas problēmas vai šī persona var būt izteikti greizsirdīga un privātīpašnieciski noskaņota. Turpiniet tikties, ja tu jūties labi ar viņu, bet virzies uz priekšu piesardzīgi un nesasteidz notikumu gaitu, kamēr neesi patiesi pārliecināts, ka šīs attiecības tev ir tīkamas un nepieciešamas.

 

 

Jaunava

Ļoti ticams, ka tev šodien būs daži svarīgi darbi mājās, taču negaidīti ciemiņi var pilnībā mainīt tavu dienaskārtību. Nekļūsti dusmīgs vai neapmierinātas. Ja jūti, ka kāds cenšas mainīt un ietekmēt tavus plānus, ko tu nevēlies, paskaidro, kas notiek, darot to pieklājīgi, bet stingri. Vislabāk norunājiet, ka satiksieties vēlāk. Viņi droši vien sapratīs šo radušos situāciju, tāpēc nav nepieciešamības izlikties par viesmīlīgu mājas saimnieku, patiesībā sakožot zobus.

 

 

Svari

Elektroniskā saziņa šodien var vesties ļoti grūti. Tev var šķist, ka viss, kas var noiet greizi, tā arī notiks, no ierindas var iziet telefons, nobrukt e-pasts vai sabojāties kopētājs.  Vadot automašīnu tu vari iekļūt pamatīgā sastrēgumā. Ja tev šodien ir nepieciešams komunicēt ar kādu, vislabāk to dari klātienē, piemēram, kopīgi pastaigājoties vai satiekaties aci pret aci, nekas neatsvērs personīgu komunikāciju.

 

 

Skorpions

Šodien tev var šķist, ka mājas sienas teju nospiež tevi, radot emocionālu diskomfortu, tāpēc vēlēsies izkļūt ārpus savas komforta zonas. Tavs mīļotais cilvēks šodien var izmisīgi vēlēties, lai esat kopā, lai paliekat mājās, kas var veicināt starp jums zināmas domstarpības. Neļaujiet tam kļūt par lielu, pamatīgu problēmu sākumu. Meklējiet kompromisus. Dodieties kopā ārpus mājām, piemēram, pavakariņojat un tad mājās un skatieties TV. Izbaudiet laiku kopā! Ja esi no attiecībām brīvs, ļaujies ikvienam notikumam ārpus savas ierastās vides, izklaidējies un baudi bezrūpību.

 

 

Strēlnieks

Tavas četras mājas sienas šodien var šķist nospiedošas. Zvaigznes norāda, ka tev var rasties sajūta, ka kļūsi teju traks, ja  neizrausies no šīs vides uz kādu brīdi. Tomēr ļoti ticams, ka kādi pienākumi var likt tev tomēr uzturēties telpās. Tomēr, lai cik aizņemts šodien arī nebūtu, centies izrauties no šī visa kaut uz mirkli. Dodies intensīvā pastaigā pa tuvējo apkārtni, ja skrien – dodies kārtējā, mierpilnajā skrējienā, iespējams, ir pēdējais laiks atdot grāmatu atpakaļ bibliotēka. Šādām šķietami vienkāršām, ikdienišķām aktivitātēm vajadzētu dot tev zināmu atvieglojuma sajūtu.

 

 

Mežāzis

Šajā dienā tu pēkšņi  vari atskārst kādu emocionāla rakstura atziņu, kas var šķist īpaši svarīga. Iespējams, ka tevi piemeklēs kāda vīzija, ko tu pagaidām nespēsi izskaidrot. Ļoti ticams, ka šāda neziņa un neizpratne sāks pamazām garlaikot tevi, liekot aizdomāties, vai tavas domas maz ir pareizas, vai neesi apmaldījies savās izvēlēs un mērķos. Zvaigznes mudina izdzīvot šo visu, kas ir pilnīgi dabisks jēgas meklēšanas procesā. Ja tas nepalīdz, saglabā savas piezīmes, lai analizētu tās citu dienu. Lietas pamazāk kļūs daudz skaidrākas.

 

 

Ūdensvīrs

Tu un daži tavi draugi varat spontāni izlemt ļauties kādam piedzīvojumam, piemēram, dodoties ceļojumā ārpus pilsētas. Tas varētu būt jautri. Pārliecinies, ka dodaties kaut kur, uz kādu vietu, kuru kāds no jums diezgan labi pazīst, jo pastāv neliels risks, ka kāds no jums var pazust vai varat lieki apmaldīties, dodoties nepareizā virzienā. Tāpat pārliecinieties, ka citi zina, kur jūs esat, lai neviens lieki neuztrauktos.

 

 

Zivis

Zvaigznes iezīmē, ka iespējamas pēkšņas karjeras problēmas, piemēram, negaidīts darba zaudējums. Tomēr, visticamāk, tu to neuztversi ar bažām un šoku, bet uzlūkosi kā aizraujošu notikumu kopumu, kas palīdzēs un stimulēs izmaiņas tavā dzīvē. Zvaigznes norāda, ka šis tavs dzīve periods nosaka nepieciešamību pēc zināmas pieticības. Ja rīkosies un izturēsies pārāk lepni vai pārsteidzīgi, vari stimulēt kāda skaudīgo attieksmi starp sevi un kolēģiem, un tas var radīt problēmas turpmākajā periodā. Pietaupi sajūsmu un prieku saviem vistuvākajiem.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsPusdienlaikā krasi mainās Bauskas iedzīvotājas dzīves situācija
Nākamais rakstsCovid-19 apstiprināts desmit kaķiem Latvijā, ziņo arī par inficētiem suņiem – VIDEO