Šī diena būs visai nestabila emocionālā ziņā. Tavs garastāvoklis var bieži mainīties, turklāt  šīs svārstības būs pēkšņas. Arī tavi lēmumi var krasi pavērsties, kas var būt iemesls tam, kāpēc nevajadzētu nedz pieņemt jebkādus galīgos secinājumus, nedz konsultēt kādu.

 

auns-mil-horAuns

Neskatoties uz tavām aizvien pieaugošajām vajadzībām pēc komunikācijas ar partneri vai  vēlmes, lai šis cilvēks ir vairāk tavā dzīvē, tu nedrīksti dienas pirmajā pusē veikt jebkādus pasākumus šajā virzienā. Vakarpusē ļaujies kosmētiskajām procedūrām, sakop sevi un pabeidz visus nepieciešamos sīkos darbiņus, kas palīdzēs sagatavoties veiksmīgākai nākamajai dienai, iegūstot no tās daudz vairāk.  
 

 

versis-mil-horVērsis

Dienas sākums tev nesolās būt visai produktīvs. Zvaigznes iesaka visu darīt pakāpeniski, soli pa solim, ne strauji, neapdomīgi virzīties uz priekšu. Ja esi dzimis maija vidū un jūties nemierīgs, tad tev vajadzētu izmantot dienas pirmo daļu, lai pabeigtu savus pašreizējos darbus. Pēcpusdienā tu vari attīstīties un izmēģināt savus spēkus  kādā jaunā jomā, citā sarežģītības pakāpē.
 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes iezīmē, ka dienas otrā puse ir brīnišķīgs laiks, lai veltītu daļu laika sev vai harmonizētu savu personīgo dzīvi. Šajā laikā no apvāršņa būs izzudušas rīta problēmu mieles un būsi gatavs pilnībā izbaudīt dzīvi.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka šī būs brīnišķīgi diena, ja esi plānojis risināt ģimenes jautājumus, pavadīt laiku kopā ar saviem vismīļākajiem vai  tam, ja esi nolēmis ieviest  kārtību jūsu apkārtējā vidē. Planētas norāda, ka ir vēlams šodien būt atklātam un vaļsirdīgam. Droši uzņem viesus.  

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes iezīmē, ka tu šodien dienas pirmajā pusē būsi īpaši ieinteresēts praktiskajās niansēs. Ap pusdienlaiku tavs prāts būs aizņemts ar vēlmi pēc aizraujošākām perspektīvām un dažādu eksistenciālu jautājumu apspriešanas. Vakarpuse ir ļoti veiksmīga jautrībai un svinībām.  
 

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes iezīmē, ka dienas otrā puse ir ļoti labvēlīga savas dzīves finansiālo aspektu risināšanai. Tu vari īstenot kādu labu darījumu, piedalīties biznesa sanāksmē un sekmīgi apspriest finansu perspektīvas. Centies atmest pārlieku formalitāti, tā vietā pievērs vairāk uzmanības tam, kā tu izrādi laipnību un rūpes par savu partneri.

 

 

svari-mil-horSvari

Dienas pirmajā pusē tu vari būt diezgan saspringts. Ja tev šķiet, ka tevi ietekmē laika apstākļi, vari justies pat visai nelaimīgs. Neuztraucies, ar pusdienlaiku tavs skatījums uz daudzām lietām var ievērojami mainīties. Pat, ja tu nevari teikt, ka esi visveselīgākais no visiem, tu piedzīvosi enerģijas palielināšanos un emocionālās labsajūtas  uzlabošanos.
 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Planētu stāvoklis iezīmē, ka tev šodien  vajadzētu koncentrēties uz dažu savu esošo projektu pabeigšanu, īpaši pievēršot vērību dažādiem nozīmīgiem sīkumiem. Diena paredz ideālus apstākļus kādas darbības realizēšanai. Dienas otrā daļa ir ideāla uzņēmējdarbībai un aktīvākai sadarbībai ar biznesa partneriem vai kolēģiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Nebaidies izteikt savus argumentus un pastāvēt uz savu nostāju kādā jautājumā,  tev veiksies! Uzņēmējdarbībā nezaudē iespēju sastapties aci pret aci ar saviem konkurentiem. Planētu stāvoklis iezīmē, ka sāncenšiem, pat tad, ja viņi patiešām vēlēsies, šodien nebūs iespēju pietuvoties tavam profesionalitātes līmenim.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas pirmā daļa var nest tev ievērojamus panākumus, īpaši, ja esi dzimis janvāra vidū.  Tomēr pārlieku nesapriecājies, jo zvaigznes paredz, ka šis periods nebūt nebūs tik produktīvs, kā to vēlējies. Ļoti ticams, ka pārāk maz uzmanības veltīsi kādām nelielām, bet būtiskām niansēm, izjutīsi iedvesmas trūkumu, lai  pieņemtu un īstenotu nozīmīgus pavērsienu punktus.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Dienas pirmā puse var izrādīties pilna ar nepatikšanām un nelieliem pārsteigumiem. Tomēr tev nevajadzētu koncentrēties uz tiem, saglabā pozitīvu noskaņojumu un viss sakārtosies. Zvaigznes norāda, ka, visticamāk, šodien tu vēlēsies izjaukt ierasto rutīnu. Kopumā diena ir īpaši labvēlīga laulību un romantiskajām attiecībām.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētu stāvoklis norāda, ka tu šodien vari justies nedaudz apjucis.  Ja esi dzimis marta vidū, diena var nest zināmas konfrontācijas starp tevi un mīļoto cilvēku. Neļauj pēkšņiem emociju uzplūdiem radīt nopietnas nesaskaņas starp jums,  aizskaiti līdz desmit un tikai tad atbildi, jo drīz vien visas domstarpības starp jums būs zudušas un, ja vien kāds no jums nebūs piešķīris nevajadzīgas problēmas, abi par to drīz vien aizmirsīsiet.

 

 Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsCovid-19 ierobežojumu pretinieks ar degšķidrumu aplej Valdības ēkas durvis; dedzināšanas brīdī piesteidzas policija
Nākamais rakstsDaugavā pie Akmens tilta iebraucis “Subaru”, tajā atrasts miris cilvēks – VIDEO