Labākais laiks, lai veidoti savu personīgo dzīves telpu. Neierobežo savu radošo lidojumu un nešaubies, ka visas tavas dizainiskās idejas būs ļoti piemērotas un labas. Lūdz palīdzību radiniekiem un/vai draugiem, jo sadarbība vienmēr ir daudz jautrāka un vienkāršāka visiem. 

 

Auns

Šodien tev nevajadzētu spēlēties ar savu veselību. Ja jūti, ka tavs veselības stāvoklis nav par visiem 100% ideāls, nekavējoties sazinies ar savu ārstu. Izvairies arī no emocionālas pārslodzes. Ja iespējams, pavadi vairāk laika gultā, izvairies pat no sociālajiem tīkliem, sliktām filmām un jebkā cita, kas var radīt nemieru. Miers – gan garīgais, gan fiziskais , palīdzēs tev atkal justies daudz labāk.

 

 

Vērsis

Šodien vairāk vari pievērsties romantikai. Ja šobrīd esi viens, ir liela iespēja, ka tieši šodien satiksi kādu, ar kuru varēsi uzsākt attiecības. Ja tev ir partneris, padomā par viņa jūtām, pievērs viņam uzmanību, ja iespējams, sagatavo kādu pārsteigumu. Katrā ziņā izvairies pat no nevainīga flirta ar kādu citu sava partnera klātbūtnē, jo tas viņam var radīt lielas šaubas par tavu uzticību.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, tavā ikdienas dzīvē ieviesīsies bērnības noskaņas. Lai nu kā, galvenais – vērs uzmanību uz to, lai tu ar savām iegribām neapgrūtinātu ģimenes locekļus, kuri atrodas tev līdzās. Ja nepieciešams pabūt vienatnē – labāk dodies ārpus mājām. Svaigs gaiss un emocijas, ko gūsi, piemēram, no vēja, spēs krietni vien uzlabot tavu garastāvokli.

 

 

Vēzis

Šodien daudz ko darīsi, piekrītot kādam citam. Iespējams, sev mīļa cilvēka labā pat pacietīsi kāda kaitinoša cilvēka sabiedrību. Tavs partneris novērtēs tavas pūles un pateiksies tev par to. Dienu varēsi pabeigt uz pozitīvas nots, baudot romantiku. Vislabāk – izslēdziet telefonus, lai nejaušs zvans neiztraucē jūsu divvientulību.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams darīt tikai to, kas tev patīk, kas tevi nomierina. Ja vēlies palikt vienatnē, palūdz apkārtējiem būt saprotošiem un nododies tam, piemēram, lasi kādu interesantu grāmatu. Iespējams, tas ļaus tev justies tik labi, ka pats vēlēsies vakarā iesaistīties vai pat uzrīkot ballīti, taču, ja tā nebūs – nejūties vainīgs, ja vēlies atteikties. Nebaidies pateikt: „Nē!”

 

 

Jaunava

Šodien tev būs iespēja iegādāties kādu ļoti noderīgu priekšmetu savai mājai par izdevīgu cenu. Kopumā šī solās būt visai garlaicīga diena. Vakarpusē iespējams strīds ar mīļoto vai tuvu radinieku, taču, ja „nelēksi uz ecēšām”, spēsiet visu atrisināt ātri un mierīgi. Vakarā vari sazināties ar draugiem vai sarakstīties ar viņiem sociālajos tīklos – tas kliedēs garlaicību.

 

 

Svari

Šodien tu ļoti nelabprāt atklāsi savus personīgos plānus. Iespējams, ka persona, kurai atteiksies tos teikt, jutīsies vīlusies vai pat aizvainota redzot, ka neuzticies. Psiholoģijas pārzināšana šajā gadījumā tev var sniegt dažādas prioritātes un izvairīties no nepatīkamām situācijām. Novirzi sava sarunu partnera interesi uz citu tēmu un viss izdosies.

 

 

Skorpions

Šo dienu tu pavadīsi diezgan pasīvi. Šīs dienas galvenie uzdevumi būs mājas kārtība, maltītes pagatavošana un neliela iziešana svaigā gaisā. Taču viss tomēr nebūs tik garlaicīgi, ja, izejot laukā, pavērsies apkārt. Iespējams, pamanīsi kādu ļoti simpātisku cilvēku, kurš atbilst tava ideālā partnera tēlam. Ja tu jau esi attiecībās, esi uzmanīgs ar to, ko vēlies un esi gatavs uzņemties atbildību.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šī diena sagādās tev vilšanos. Pirmkārt, var gadīties, ka nevarēsi iegādāties ilgi gaidīto lietu vai samaksāt par kādu pasākumu, kaut arī par to jau labu laiku esi domājis. Pēcpusdienā, kad sazināsies ar savu kosmetologu, stilistu, auto mehāniķi vai jebkuru citu speciālistu, tu saņemsi vēl vienu vilšanos. Šī persona paziņos, ka viņš vairs nenodarbojas ar šo praksi, tāpēc tev būs jāmeklē cits cilvēks, kurš ir speciālists attiecīgajā jautājumā.

 

 

Mežāzis

Šodien tev diezgan daudz nāksies pavadīt laiku pie dažādiem mājsaimniecības darbiem. Iespējams, tas tev laupīs brīvdienu garu. Situāciju labos negaidītu viesu ierašanās. Šie cilvēki glābs atmosfēru tavās mājās, atvieglojot tavus pienākumus un ļaujot tev atbrīvoties. Šī vizīte būs kā bauda līdz pat vēlam vakaram, radot tevī patiesi lielu laimes sajūtu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien apmeklēsi neparastu kultūras pasākumu. Tu sapratīsi, ka atrodies starp interesantiem cilvēkiem, kuri ir ļoti radoši. Daži no viņiem tevi iedvesmos, lai tu nopietni sāktu domāt arī par savu radošumu. Tu varētu vairāk padomāt par šo tēmu. Iespējams, šī diena beigsies ar lielisku ballīti, kas ilgs līdz pat rītam. Tu beidzot varēsi izklaidēties no sirds.

 

 

Zivis

Zivis šodien vēlēsies pabeigt dažus ikdienas uzdevumus, taču var gadīties, ka patraucēs kāds negaidīts viesis. Viņš ieradīsies tavās mājās brīdī, kad būsi pievērsies mājas uzkopšanai un daudz kas būs pilnīgā bardakā. Tu neatteiksies viesi uzņemt, taču turpināsi tīrīšanu arī tad, kad viņš būs ieradies. Starp citu, šīs situācijas neveiklība pasargās tevi no ļoti nogurdinoša dialoga.

 

 

Lai lieliska tev šī dieniņa!

Iepriekšējais rakstsIzplatīts nopietns brīdinājums par laiku šorīt
Nākamais rakstsSiguldas ielās šodien būs redzami karavīri – iedzīvotājus aicina neuztraukties!