Divdesmit septītajā maijā ikviens būs apveltīts ar apķērību un asprātību, tiesa gan – spēcīgāko zīmju pārstāvji šo ietekmi var arī neizjust.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem jārēķinās ar to, ka vājāku zīmju pārstāvji šodien nebūs tik viegli uzveicami kā ierasts. Tu esi pieradis, ka ar savu straujo dabu un aizrautību vari izlauzties cauri jebkuriem sarežģījumiem, tai skaitā cilvēkiem, taču šodien tas būs krietni grūtāk.
 

 

versisVērsis

Vēršiem ieteicams pievērsties savam darāmajam un nelikties ne zinis par to, kas notiek apkārt. Tu nemīli konfliktus, tādēļ bieži vien izvairies no visām situācijām, kuras draud pārvērsties par nesaskaņām. Jo vairāk koncentrēsies pats uz sevi un saviem pienākumiem, jo drošāk varēsi justies.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem nevajadzētu baidīties sevi aizstāvēt, taču ieteicams izvairīties no konfliktiem ar citiem. Tavs asais prāts būs tavs trumpis šajā dienā, tomēr, diemžēl, tas var nebūt gana spēcīgs, lai uzvarētu tādu zīmju pārstāvjus, kā Ūdensvīrs, Jaunava, Vērsis un Skorpions.
 

 

vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu būt uzmanīgiem komunikācijā ar jaunākajiem ģimenes locekļiem. Ir pilns Mēness un, kamēr pieredzējušākie un pieaugušākie tuvinieki tā doto apķērību izmantos stratēģiski, bērni un jaunieši par spīti tam var rīktoties visai neprātīgi, kas tevi var sāpināt. 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams piedomāt pie savas atbildes reakcijas uz citu izteikto kritiku. Bieži vien apkārtējie attiecas pārmetoši pret tev raksturīgo aizrautīgo un uzņēmīgo dabu. Parasti tev visai veiksmīgi izdodas atvairīt šos negatīvos komentārus. Ieteicams šādu attieksmi saglabāt arī dažādu verbālu sadursmju laikā.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie šajā dienā labprāt nodosies sev uzticēto pienākumu pildīšanai. Tas tevi arī veiksmīgi pasargās no dažādiem konfliktiem. Vienīgās galvassāpes var sagādāt atsevišķu cilvēku izteiktās piezīmes, taču tas, cik laipni vai nelaipni uz tām atbildēt, ir tavā ziņā. 

 

svariSvari

Svariem jārēķinās, ka šodien no konfliktsituācijām neizbēgt, taču maz ticams, ka kāds no tiem būs tik liels, ka tā risināšanai būs vajadzīga tava iesaistīšanās. Apkārtējie vairāk vai mazāk nodarbosies ar reslingu, nevis patiesi aukstasinīgām cīņām.  

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams apdomāt, kā reaģēt uz sev izteiktiem apvainojumiem. Bieži vien tava reakcija emociju uzplūdā ir pārāk asa un spriedzi konkrētajā situācijā padara tikai vēl lielāku. Neļauj konfliktiem iziet ārpus rāmja. 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki, ja vien paši nemeklēs nepatikšanas, no konfliktiem šajā dienā prasmīgi izvairīsies. Gan fakts, ka labprātāk uzturies vienatnē, gan tas, ka laika gaitā esi iemantojis apkārtējo cieņu un respektu, palīdzēs tev apiet jebkādas nesaskaņas.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem komunikācijā ar apkārtējiem ieteicams būt uzmanīgiem. Apkārtējie būs visai iekarsuši un saspringti, līdz ar to pastāv risks, ka viens nepareizs vārds vai rīcība var rezultēties ievērojami lielā konfliktā.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem nav jāizvairās no argumentiem ar apkārtējiem. Kamēr tu spēsi kontrolēt savu temperamentu, nekādas problēmas nav gaidāmas. Tev patīk draudzīgi pastrīdēties un šī diena būs ideāli piemērota tam, ja vien, cīnoties par savu taisnību, nezaudēsi galvu.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams rūpīgi izvēlēties kompāniju, kurā šodien uzturēties. Tu ļoti ietekmējies no apkārtējiem un, ņemot vērā, ka liela daļa cilvēku šodien būs visai trauksmaini, pastāv iespēja, ka arī tava diena viņu ietekmē izvērtīsies visai grūta. 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzplatīta būtiska informācija veikalu tīkla ELVI pircējiem
Nākamais rakstsKas izraisa sliktu dūšu un kā to novērst? Skaidro farmaceite