Ielūkojies zvaigznēs, ko tās šajā dienā ir paredzējušas tieši tev?

 

Auns

Tava vēlme sekmēt izglītību un apgūt jaunas prasmes var tikt veicināta ar kādu pēkšņu notikumu, kas norādīs tev pareizo rīcības virzienu. Zvaigznes norāda, ka tev ir visas iespējas sākt mācības un attīstīt savus mākslinieciskos talantus vai apgūt jaunas tehnoloģijas, kā arī uzzināt par jaunākajiem sasniegumiem zinātnes jomā. Tavs prāts būs ass, un zinātkāre arvien pieaugs. Ja patiesi vēlēsies, parādīsies iespēja mācīties.

 

Vērsis

Komunikācijas problēmas vai tās trūkums saistībās ar uzņēmējdarbības sfēru vai romantisko dzīves aspektu, var mudināt tevi sabozt spalvas. Zvaigznes norāda, ka tu vari izvairīties no tā, ja skaidri paskaidrosi savu nostāju, pavēstīsi visus faktus, ja tev ir  jāsniedz kāda informācija. Pārliecinies, ka tavs partneris un/vai kolēģi saprot, ko tu vēlies pateikt, pirms viņi sāk rīkoties saskaņā ar šo informāciju! Atmet kautrību, ja tev ir jājautā pēc palīdzības.  Atceries, ka labāk ir uzdot stulbu jautājumu, nekā izdarīt muļķīgu kļūdu!

 

Dvīņi

Vai tu strādā ar kaudzi dokumentu? Ja tā, tad šodien tu vari atskārst, ka daži no tiem, kuri tev ir nepieciešami, trūkst! Varētu šķist, ka tie ir pazuduši melnajā caurumā. Esi uzmanīgs un rūpīgi pārmeklē it visas vietas, visur, protams, taču iespējamība, ka tos atradīsi, ir pavisam neliela. Nekautrējies jautāt pēc cilvēku padoma, prasi pēc šiem dokumentiem, vai viņi ir redzējuši tos. Iespējams, šādi atvieglosi sev daudzus raižpilnus brīžus. 

 

Vēzis

Nokavēta, garām palaista saruna – vai tās trūkums ar  mīļoto cilvēku var radīt tev zināmas problēmas.  Ja tu plāno šovakar tikties ar kādu īpašu cilvēku, pārliecinies, ka tu saņem pilnu informāciju par šī cilvēka atrašanās vietu, ieskaitot precīzu adresi, šķērsielu un braukšanas norādes. Pieraksti visu nepieciešamo informāciju, lai neko nepalaistu garām! Īpaši pievērs uzmanību laikam, cikos jūs nolēmāt satikties.

 

 

 

Lauva

Šodien tu vari atskārst, ka esi atstājis kaut ko mājās, iespējams, grāmatu vai vēstuli, kas tev bija nepieciešama.  Nav cita veida, kā doties atpakaļ pēc šīm lietām. Tas var sekmēt kavēšanu. Tikai mieru! Tas ir neliels pagaidu misēklis, kas drīz aizmirsīsies. Padarot sevi traku par to, tikai sekmēsi stresa palielināšanos un izsitīsi sevi no līdzsvara. Pēc pusdienām palutini sevi ar glāzi vīna vai tasi nomierinošas tējas.

 

 

Jaunava

Zvaigznes iezīmē, ka šodien tev var sanākt daudz laika pavadīt automašīnā. Esot ceļā vai sēžot sastrēgumā, tu vari nepaspēt satikt kādu sev svarīgu cilvēku. Tāpat šodien kāds kairinājums var ātri pārvērsties dusmās, īpaši, ja nebūsi uzmanīgs.  Novietot savu automašīnu stāvlaukumā un dodies kaut kur kājām. Tas ļaus kaut nedaudz izkustēties un pie reizes, visticamāk, lieliski mazinās tavu neapmierinātību.  

 

 

Svari

Tev, visticamāk, var nākties veikt papīrdarbus,  kas saistīti ar naudas lietām un tas var novirzīt tevi no lietām, ko tu patiesi mīli, piemēram, darbu pie saviem projektiem un mīlas pilniem brīžiem ar mīļoto partneri. Neņem to tik ļoti pie sirds, jo citādāk tu riskē pieļaut kļūdas un, lai Izlabotu tās, tikai lieki tērēsi savu laiku. Šodien dari visu pakāpeniski.

 

 

Skorpions

Šodien tavās mājās var viesoties kāds nelaimīgs ciemiņš, visticamāk, tā būs sieviete. Šajā personā šobrīd ir daudz dusmu, līdz ar to negaidi labu sarunu biedru. Ja tu nevēlies iedziļināties šī cilvēka likstās vai jūti, ka nespēsi palīdzēt, uzliec mierpilnu mūziku vai kopīgi noskatāties kādu jautru filmu.  Tu būsi pārsteigts par rezultātu! Daži nomierinoši akordi vai smieklu pilnas sejas var paveikt brīnumus. Esi gudrs un tālredzīgs!

 

 

 

Strēlnieks

Vai tu gaidi svarīgu vēstuli, Strēlniek? Ja tā, visticamāk, tā ne tik drīz nonāks pie tevis. Ja tas nenotiks šodien, zvani personai vai iestādei, kas to ir nosūtījusi un lūdz izsniegt dublikātu, jo ļoti iespējams, ka iepriekšējais sūtījums ir nozaudēts pastā. Labākajā gadījumā tev būs, divas kopijas, nevis ilgi un lieki gaidīsi…

 

 

Mežāzis

Rūpes par materiālo sfēru var radīt tev pamatīgu nervu slodzi un satraukumu. Zvaigznes mudina labāk koncentrēties uz to, kas tev ir jādara, lai atrisinātu šīs problēmas, nekā lieki tērēt laiku gaužoties par tām. Tavs biznesa ķēriens šobrīd darbojas augstā līmenī. Ja tu spēsi nezaudēt koncentrēšanos, paveiksi brīnumus. Formulē konkrētu rīcības plānu un sāc to realizēt.

 

 

Ūdensvīrs

Zvaigznes norāda, ka tevi šajā dienā sagaida vairāki nogurdinoši darbi ar dokumentiem. Iespējams, būsi apņēmības pilns – nokārtot visu pēc iespējas ātrāk.  Šodien tu vari būt apjucis un pat aizskaities par kāda muļķīgo rīcību. Zvaigznes iesaka neuztraukties par citiem. Koncentrējies uz savu darbu. Pretējā gadījumā radīsi tikai papildus kairinājumus, sekmējot satraukumu un apjukumu par visu. Kad tu jau būsi ticis galā ar saviem uzdevumiem, visticamāk, pārējie tikai iesāks rīkoties.

 

 

Zivis

Daži fakti, kas tev ir nepieciešami, lai atrisinātu būtiskas detaļas tavā projektā, šodien var izrādīties nenotverami. Nav svarīgi, pie kā tu šobrīd strādā,  tu, iespējams, sastapties ar kādu interesantu sīkumi, bet tas nebūs tieši tas, ko tu meklē. Ja šis uzdevums nav steidzams, zvaigznes norāda, ka ir lieliska doma šodien to mazliet nolikt malā. Pretējā gadījumā tu vari pavadīt pārāk daudz laika, meklējot neiespējamo.

 

 Burvīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsPiektdiena sākusies ar skumju ziņu
Nākamais rakstsDiemžēl brīvdienas sākušās ar traģēdiju