Zvaigznes parūpēsies par stabilitāti ikviena dzīvē. Mēness mudina visus pievērsties darbam. Piemērota diena, lai izpalīdzētu citiem, tādā veidā pasakot paldies par līdzšinējo veiksmi savā dzīvē.

 

Auns

Šajā dienā jutīsi stabilitātes pilnu enerģiju karjeras jomā. Būs acīmredzams, paredzams ceļš, pa kuru doties un nekas tev nesniedz lielāku mierinājumu, kā apziņa, ka tu skaidri zini, kas tevi sagaida un kurp aizvedīs ceļš, pa kuru šobrīd dodies. Atrodi laiku, lai pavērtos pagātnē un novērtētu to, ko jau esi paguvis sasniegt. Neaizmirsti arī par cilvēkiem, kuri palīdzējuši tev nonākt tur, kur atrodies tagad.

 

Vērsis

Izbaudi vēl pēdējo nosacīti brīvo dienu, pirms nākamā lielā darba cēliena. Atslābinies, relaksējies, izklaidējies! Izstum ārpus komforta zonas savu rutīnu mīlošo personību un ļaujies jauniem izaicinājumiem, jauniem piedzīvojumiem! Iemācies ko jaunu tāpat vien, savam priekam!

 

Dvīņi

Šodien vēlēsies nospiest pauzi ikdienas skrējienam un pavadīt vairāk laika vienatnē. Galvā malsies simtiem domu. Vai tas, ko tu dari, atstāj pozitīvu iespaidu uz pasauli? Ja nē, šis ir perfekts laiks, lai pārdomātu un pārplānotu savus mērķus.  

 

Vēzis

Nekas nesagādā tik lielu gandarījumu, kā labi padarīts darbs. Lai kādi arī nebūtu traucēkļi un kārdinājumi šajā dienā, centies koncentrēties uz darbu. Izdari, kas darāms, lai jau pavisam drīz varētu pilnībā ļauties pelnītai atpūtai un izklaidei!

 

Lauva

Šodien atklāsi kādu savu apslēpto talantu. Tu mīli atrasties uzmanības centrā un esi jau pieradis pie pielūdzēju un apbrīnotāju pulkiem sev apkārt. Lai nu kā, par šo talantu tu pats būsi manāmi pārsteigts. Lepojies ar sevi un turpini sevis izzināšanu, lai atrastu vēl kādu neatklātu dārgumu!

 

Jaunava

Būsi kā žonglieris, kuram ne pārāk veiksmīgā dienā gribas visas bumbiņas vienkārši aizmest prom. Neapšaubāmi, lai mēs spētu virzīties uz priekšu, bez motivācijas un milzu gribasspēka, kā arī atbildības neiztikt. Iespējams, tev šķiet, ka liela daļa no tā, ko esi paveicis, paliek neviena nepamanīts, taču vari būt drošs, ka apkārtējie ciena un novērtē tavu darbu. Turklāt tu esi vienīgais, kurš spēj tikt galā ar stresa pilnām dzīves situācijām, nepazaudējot smaidu uz lūpām. Bravo!

 

Svari

Šodien ieteicams koncentrēties uz vienu, konkrētu mērķi. Tu nekad nevienam neatsaki savu palīdzību un neviens nav tik izpalīdzīgs kā tu. Diemžēl, šādi rīkojoties tu riskē uzņemties pārāk daudz pienākumus un sevi pārslogot. Nododies kam vienam, kas tuvāks tavai sirdij. Vēlāk būsi sev pateicīgs par to.

 

Skorpions

Nenoliedzami, cilvēki tev apkārt pēdējā laikā ir bijuši un ir joprojām savādā noskaņojumā. Vēlēsies atrast, kas ir šī noskaņojuma cēlonis, taču jāņem vērā, ka ne visi būs gatavi ar tevi dalīties detaļās un izkratīt savu sirdi. Vari būt drošs, ka notiekošais nekādā veidā nav saistīts ar tevi un jau pavisam drīz viss atgriezīsies ierastajās sliedēs.

 

Strēlnieks

Apkārtējiem būs nepieciešamas tavas līdera spējas. Tu esi jauneklīgs, piedzīvojumu kārs un ar savu aizrautību spēj paraut sev līdzi arī citus. Iespējams, tiksi izvēlēts par kāda projekta vadītāju vai gluži vienkārši draugi tevi neoficiāli pasludinās par konkrētās kompānijas sirdi un dvēseli. Ik viens meklēs iespēju baudīt tavu tiešo un entuziasma pilno personību.

 

Mežāzis

Vai ir kas tāds, ko allaž esi vēlējies pamēģināt, taču bailes tevi no tā ir atturējušas? Šī ir tā diena, kad uzdrošināties un rīkoties! Izkāp ārpus komforta zonas un pieraksties uz nodarbībām, kuras vēlējies apmeklēt vai sāc plānot ceļojumu uz savu sapņu gala mērķi. Tu spēj sasniegt jebko ar savu mērķtiecību. Liec to lietā, lai sasniegtus savus sapņus!

 

Ūdensvīrs

Tavi līdzcilvēki augstu vērtē tavu unikālo enerģiju un zinātkāri. Pēdējā laikā gan, iespējams, ir nācies pabūt vairāk kopā ar cilvēkiem, ar kuriem tev nav izdevies izveidot veiksmīgu kontaktu. Iespējams, viņi ir nedroši, iespējams, augstprātīgi, taču jebkurā gadījumā tu jūti, ka no viņiem izstaro negatīva enerģija. Neļaujies tās ietekmei. Tu esi lielisks tāds, kāds tu esi un to zina ik viens, kurš tevi pazīst!

 

Zivis

Iespējams, esi nesen paņēmis kādu savā paspārnē. Tas var būt jauns darba kolēģis vai skolasbiedrs, kuram acīmredzami grūtības sagādāja iejušanās jaunajā vidē. Pateicoties tavai gādībai un rūpēm, viņš spēj lēnām nostāties uz savām kājām un jūtās droši. Pasaule pavisam noteikti būtu labāka, ja ik viens būtu tik nesavtīgs un labestīgs, kā tu!

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsPolicija noskaidrojusi mežā pazudušās sirmgalves likteni
Nākamais rakstsJelgavā uz tilta saduras divas “ātro” brigādes; ierodas vēl divas – VIDEO