Auns

Šī diena iesāksies ar nelielu saslimšanu. Par laimi, līdz pēcpusdienai visi simptomi būs pazuduši, taču tāpat ieteicams nepārslogot savu ķermeni. Tev piemērotākā atpūta, ņemto vērā nelabvēlīgos apstākļus, būs laiska atpūta mājās, nevis ciemošanās pie tuviniekiem, kuri dzīvo otrā pilsētas pusē vai trakulīga ballīte komplektā ar alkohola lietošanu.

 

Vērsis

Šodien būs grūti atbrīvoties no skumjajām domām savā galvā. Tās ik pa laikam atgriezīsies, kā rezultātā vēlēsies iemalkot arī ko stiprāku, atrodoties tuvu draugu kompānijā. Zvans no tavas otrās pusītes palīdzēs aizdzīt pesimismu. Viņš paziņos, ka ir visu kārtīgi apdomājis un vēlas pagriezt laiku atpakaļ, lai varētu sākt šīs attiecības no jauna. Tu, protams, steigsies krist viņa apskāvienos, aizmirstot par visām nebūšanām.

 

Dvīņi

Tevi šī diena sajūsminās un tu patiesi izbaudīsi katru uz šīs planētas nodzīvoto mirkli. Pavadīsi laiku ārpus pilsētas, priecājoties, ka esi uz brīdi aizmucis no neatrisinātajām problēmām un vari atviegloti uzelpot. Tavu iniciatīvu pabūt pie dabas atbalstīs arī citi ģimenes locekļi, līdz ar to pastāv iespēja, ka jau pavisam drīz visi kopā pārcelsieties uz dzīvi laukos. Taču, jau šobrīd varēsi baudīt pilnvērtīgu atpūtu, svaigu gaisu un gardu, mājās gatavotu maltīti.

 

Vēzis

Šodien ieteicams būt sevišķi pacietīgam, sarunājoties ar gados jaunāku ģimenes locekli. Tavs bērns kategoriski atteiksies doties uz laukiem, kamēr visi viņa draugi paliek pilsētā. Tev jāņem vērā viņa viedoklis, plānojot nelielo ģimenes izbraucienu. Atceries, ka nu viņam ir arī pašam savas intereses un tev nav tiesību uzspiest ko savu.

 

Lauva

Šodien būsi svaigu ideju pārpilns. Lielākoties tās būs par un ap potenciālajām pārmaiņām dzīvesvietas interjerā. Pirms to realizēšanas, pakonsultējies ar savu otro pusīti. Iespējams, daļa ideju viņu neuzrunās, līdz ar to vērtīgi būtu sākt ar ģimenes sapulci, kurā vienoties par kompromisu. Labāk pavadīt vairāk laika plānojot, nekā pēc tam uzklausīt nemitīgus pārmetumus un sūdzības. Ļauj katram izteikt savas vēlmes.

 

Jaunava

Šī diena tev atnesīs nelielu vilšanos. Daži no taviem draugiem, ar kuriem plānoji doties piknikā, paziņos, ka viņu ģimenei pēkšņi izmainījušies plāni. Saņemot šos jaunumus, tu steidzami veiksi izmaiņas savā dienas kārtībā un saplānosi dienu citādāk. Iespējams, ir pienācis laiks apciemot savus gados vecākos ģimenes locekļus, ar kuriem neesi redzējies ilgāku laiku. Lai arī šī diena nebūs sevišķi aizraujoša, emocionāli jutīsies labi.

 

Svari

Šodien saskarsies ar sarežģījumiem privātajā dzīvē. Cenšoties iekarot kāda konkrētu cilvēka sirdi, atceries, ka tu neesi vienīgais rindā pēc viņa uzmanības. Paturi prātā, ka tava simpātija  ir radusi pie vērtīgām dāvanām, uzmanības apliecinājumiem un komplimentiem. Ja neesi līdz galam gatavs cīnīties par viņa uzmanību, labāk atmet ar roku šai idejai jau uzreiz.  

 

Skorpions

Šī diena kopumā būs veiksmīga, tomēr neizdosies izvairīties no kāda maza starpgadījuma. Agri no rīta tev nāksies pilnībā izmainīt savus nedēļas nogales plānus. Apstākļi attīstīsies tā, ka radīsies nepieciešamība doties ārpus pilsētas. Lai arī vieta, kurā nonāksi, tev nešķitīs omulīga un mājīga, drīz vien ar to apradīsi un labi pavadīsi laiku.

 

Strēlnieks

Šo dienu ieteicams veltīt mājsaimniecības darbu veikšanai. Atceries, ka tuvākajās dienās pie tevis ieradīsies skaļš viesu variņš, līdz ar to jau laikus nepieciešams visu kārtīgi uzkopt un piedomāt pie ēdienkartes. Ja atrodas kāds brīvs brīdis, apciemo savus tuvākos kaimiņus un uzaicini viņus uz kopīgām pusdienām – tās palīdzēs stiprināt jūsu attiecības.

 

Mežāzis

Šī diena tevi nogurdinās ar savu intensitāti. Padarīsi mājas darbus, tad uz mirkli pievērsīsies kādai televīzijas pārraidei un tad dosies uz otru pilsētas pusi, lai apciemotu savus vecākus. Viņi lūgs tavu palīdzību kādā sarežģītā jautājumā, piemēram, lūgs salabot saplīsušu ierīci. Diena būs gana aizņemta, kā rezultātā vakarā būsi vēl vairāk noguris, nekā pēc fiziska darba.

 

Ūdensvīrs

Šodien baudīsi palielinātu interesi no pretējo dzimumu pārstāvju puses. Ja esi noskaņots doties mīlestības meklējumos, šis var būt visai liktenīgs laiks tavā dzīvē. Kāda iepazīšanās var izvērsties ilgākā romantiskā piedzīvojumā. Jūs ar šo personu apmainīsieties ar kontaktiem un jau vakarā saņemsi ziņu savā telefonā. Tas būs jauns sākums brīnišķīgam dzīves posmam.

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi rūpējoties par saviem mīļajiem. Kādam tavam draugam steidzami būs nepieciešams tavs atbalsts un palīdzība sakarā ar attiecību izjukšanu. Tev būs prātā tikai viens risinājums šai situācijai un tas būs došanās pie sirdssāpēs slīkstošā drauga, lai viņu uzmundrinātu. Jūs kopā dosieties uz kādu naktsklubu, kur gremdēsiet skumjas alkoholā un pretējā dzimuma pārstāvju uzmanībā.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas ziņas “Maxima” veikalu klientiem
Nākamais raksts“Nošāva neparko, no mugurpuses.” Bučā turpina apglabāt mirušos