Šai dienai nekal Napoleona plānus, bet uzstādi realizējamus mērķus. Ja kaut kas neizdodas, pie vainas būs slikta plānošana vai bezatbildība. Nedaudz apātiska diena, kurai būs nepieciešams piešķilt dzirksti!

 

auns-mil-horAuns

Romantiska un atvieglojuma pilna diena Auniem. Rīkosies vien tad, ja kāds iedvesmos vai iespaidos. Jutīsies absolūti brīnišķīgi, darot kādu neprastu darbu vai interesanti atpūšoties.

 

versis-mil-horVērsis

Tā vietā, lai pievērstos savām vajadzībām, dienas pirmā puse paies, risinot citu problēmas. Var rasties kārdinājums pamēģināt paveikt ko tādu, kur bauda ir pats process, nevis tiek sagaidīts kāds iespaidīgs rezultāts beigās.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena jācenšas pavadīt ar saviem tuvajiem un mīļajiem. Tava kompānija viņiem ir ļoti patīkama. Ja esat jūnija vidū dzimušais Dvīnis, kādā jautājumā būs ļoti grūti sasniegt kompromisu, kas apmierinās abas puses. Beigās tas tomēr izdosies, jo draudzības jūtas ir stiprākas par dzīves liktiem šķēršļiem.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Centies panākt, lai ap tevi ir tikai, kuri jums patīk, tad darbs pats raiti ritēs uz priekšu. Neformālā vidē iemaņas apgūsi ātrāk. Esi pacietīgs un precīzs, draudzīgs un zinātkārs, tādējādi visi būs stāvā sajūsmā!

 

 

lauva-mil-horLauva

Baudīsi dzīves priekus. Īstā diena, lai citiem nodemonstrētu savas prasmes, gaumi, stila izjūtu. Īss izlūkošanas brauciens izrādīsies ārkārtīgi veiksmīgs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nepārslogo sevi ar darbiem, kas tev īsti nav pa spēkam, nebaidies lūgt palīdzību. Ja kādā brīdī emocijas sitīs augstu vilni, vismaz izdosies ātri nomierināties. Esiet prātīgi ar tēriņiem, pastāv augsts naudas izšķērdēšanas risks.

 
 

 

svari-mil-horSvari

Svariem būs pietiekami daudz enerģijas, lai savus plānus realizētu visas svētdienas garumā. Mēģiniet prātā “savilkt galus kopā”, vai pēdējā laikā viss iecerētais izdevies? Iespējams strīds ar pazīstamu cilvēku, tikai neaizsvilstieties.
 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Jums būs lielisks garastāvoklis, kas tādu nodrošinās arī apkārtējiem. Lielisks brīdis, lai pavadītu laiku ar jums tuviem cilvēkiem, kuriem ir ar jums līdzīgi uzskati un viedokļi. Mijiedarbība ar ģimenes locekļiem sasniegs vēl nebijušus augstumus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Slāpes pēc brīvības un kaislībām, īpaši decembra vidū dzimušajiem Strēlniekiem. Šodien parādīsies vēlme izturēties nedaudz ekscentriski – un kurš gan jums varētu to liegt?

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas gaišajā laikā mierīgi analizējiet savas tuvākā laika ieceres. Būs liela vēlme apgūt ko jaunu, īpaši, ja tas saistīts ar cilvēkiem vai tehnoloģijām. Atturieties no liela pirkuma, tas var pāris dienu pagaidīt.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Vakarpusē rīkojieties izlēmīgi. Personīgās, ģimenes vai profesionālās saiknes tiks pakļautas nopietnam pārbaudījumam. Pēkšņi izmainīties par 180 grādiem var pat šķietami mierīgs un nosvērts cilvēks, kļūstot rupjš un neiecietīgs.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivtiņas šodien būs sapņainas, tomēr tas netraucēs apkopot zināmo informāciju un izdarīt secinājumus. Svarīgi, lai jūs savā vietā justos komfortabli, un nebūt vienmēr ir jāievēro sabiedrībā vispārpieņemtā etiķete. Jūtieties brīvi!

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan ļoti nopietns brīdinājums par tuvākajās stundās gaidāmo laiku
Nākamais rakstsSkumjš pavērsiens šovā “X Faktors”