Šodien komunikācija un mijiedarbība ar apkārtējiem var būt nedaudz apgrūtināta, kas radīs problēmas, bet sarunām pietrūks konstruktīvisma, kas tās patiesībā padarīs padarīs gandrīz bezjēdzīgas. Diena, kad padomāt par to, ko patiešām dzīvē vēlies darīt.

 

auns-mil-horAuns

Iespējams, uzpeldēs kādas sīkas nesaskaņas ar mīļoto, bet tas nebūs uz ilgu laiku. Šis ir labs brīdis, lai izkarinātu balto miera karogu, vai arī beidzot piedotu kādam, kurš jau sen to ir pelnījis. Piedāvā savu palīdzību ikvienam, kuram tā varētu noderēt!

 

versis-mil-horVērsis

Šodien atlaid mazliet vaļīgāk stingros sociālās mijiedarbības normu grožus, esi vairāk tu pats. Ja darbu pabeigsi ātrāk, tev būs brīvs laiks, kuru veltīt nākotnes plāniem vai vienkārši varēsi paņemt garāku pauzīti.

 

dvini-mil-horDvīņi

Piemērota diena nesteidzīgām aktivitātēm, pastaigām svaigā gaisā, atpūtai labāko draugu vai tuvinieku kompānijā. Iedvesmojoša diena, tomēr neesi pārsteigts, ja negaidīta iepazīšanās beigās cerēto rezultātu nedos.

 

vezis-mil-horVēzis

Laba diena laika pavadīšanai mājās vienatnē. Labāk sarežģītus uzdevumus noliec maliņā, lai pagaida, ja vien tev nav nepārvarama vēlme tos noteikti atrisināt šodien.

 

lauva-mil-horLauva

Lielisks brīdis vienkāršām sarunām, pastaigām, nelielai ekskursijai. Pārliecinies, ka arī citi tavus miermīlīgos nodomus saprot pareizi. Atturies no jaunu un ambiciozu projektu sākšanas tieši šodien, pat tad, ja tas šķiet iedvesmojošākais darbs pasaulē.

 

jaunava-mil-horJaunava

Saglabā pieklājīgu, laipnu, pat draudzīgu toni jebkurā sarunā un situācijā. Neskatoties uz dabisko vēlmi nepārtraukti komunicēt, ierobežo to vismaz tik daudz, lai lieki neklačotos un neaprunātu citus.

 

svari-mil-horSvari

Svariem šī būs ļoti veiksmīga diena. Daudzas lietas notiks tieši pēc tava prāta, sajutīsi pat zināmu harmoniju ar augstākiem spēkiem. Apbrīnojami, cik lietas, cilvēki un apstākļi šodien būs tavā pusē.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien īpaši svarīgi būs kontakti ar tuviniekiem. Saikni ar viņiem jutīsi pat tad, ja atradīsieties ļoti tālu cits no cita. Tava iztēle un dabiskais intelekts šodien perfekti papildinās viens otru.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī nebūs tā diena, kad uzstādīt savus nosacījumus citiem un gaidīt, ka viņi dancos pēc tavas stabules. Izmanto savus dabiskos instinktus, lai jebkurā situācijā pieņemtu pareizo lēmumu. Tev izdosies!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Piemērota diena nelieliem izbraucieniem vai palīdzībai citiem. Mēģini attiecības ar apkārtējiem padarīt mazāk formālas. Radīsies iespēja nedaudz sakārtot/uzlabot finansiālo situāciju. Šajā brīdī vari droši paļauties uz saviem instinktiem, tie nepievils.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Meklēsi romantiku un aizraujošas nodarbes. Nebaidies sevi pazaudēt fantāzijās un emocijās. Brīnišķīgs laiks, lai beidzot satiktu sen neredzētus draugus, radus un citus dvēselei tuvus cilvēkus.

 

zivis-mil-horZivis

Pat vissmagākajā situācijā tev šodien izdosies rast kompromisu. Tiecies pēc harmonijas, estētiskās un garīgās pilnības. Brīnišķīgs brīdis draudzīgai mijiedarbībai un kopīgiem, draiskiem  noslēpumiem.

 

Lai veicas izbaudīt šo dienu!

Iepriekšējais rakstsKāda “ģimene” Bolderājā pamatīgi pārsteigusi rīdziniekus – VIDEO
Nākamais rakstsSmagā avārijā Rīgā iesaistītas vairākas automašīnas – VIDEO