Dažiem grūtības šajā dienā var sagādāt koncentrēšanās. Ko vēl zvaigznes sola 3. jūnijā?

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem vajadzētu būt uzmanīgiem savos vārdos un rīcībā, kā arī pievērst uzmanību tam, kādu ietekmi viņi atstāj uz apkārtējiem. Tu primāri vienmēr fokusējies tikai uz saviem pienākumiem, taču šodien, ņemot vērā, ka daudzi kļūs jūtīgāki pret apkārt notiekošo, vari neviļus kādu aizskart.

 

 

versis

Vērsis

Vēršiem ieteicams ieslēgties četrās sienās un klausīties mūziku uz maksimālo skaļumu. Tu neciet, ja kāds traucē tavu darbu vai ikdienas gaitas un šodien tas būs jūtams vēl izteiktāk, tādēļ vēlēsies pilnībā noslēgties no apkārtējās pasaules.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem vajadzētu būt uzmanīgiem, vadot sarunas šajā dienā. Tu esi ļoti komunikabls cilvēks un nereti tieši tu nosaki sarunu tematus un to gaitu. Lai pasargātu sevi no konfliktiem, izvairies runāt par dažādām kontraversālām tēmām.

 

 

vezisVēzis

 

 

Vēžiem šajā dienā vislabāk būtu ieslēgties pašiem savā mazajā pasaulē. Tev ne pārāk veiksmīgi izdodas tikt galā ar dažādām kutelīgām un spriedzes pilnām situācijām un šodien, kad būsi sevišķi emocionāls un jūtīgs, tas kļūst pat neiespējami.
 

 

 

lauvaLauva

Lauvām ieteicams uzņemties vadošo lomu šajā dienā, lai nodrošinātu, ka apkārtējie savā starpā veiksmīgi satiek un sadarbojas. Tev piemīt līdera dotības un tās lieti noderēs, cenšoties laikus novērst iespējamās nesaskaņas citu starpā.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie, atšķirībā no daudziem citiem, šodien nebūs viegli izsitami no sliedēm, taču krietni vieglāk aizkaitināmi gan. Iesaisties tikai to problēmu risināšanā, kuras tevi skar personīgi un ir patiesi nozīmīgas.

 

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams pildīt savus ierastos problēmu risinātāju pienākumus, taču izvairīties risināt problēmas, kuras patiesībā neeksistē. Ironiski, taču, mēģinājums salabot kaut ko, kas nav salūzis, ir labākais veids, kā kaut ko salauzt.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem jāpievērš uzmanība tam, kā viņi reaģē uz dažādām lietām, esot ārpus savas ierastās vides. Tava atbildes reakcija bieži vien ir nepamatota naida un agresijas pilna, kas atsevišķos gadījumos kalpo tev kā vairogs, taču šodien būs tikai iemesls aktivizēties apkārtējiem, kuri jutīsies kāri iesaistīties un risināt citu cilvēku problēmas.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekus ir visai grūti nokaitināt, kā arī viņi paši nav no tiem cilvēkiem, kuri mēdz kāpt uz citu varžacīm. Izmanto savas labākās īpašības, gudrību un mierpilno personību, lai nodrošinātu mieru un harmoniju sev visapkārt vai, nepieciešamības gadījumā, aizlāpītu tajā radušos caurumus.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāži šodien balansēs starp vēlmi aizcirst durvis un iegrimt savos darbus un vēlmi iejaukties citu problēmās, cenšoties palīdzēt rast tām risinājumu. Tu esi karjeras cilvēks, tādēļ ieteicams primāri izvēlēties pirmo variantu, ļaujot par mieru šajā dienā rūpēties citiem.
 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams saglabāt reālu skatu uz apkārt notiekošo un spriestspēju. Vairāk kā jebkad tu būsi motivēts gūt risinājumu dažādām problēmām, taču pastāv liela iespēja, ka tevis piedāvātās metodes un risinājumi būs nereāli izpildāmi vai nevēlami lielai cilvēku grupai.
 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu uzdrošināties ķerties klāt savu problēmu risināšanai, taču izvairīties no problēmu meklēšanas tur, kur to nav. Tevi ir viegli izsist no sliedēm un šodien var izrādīties diezgan grūti pat nostāties uz tām.

 

Iepriekšējais rakstsLiepājniece 2 mēnešus aizmirst par nopirkto loterijas biļeti – tālāk notiek neticamais
Nākamais rakstsDiemžēļ ļoti satraucoši un skarbi notikumi risinājušies balto stārķu Fāzes un Volta ligzdā