Dari, ko uzskati par nepieciešamu darīt, lai pasaule kļūtu labāka, kā arī iedvesmo arī citus to darīt, taču esi piesardzīgs,lai nepārkāptu kādas robežas.

 

aunsAuns

Auniem ir daudz kā kopīga ar Lauvas zīmē dzimušajiem, tomēr vēlme rūpēties par to, lai apkārt valdītu harmonija, ir viena no šo zīmju atšķirīgajām iezīmēm. Centies būt atsaucīgāks pret apkārtējiem un ieklausīties citu dotajos padomos, kuri var izrādīties pat ļoti vērā ņemami un noderīgi.

 

versisVērsis

Vēršiem šodien vajadzētu būt atvērtiem pret jebkāda veida ieteikumiem un kritiku, lai cik arī grūti tas nebūtu. Tu labi pārzini savu darbu un apkārtējie to respektē, taču nelielas izmaiņas tajā, kā to veic un ar kādiem paņēmieniem, var pozitīvi palielināt tava ātrumu, kā arī tā veikšanu padarīt vienkāršāku.

 

dviniDvīņi

Šī diena atstās iespaidu uz to, ko Dvīņi ik dienas praktizē – uz runāšanu. Šodien vairāk vēlēsies apspriest dažādas ar darbu saistītas lietas, kas nebūt nav slikti. Izmanto to un sniedz noderīgu padomu spītīgāku zīmju pārstāvjiem, piemēram, Auniem, Vēršiem un Jaunavām, kuri tevī ieklausīsies daudz labprātāk kā Svaros vai Lauvā.
 

vezisVēzis

Vēžiem šodien īpaša uzmanība jāpievērš tam, kā viņi attiecas pret saviem līdzcilvēkiem. Tu esi tendēts jaukt kopā darbu ar ģimeni un šodien šī tendence būs vērojama dubultā. Lai gan ne vienmēr tas garantē nepatikšanas, pastāv liels risks izraisīt konfliktu, ja nebūsi gana uzmanīgs.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams iegrimt pašiem savu pienākumu izpildē, taču būt atvērtiem, ja kāds meklē to palīdzību. Tu esi dzimis līderis, taču apkārtējo izrīkošana un pakļaušana kontrolei ne vienmēr var nest cerētos rezultātus. Nesteidzies dalīties savos padomos ar tiem, kuri tos nelūdz.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām vajadzētu uzdrošināties spert soli ārpus savas komforta zonas. Tu esi apdāvināts, talantīgs cilvēks un pateicoties tam esi iemantojis apkārtējo cieņu. Daudzviet, kur cilvēkiem vienā vai otrā veidā nepieciešams sastrādāties, darbs ritētu uz priekšu raitāk un nestu labākus rezultātus, ja tu tajā ņemtu kaut nedaudz aktīvāku dalību, atsakoties no strādāšanas vienatnē.

 

svariSvari

Svariem šodien grūtības sagādās koncentrēšanās ar sevi un savu darbu. Apkārt valdīs dažādas nesaskaņas, kas prasmīgi novērsīs uzmanību. Lai cik tas grūti nebūtu, centies tās laist gar ausīm un acīm un paturi prātā, ka jebkuri centieni atrisināt kādu problēmu sev līdzi nes risku situāciju padarīt vēl sarežģītāku.
 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vajadzētu būt saprotošiem pret apkārtējiem un ņemt vērā viņu dzīves stāstus. Tu esi ļoti kaislīgs cilvēks, taču dēļ savas aizrautīgās dabas mēdz rīkoties emociju iespaidots, kas, protams, lielākoties beidzas ar konfliktu. Atceries, ka atjaunot sabojāto reputāciju nebūs tik vienkārši, kā to bija sagraut.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki no šīs dienas vairāk iegūs, kā zaudēs. Tu necenties nonākt citu uzmanības lokā, taču tiec cienīts un respektēts kolēģu vidū pateicoties savam ātri un kvalitatīvi veiktajam darbam. Tavs viedoklis un viedie padomi šodien būs lielā cieņā.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt padomus, kurus tie grasās sniegt un, kam tos grasās sniegt. Tu esi strādīgs cilvēks, kurš bieži vien ļauj vaļu savām ambīcijām, kā rezultātā citi tev ne pārāk vēlas uzticēties un tavs padoms var tikt uztverts kā apvainojums.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šodien jāpiedomā pie saviem vārdiem un rīcības, kā arī jābūt drošiem, ka apkārtējie saprot, ka viņu asā kritika ir veltīta darbam un projektam kopumā, nevis konkrētam cilvēkam personīgi. Tavs viedoklis mēdz būt krasi atšķirīgs no citiem, tādēļ nereti kolēģi var izjust diskomfortu, strādājot kopā ar tevi.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem savu gudrību ieteicams pietaupīt pašiem priekš sevis, nevis dāļāt citiem. Tev noteikti ir vairākas vērtīgas, pārbaudītas zināšanas un šodien primāri ieteicams tās likt lietā, lai atrisinātu sev tipiskās problēmas ar laika plānošanu, menedžēšanu un pieturēšanos pie plāna.

 

Veiksmīgu dienu! 

 

Iepriekšējais raksts8 baisākās spoku pilsētas pasaulē
Nākamais rakstsĻoti smaga avārija notikusi uz Bauskas šosejas – VIDEO