Šajā dienā daudz kas var norisināties ne tā kā tu biji sākotnēji gaidījis. Kādam no taviem tuviniekiem var būt nepieciešama palīdzība, visticamāk, nemaz neapsvērsi iesēju palikt vienaldzīgam pret šī cilvēka palīgā saucienu. Kad būsi atrisinājis šīs grūtības, vari izjust morālu gandarījumu, ka pienākums ir izpildīts.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tu alksi oficiāli veidot kādu biznesa aliansi. Vari parakstīt sadarbības līgumu ar jauno partneri, izjūtot patīkamu saviļņojumu par gaidāmajiem notikumiem tuvākajā nākotnē. Personīgajā dzīves sfērā vari sagaidīt zināmu vilšanos. Nav izslēgts, ka mīļotais cilvēks paziņos  par vēlmi izbeigt jūsu attiecības, jo ir atradis kādu interesantāku personu.

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tev var būt iespēja novērst kādu savu neseno kļūdu sekas. Ļoti iespējams, ka tavs priekšnieks var norādīt uz lielu plaisu saistībā ar kādu projektu, visticamāk, mudinot uz nepieciešamību to pilnībā pārstrādāt. Noguris pēc dienas darbiem, iespējams, mājās pārnāksi sliktā garastāvoklī un daļu dusmu pār savām galvām nāksies izjust kādam no taviem radiniekiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev būs raksturīga pārmērīga aktivitāte. Riskē, ka galu galā pilnībā  izsmelsi savus spēkus, kā arī daudzus garlaicīgus jautājumus uz saviem pleciem nāksies izjust arī taviem mājiniekiem. Kādi ārējie faktori var padarīt panākumu gūšanu un  iniciatīvas izrādīšanu daudz grūtāku.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes uzsver, ka šodien nav ieteicams cīnīties ar problēmām darbā vienam pašam. Ir īstais brīdis, kad paļauties uz kolēģu palīdzību. Vari būt teju pārliecināts, ka apvienotās pūles ātri atbrīvos tevi no visām grūtībām un sarežģījumiem. Tikai neaizmirsti pateikties šim cilvēkam par nesavtīgo rīcību.

 

lauva-mil-horLauva
Šodien vari pastiprinātu uzmanību pievērst savam izskatam. Iespējams,  atklāsi sejā kādu jaunu, nelielu grumbu  vai  nodomāsi, ka esi pieņēmies svarā. Vienā vai otrā veidā, visticamāk, nolemsi, ka cīnīsies ar šo jautājumu nekavējoties. Šī iemesla dēļ vari pavadīt visu savu darba laiku internetā, meklējot inovatīvus risinājumus savai problēmai. Ļoti ticams, ka atradīsi tik nepieciešamo atbildi, taču tev var nākties samaksāt par to augstu cenu, jo kāds no taviem kolēģiem vai pat priekšnieks var ievērot, ka nevelti savu laiku un enerģiju tiešajiem darba pienākumiem.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodien tavos spēkos būs ar jaunu skatu uzlūkot savu profesiju un karjeru. Visticamāk, atminēsies kāda no sava drauga veiksmīgajiem stāstiem par panākumiem profesionālajā vai privātajā sfērā. Ļoti ticams, ka nolemsi, ka centīsies panākt līdzīgu emociju gammu arī savā dzīvē.  Tomēr ātri kļūs skaidrs, ka šajā dienā neesi tam īsti gatavs. Tā vietā vari meklēt lieliskas ienākumu iespējas, kas raisīs līdzīgas sajūtas.

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā nav ieteicams pavadīt pārāk ilgu laiku pārdomām. Rīkojies drosmīgi, tiklīdz saredzi reālu iespēju gūt panākumus, neraizējies par citām lietām. Tādā veidā tavas karjera nianses šodien strauji virzīsies augšup. Vari gūt papildus ienākumus un panākt uzticību no saviem sabiedrotajiem. Tas pats zvaigžņu ieteikums attiecas arī uz personīgās dzīves jautājumiem – rīkojies nekavējoties un neuztraucies par sekām.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Tevi šodien sagaida kā kāpumi, tā kritumi, taču tomēr aizvien atradīsies mazliet veiksmes aplolots. Pastaigājies pa parku un apbrīno rudens krāsu spēles lapās. Ieelpo rudens gaisu. Velti laiku pārdomām par pagājušajā gada notikumiem, apzinoties, ko vēlies paveikt labāk nākamgad.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tev šodien izdosies stiprināt savu autoritāti darba vietā. Būs tikai viens no nedaudzajiem kolēģiem, kurš reaģē uz priekšnieka vai jaunā vadītāja iegribām bez sūdzībām. Šādi atstāsi nešaubīgu vēstījumu, ka esi vērtīgs cilvēks, kurš neatteiks palīdzību. Šodien spēsi attīstīt jebkuru sadarbību uz ļoti izdevīgiem nosacījumiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā vari piedzīvot dziļu personīgo drāmu. Iespējams, uzzināsi, ka persona, kuru mīlu ar visu savu sirdi, ir negodīga pret tevi. Apsūdzot šo cilvēku nodevībā, vari nolemt, ka no šīs dienas pilnībā pārtrauc jūsu kontaktus. Tā vietā, lai dodas mājās šovakar, tu, visticamāk, vēlēsies satikt draugus un varbūt pat pavadīsi dažas dienas viņu kompānijā, kamēr apzināsies savu attiecību nākotni.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev būs raksturīga visai rupja un agresīva uzvedība. Zvaigznes norāda, ka tāds vari būt arī darba vidē. Ļoti iespējams, ka šodien noliksi pie vietas cilvēku, kurš pastāvīgi maisa gaisu attiecībās ar kolēģiem, kādu, kurš ar savu rīcību rada problēmas kā darba procesā, tā savstarpējās attiecībās. Tomēr mājās, visticamāk, atgriezīsies savā ierastajā būtībā un uzvedības manierē.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien vari nonākt daudzu savu vājību un iegribu varā. Ģimenes budžets pieaugs ļoti lēnām. Tas būs iemesls, kāpēc tavs mīļotais cilvēks var būt visai šokēts par kādu tavu pārmērīgi dārgo pirkumu.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsPolicijas meklēts jaunietis soctīklos par to vien pasmejas
Nākamais rakstsDivas nedēļas bez ienākumiem… Pašizolācijā atrodas 1200 prāmja “Romantika” pasažieri – VIDEO