Šī izrādīsies trauksmaina un aizņemta diena. Tās pirmajā pusē spriedze un stress var atstāt iespaidu arī uz attieksmi pret citiem, to visu izturēt nav viegli pat tev. Dienas otrā puse solās būt mierīgāka un labvēlīgāka. Ko vēl zvaigznes sola jūnija pēdējai dienai?

 

auns-mil-horAuns

Tu vari būt individuālists, bet visam ir savas robežas. Protams, tiekšanās pēc pašizpausmes un neatkarības ir apsveicama – saprātīgās devās. Ja tavs viedoklis tiek kritizēts vai apšaubīts, ņem to vērā.

 

versis-mil-horVērsis

Kontakti ar draugiem, radiem un kolēģiem šodien nevedīsies tik gludi kā ierasts. Var nākties saskarties ar kāda skaudību un vēlmi sacensties. Jebkurā gadījumā, tu esi tas, kurš briestošo konfliktu spēs apturēt.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu meklē dialogu un sadarbības iespējas. Tavas komunikācijas spējas ir lieliskas, noteikti liec tās lietā. Personīga rakstura darīšanās šodien var neveikties vis tik gludi kā cerēts iepriekš.

 

vezis-mil-horVēzis

Mājas un darbs šodien izrādīsies divas pilnīgi pretējas pasaules. Tavās interesēs ir atrast to vienojošo elementu, pretējā gadījumā nebūs tā labākā sajūta. Var pietrūkt gan mājas miera, gan panākumu profesionālajā ziņā.

 

lauva-mil-horLauva

Būsi vērsts uz mieru, tiesiskumu un taisnīgumu. Īpašus panākumus gūsi, mēģinot samierināt divas karojošas puses. Augusta vidū dzimušajiem gaidāmi personīgi panākumi.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodienas galvenais uzdevums būs saglabāt līdzsvaru starp personīgajām interesēm un citu iniciatīvām. Tas var izrādīties izšķiroši, lai gūtu panākumus laulībā, ģimenes dzīvē un darbā.

 

svari-mil-horSvari

Lai gan var piezagties sajūta, ka savu partneri vairs nemīli tik ļoti kā agrāk, un galvā maisās dažādas domas, tomēr neko nevajag sasteigt. Nesarauj dārgas saites īslaicīgas aizraušanās un iekāres dēļ.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Daudz izaicinājumu priekšā tava profesionālajā karjerā. Ja tevi izaicina, iegūsti laiku apdomāt savus plusus un pretinieka vājās vietas. Esi drošs – tu vari pārspēt ikvienu, ja tavās rokās ir pilna informācija.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ar prieku darbosies kopā ar draugiem, kolēģiem, partneri. Tomēr der ielāgot, ka pat vistuvāko cilvēku starpā var uzplaiksnīt šaubas un neticība, nemaz nerunājot par jaunpienācējiem kompānijā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Nebūs tā vieglākā diena sarunām. Tavas attiecības ar apkārtējiem neglābjami mainās un pāriet citā fāzē, esi tam gatavs. Nešķied naudu niekiem, tā vēl noderēs.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Domstarpības un apjukums dienas pirmajā pusē spēcīgi var ietekmēt tavas gaitas. Šodien nu reiz ir tā diena, kad problēmas pašas tevi atradīs, tādēļ patiešām centies nekur neiekulties. Pēcpusdiena un vakars jau ļaus atslābināties pirms nedēļas pēdējās darbadienas.

 

zivis-mil-horZivis

Negaidīti tēriņi var iecirst nopietnu robu tavā makā. Apkārtējie, kuriem tu esi parādā, šodien par to atcerēsies, tieši tāpat, ja esi nokavējis kāda rēķina apmaksas terminu. Velti laiku, lai šīs lietas sakārtotu, bet pēc tam nododies laiskam vakaram.

 

Lai jums visiem izdevusies jūnija pēdējā diena!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl šorīt Rīgā notikusi ļoti smaga avārija
Nākamais raksts“Maxima” brīdina savus pircējus par krāpniekiem