Apstājies un ieelpo dzīves smaržu! Neraugoties uz to, ka ir jaunas nedēļas sākums, un šī diena solās būt visai saspringta, rodi laiku arī sev. Atpūties, palūkojies uz jau paveikto, lai gūtu jaunus spēkus turpmākajam.

 

auns-mil-horAuns
Šodien ap tevi varētu, tā teikt, virpuļot dažādi notikumi. Ievelc dziļi elpu un pieņem izaicinājumus. Iespējams, būsi pārsteigts, cik daudz cilvēku būs gatavi sniegt tev izpalīdzīgu roku. Var gadīties, ka daudzus cilvēkus ieraudzīsi un iepazīsi no jauna, no citas puses.

 

versis-mil-horVērsis
Šī diena palīdzēs tev smelties iedvesmu pašam sevī, iekļūstot savos iekšējos radošajos resursos. Tev būs iespēja vienlīdz veiksmīgi risināt praktiskos uzdevumus, kā arī tos, kam ir māksliniecisks raksturs. Zvaigznes šodien izkārtojušās tev par labu – pārliecinies, ka tu to izmanto.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šīs dienas daba būs tev ļoti tīkama. Esi burvīgs, pieklājīgs un nedaudz koķets. Tev būs iespēja parādīt savu mākslas, dizaina un estētikas talantu. Tavs šarms un neatvairāmība padarīs tevi par stipru konkurentu citu acīs.

 

vezis-mil-horVēzis
Šī diena būs kā izteiktas alkas pēc komforta, miera un mājīguma. Ja ir iespējams, mēģini kaut ko uzlabot, labiekārtot vai mainīt savā dzīvesvietā. Laipnība, atklātība un sirsnība pret apkārtējiem, palīdzēs uzlabot psiholoģisko gaisotni un kopējo atmosfēru mājās.

 

lauva-mil-horLauva
Rīta pusē un agrā pēcpusdienā tev būs ļoti daudz dabu, dažādu uzdevumu, kam visai nopietni nāksies pievērsties. Varētu pat šķist, ka visa ir tik daudz, ka zūd pamats zem kājām. Labā ziņa ir tā, ka šodien viss ies no rokas un netiek paredzēts, ka kaut kas varētu noiet greizi un ietekmēt tevi negatīvi.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šī diena īpaši piemērota, lai iegādātos skaistumkopšanas produktus, apģērbu, smaržas un citas lietas, kas vairos tavu labsajūtu un izteiksmīgumu. Piemērota diena, lai izvēlētos dāvanu. Šodien veiksies atrast ko īpašu cilvēkam, kam tu kaut ko meklē.

 

svari-mil-horSvari
Uz mirkli apstājies. Noliec malā darbu, pienākumus, kas tev ir mājās. Ļauj vismaz mirkli sev atpūsties, relaksēties, nodoties kādam savam priekam vai kaislībai. Ja nevari izvairīties no darbiem pilnībā, vismaz piedomā pie tā, lai tu neko nesasteigtu. Dari visu lēni un apdomīgi.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Tev vajadzētu pievērsties pozitīvās auras ieviešanai, vairošanai, uzlabošanai savās mājās. Vajadzētu piestrādāt arī pie savām sociālajām prasmēm un iemaņām. Vislabāk mēģini dalīties domās un pieredzē ar līdzcilvēkiem, ja nepieciešams – aprunājies ar kādu konkrētās jomas ekspertu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Rīta stundas līdz pat agrai pēcpusdienai ir piemērotas sabiedriskiem pasākumiem. Tavos spēkos būs pārliecināti sniegt kādu konkrētu vēstījumu, kas palīdzēs cilvēkiem apvienoties un rīkoties, lai kopīgi sasniegtu kādu mērķi. Vakars būs mierīgāks, tāpēc izmanto to, lai atpūstos.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šodien tu, iespējams, jutīsies diezgan pesimistiski, pat varētu teikt, ka būsi izmisis. Iespējams, tevī mājo kādas bailes, ko vēl līdz šim neesi atrisinājis. Noteikti liec lietā savu loģiku un veselo saprātu – tie palīdzēs tev tikt galā ar šīm sajūtām.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Šo dienu mēģini, cik iespējams, pavadīt ar draugiem, mīļajiem. Iespējama iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, jaunu atklājumu rašana, jaunu prasmju apgūšana un jaunas informācijas apzināšana. Visas zināšanas, ko iegūsi šīs dienas laikā, būs tev svarīgas un noderīgas.

 

zivis-mil-horZivis
Šodien jutīsi, ka tu dari tik daudz. Tev šķitīs, ka tu gāz kalnus, lai tikai iegūtu to, ko vēlies. Taču tas nemaz nav slikti, ka tu strādā, lai iegūtu to, ko gribi. Pavadi laiku ar sev tuviem cilvēkiem, komunicē – dalies iespaidos un sajūtās!

 

Burvīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsVīrietis, kurš piektdien Lietuvā nošāva policistu, atrasts paša nodegušajā mājā
Nākamais rakstsLatviski nerunājošs ēdienu kurjers “nomet” auto invalīdu stāvvietā un kļūst agresīvs – VIDEO