Diena ir labvēlīga jebkādu formālu jautājumu risināšanai. Saglabā konsekvenci,  uzvedies atbilstoši konkrētajiem spēles noteikumiem, kas palīdzēs sasniegt mērķus. Ieteicams komunicēt ar vecāko paaudzi. Interesējies par vēsturi.

 

auns-mil-horAuns

Lai iegūtu iekšējo un ārējo līdzsvaru, zvaigznes šodien tev norāda, ka ir nepieciešama papildus deva rūpju un uzmanības, īpaši tas raksturīgs būs daiļā dzimuma šī zvaigznāja pārstāvēm.  Tu vari būt pārāk gražīgs šodien. Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī ir piemērota diena atpūtai, kā arī jebkādai jaunradei.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tavs garastāvoklis būs ļoti mainīgs un svārstīgs visas dienas garumā, tāpēc šis nav labākais brīdis radikāliem risinājumiem vai koncentrētām darbībām. Zvaigznes iesaka pavadīt laiku dabā, baudīt svaigu gaisu. Mēģini kontrolēt savas emocijas vai to eksplozija novedīs pie straujas pārpūles.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev, visticamāk, veiksies jebkādās darbībās bez fiziskas piepūles. Krāj iespaidus, apmainies ar viedokļiem, dalies informācijā un viss izdosies. Zvaigznes norāda, ka tev ir nepieciešams pievērst uzmanību pašreizējām problēmām, kas saistītas ar taviem bērniem. Tāpat šis ir labs laiks ģimenes spontānai kopā sanākšanai.

 

 

vezis-mil-horVēzis     

Zvaigznes norāda, ka tu šodien būsi koncentrējies vai nu uz sevi, vai saviem vistuvākajiem. Pirms ķeries pie darba, pārbaudi, pārskati savus nodomus pret citiem cilvēkiem. Ir iespējams, ka tava impulsīvā darbība izraisīs citos nepatiku, kritiku, nevis pateicību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka šodien nav nepieciešamas enerģiskas darbības. Nosaki mērķi un tu to noteikti sasniegsi. Dienas laikā ir sagaidāma intensīva mijiedarbība tuvāko cilvēku lokā, visticamāk, apspriedīsiet konkrētus, steidzamus jautājumus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodien tavu interešu augstākais punkts būs – finanses. Centies neizšķiest savu enerģiju bezjēdzīgi. Ja koncentrēsi savus centienus vien uz dažiem svarīgākajiem mērķiem, iespējamība, ka tev paveiksies – dubultosies. Centies neradīt ārkārtas situācijas un kontrolē stresa līmeni, neļaujot ikdienišķām situācijām izsist sevi no līdzsvara.
 

 

svari-mil-horSvari
Šodien tava vēlme, iespējams, būs panākumi profesionālajā darbības sfērā un alkas pēc vētrainām emocijām. Iespējams, būs grūti uzklausīt jebkāda veida kritiku, nespēsi pieņemt, ka citi tevi uzlūko ne tā, kā esi pats sevi iztēlojies. Ja ikvienā darbībā šodien  pievienosi gabaliņu savas sirds, gūsi pozitīvas emocijas ne tikai pats, bet arī panāksi vēlamo.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka tev ir jābūt gatavam šodien piedzīvot dažādas, spēcīgas emocijas. Iespējams, vakarā izlauzīsies daudz kas, ko tu slēpi dienas laikā. Ieturi piesardzību un atturību situācijās, kas nav saistītas ar tevi. Ja tev ir nepieciešama jebkāda veida palīdzība, lūdz to, draugi un ģimenes locekļi būs gatavi atbalstīt.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jo enerģiskāk sāksi pārveidot apkārtējo vidi, jo ātrāk spēsi saredzēt labvēlīgus rezultātus savām darbībām. Šī diena sola tev dažādus notikumus un pozitīvas, spilgtas krāsas to attīstībā. Ieklausies sevī, iespējams, atradīsi apslēptas oriģinālas idejas un nākotnes plānus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Planētu stāvoklis brīdina, lai šodien nedarbojies ārpus savu garīgo un fizisko spēju robežām. Zvaigznes neiesaka šķiesties ar naudu, centies tērēt to atbilstoši plāniem, pretējā gadījumā, riskē pārspīlēt un iztērēt krietni vairāk, nekā biji plānojis. Neļauj iekārei gūt virsroku pār veselo saprātu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šī ir lieliska diena jebkāda veida pirmsākumiem. Tava profesionālā darbības sfēra attīstīsies labi, pārsteidzot ar teju negaidītu progresu. Ieklausies šodien savā intuīcijā, daudzas atbildes tu zini un intuitīvi sajūti, ir tikai jāsaskata kopsakarības. Ļoti ticams, ka saņemsi vairāk nekā gaidīts, jo tevi spārnos arī citu  atbalsts.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes šodien  sniegs tev optimismu, drosmi un pašapziņu. Iespējams, atļausies vairāk nekā tu pats cerēji. Izrādi drosmi un apstākļi sastāsies tā, ka tu spēsi  apiet teju jebkādas nepatikšanas.

 

 

Lai tev veiksmīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsLielu dzīves pārmaiņu priekšā nonācis mākslinieks Kašers
Nākamais rakstsNevakcinētie skolotāji protestēšot, iesniedzot atlūgumus – VIDEO