Šodien būs nedaudz grūtāk izteikt savas jūtas un emocijas. To neietekmēs tavs vēsums, drīzāk – pārmērīgs jutīgums un emocionalitāte. Būs daudz sarežģītāk izteikties arī skaidrā un viegli saprotamā veidā. 

 

auns-mil-horAuns
Šī diena ir labvēlīga projektu un svarīgu procesu pabeigšanai. Zvaigznes mudina plānot savus turpmākos darbus, tas radīs daudz pozitīvu rezultātu. Tomēr neriskē ar saviem šī brīža sasniegumiem. Īsteno drošības pasākumus, kas palīdzēs gūt panākumus. Izmanto jau izmēģinātas sistēmas un metodes. Planētas uzsver, ka tev šodien nav nepieciešams no jauna izgudrot velosipēdu!

 

versis-mil-horVērsis

Šī ir brīnišķīga diena vienmērīgai kustībai uz priekšu tajā izvēlētajā ceļā. Ja esi tipisks Vērsis, panākumi it visā, ko darīsi šodien, tiek teju garantēti. Tomēr šajā dienā tev ir jābūt labi informētam par visām savām darbībām un to sekām. Ir ieteicams izskaidrot savus motīvus un nodomus cilvēkiem ļoti vienkāršā un skaidrā veidā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tev vajadzētu pavadīt vairāk laika un pielikt pūles, lai izpētītu citu valstu pieredzi, tostarp profesionālajā  sfērā. Šodien biežāk vajadzētu lūgt kāda vecāka cilvēka padomu, uzklausīt savus vecākus vai kādu pieredzējušāku kolēģi. Jebkurās procedūrās šodien jārīkojas pareizi, noteiktā veidā, rūpīgi ievērojot visas normas un tradīcijas.

 

 
vezis-mil-horVēzis
Zvaigznes norāda, ka šodien ar tavu šarmu vien nepietiks, lai nodrošinātu, ka viss noritēs gludi. Ja tavas plānošanas un vadības prasmes ir vājas, ja neesi īpaši disciplinēts vai organizēts, izdevīga partnerība var būt ļoti ērta.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien būs vajadzīga darbību plānošana un neseno notikumu analīze. Tādas īpašības kā savaldība, precizitāte, centīgs darbs bez uzraudzības, kā arī grafika vai darba kārtības respektēšana un gatavība ievērot profesionālo subordināciju un darba ētiku, palīdzēs sasniegt pareizos rezultātus.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodien gandrīz viss notiks saskaņā ar tavu plānu. Tevī būs miers, kad runa būs par bērna dzīvi vai kāda mīlas stāsta iznākumu. Cilvēkiem, ar kuriem socializējies, būs ideāla izpratne par tavām problēmām. Šis ir labs brīdis, lai izplānotu savu brīvo laiku vai komandējumu.

 

svari-mil-horSvari
Šis ir brīnišķīgs brīdis visa veida biznesam, kas saistīts ar nekustamo īpašumu. Kāds ambiciozs projekts var ietvert senas ēkas vai telpu atjaunošanu vai renovāciju. Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu būt aktīvākam, ja plāno realizēt savas ambīcijas arhitektūras, zinātnes, pētniecības, vadības, nekustamā īpašuma vai ainavas uzlabošanas sfērā.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Zvaigznes uzsver, ka šodien tu diez vai varēsi atmest savu dabisko emocionalitāti. Tomēr tev būs iespēja viegli apvienot uzņēmējdarbības garu un disciplīnu. Tieši šīs lietas apvieno ar konsekvenci, precizitāti un praktiskumu, kas nodrošinās efektīvu darbību un visu problēmu veiksmīgu atrisinājumu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu vari panākt harmoniju ap sevi, ja apzināsies notikumus un situācijas, kas tev nepatīk un šķiet ierobežojošas un traucējošas. Planētas iezīmē, ka tavs materiālais stāvoklis var kļūt stabilāks un paredzamāks. Turklāt tavi projekti var sākt attīstīties arī kādu juridisku iemeslu dēļ.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tu varēsi paļauties uz savu partneru atbalstu, kā arī palīdzību no kādas organizācijas. Tāpat šodien vari sasniegt noteiktus panākumus zinātniskajā pētniecībā, mācībās, vadības vai administratīvajā atbalstā. Diena būs īpaši harmoniska, ja esat dzimis janvāra vidū.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Tev šodien vajadzētu uzņemties atbildību, būt savaldīgam, fokusētam un vērstam uz mērenību. Pat tad, ja esi aizņemts ar regulārajiem ikdienas darbiem, tavā dienas kārtībā noteikti ir jāiekļauj jaunas nianses un aktivitātes. Šādā gadījumā – būsi aizsargāts pret iespējamām nepatikšanām, pārliekām prasībām vai krīzēm.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tu vari ieviest kārtību un harmoniju savās partnerattiecībās. Ja nepieciešams, vari saņemt ekspertu konsultācijas par kādu konkrētu jautājumu. Uzticama sadarbība kļūs par ideālu pamatu pārliecībai, ka tu plāno veikt nozīmīgu, jaunu soli tuvākajai nākotnei.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsĻoti svarīga ziņa daudziem, kuri ikdienā pārvietojas ar vilcienu
Nākamais rakstsLiels pavērsiens: TV ekrānos atgriezīsies “Dejo ar zvaigzni”; zināms, kuras pašmāju slavenības piedalīsies