Šis ir ideāls brīdis jaunām romantiskām saistībām un flirtam. Neesi pārsteigts, ja starp tevi un cilvēku, kurš atstājis patīkamu iespaidu, ir liela vecuma atšķirība. Nedomā par to kā nepārvaramu šķērsli, jo starp jums var uzplaukt patiesas jūtas!

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev var nākties sazināties ar ļoti prasīgu personu. Viņš pieprasīs uzreiz tikt galā ar noteiktiem biznesa jautājumiem, kā arī mēģinās panākt, lai izskaidro, kāpēc daudz kas netiek veikts jūsu profesionālo saistību ietvaros. Ļoti ticams, ka  šī persona tevi apsūdzēs klajā neprofesionalitātē. Zvaigznes norāda, ka šī konflikta rezultātā tiks apdraudēta tava biznesa reputācija.

 

versis-mil-horVērsis

Tev šodien būs jāplāno savas ģimenes nākotne. Iespējams, apsvērsiet iespēju pārvākties uz jaunu mājvietu vai veikt kādu īpašuma apmaiņu. Tu vēlēsies, lai vide ap tevi ir ērta un harmoniska. Izdosies pārliecināt savus ģimenes locekļus liela aizdevuma vai hipotēkas noformēšanas nepieciešamībai. Atliks tikai izlemt, kurš no jums dosies uz banku. Ļoti ticams, ka vēlēsies, lai tas neesi tu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien, visticamāk, vēlēsies atturēties no jebkādām grūtībām. Sastopoties ar nelielu neveiksmi, vari nolemt, ka biznesa projekts ir neizdevies un apsvērsi iespēju no tā atteikties. Tomēr kāda persona var atgādināt tev par virkni lielisku profesionālo uzvaru, kas iedvesmos ar jaunu pārliecību un sparu uzlūkot savas spējas.

 

vezis-mil-horVēzis
Šodien tu izbaudīsi emocionālo komfortu. Darbā vari iedvesmot un mudināt veselu kolēģu komandu. Viņi veiks visas tavas prasības precīzi, tāpēc spēsiet lieliski sadarboties. Mājās vari izrādīties jutīgs un uzmanīgs, tevi neietekmēs bērnu nepaklausība vai pārāk aukstas vakariņas.

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes norāda, ka šajā dienā nav ieteicams slēgt jebkāda veida partnerības. Šis padoms attiecas kā uz tavu karjeru, tā personīgo dzīvi. Izvēlētā sadarbības persona var izrādīties neprofesionāls, neuzticams un neapdomīgs biznesa partneris. Romantiskas saistības, kas aizsāksies šodien, visticamāk, nebūs harmoniskas un stabilas.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodien vari piedalīties svarīgos, oficiālos pasākumos. Tev tiks dota ne tikai pasīva novērotāja, bet arī aktīva dalībnieka loma kādā forumā vai seminārā. Spēsi ļoti veiksmīgi prezentēt savu ideju un mijiedarboties ar saviem klausītājiem. Auditorija ieklausīsies teju ik katrā vārdā, ko sacīsi. Dienas otrajā pusē vari saņemt pievilcīgu sadarbības piedāvājumu no dažādām organizācijām.

 

svari-mil-horSvari 

No šīs dienas tu vari pilnībā zaudēt savu radošo iedvesmu. Saglabāt šo prognozi prātā, kad nodarbojies ar kādu projektu, kas saistīts ar inovācijām un mākslinieciskajām izpausmēm. Zvaigznes mudina meklēt jaunas idejas internetā vai vērsties pie līdzīgi domājošiem cilvēkiem, lai saņemtu palīdzību. Tev tiks dota vēl viena iespēja, lai izkļūtu no radošā strupceļa.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tu vari pavadīt šo dienu ļoti neproduktīvi. Iespējams, padarīsi pat mazāk nekā pusi no lietām, ko biji plānojis, jo būsi pamatīgi apjucis no kāda pašreizējā pienākuma. Vakarā, kad būsi novērtējis darba apjomu, vairs nebūs iespējams kavēties un tērēt lieki laiku. Zvaigznes mudina sakopot savus spēkus un nekavējoties paveikt visu, kas palicis pa pusei paveikts.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šo dienu vari pavadīt būvējot gaisa pilis. Savā iztēlē, visticamāk, esi radījis skaistu priekšstatu par to, kā varētu attīstīties kāda jauna romantiska saikne. Iespējams, pat iztēlosies kā reiz sauksiet savus  pēcnācējus, taču viens telefona zvans var pilnībā iznīcināt šo idilli. Tavs mīļotais cilvēks var paziņot, ka vēlas pārtraukt jūsu attiecības. Visticamāk, šī persona nevēlas, lai starp jums izveidojas kas nopietns.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tev nevajadzētu gaidīt pārāk daudz no savas apkārt esošās vides. Tev būs jādara viss, kas ir tavos spēkos, lai plānoto paveiktu tā kā vēlējies. Zvaigznes norāda, ka tas ir vienīgais veids, kā spēsi attīstīt kādu projektu, iegūstot tā konkrētu formu un izvairoties no daudzām kļūdām. Vakarā mēģini pakāpties soli atpakaļ no pilnīgi visiem jautājumiem, kas apgrūtina tevi.  Ļaujies pasīvai atpūtai.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šajā dienā vari saņemt iespaidīgu dāvanu. Tevi var pārsteigt negaidīts mantojumu vai dārga dāvana no taviem vecākā gada gājuma radiniekiem. Iespējams, nolemsi dalīties savā priekā ar kādu senu draugu, kurš patiesībā šī persona slepenībā ir greizsirdīga, ka tev izdevies tas, kas viņai gājis secen.  

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tavs enerģijas līmenis būs ļoti zems. Mēģināsi paveikt daudzas lietas biznesā un savā karjeras izaugsmē, bet diemžēl sliktās pašsajūtas dēļ – kādi tavi plāni tiks pilnībā izpostīti. Zvaigznes norāda, ka tavu nomāktību var pārtraukt kāda nozīmīga cilvēka tuvums un šīs personas vērtīgs ieteikums. Viņš var mudināt atpūsties pirms atkal mēģini savus projektus. Ieklausies!

 

Lielisku šo dienu!

Iepriekšējais rakstsAtklājas interesanta patiesība par Keitas Midltones saderināšanās gredzenu
Nākamais raksts“Latvijas Pasts” nāk klajā ar brīdinājumu klientiem