Šodien pacenties izbaudīt savu brīvību. Kāds mēģinās uzspiest tev savu viedokli, atņemt tev tiesības pieņemt lēmumus. Nekļūsti paranoisks, taču uzmanies!

 

 

Auns

Šodien ir ļoti piemērota diena, lai sasniegtu vēlamo, taču saprāta robežās. Tu vari droši doties uz priekšu, ar nosacījumu, ka nebūs pārlieku jūtīgs pret visu, kas apkārt notiek. Tev nevajadzētu saspringt par neko. Ja gadās kāda problēma, mēģini to risināt loģiski – šķetinot pa pavedienam.

 

 

Vērsis

Tevi šodien var apmeklēt draugi, radi un citi ļoti mīļi cilvēki. Iesi pieklājīgs un atvērts. Īpaši veiksmīga šī diena solās būt Vēršiem pusaudžiem, jo veselības stāvoklis būs ļoti labs un pašsajūta lieliska. esi atvērts pret apkārtējiem cilvēkiem. 

 

 

Dvīņi

Šodien tev būs parasta darba diena. Ieteicams nedaudz samazināt aktivitātes un sakopot savas domas, jūtas. Velti laiku tam, lai ieviestu harmoniju savās sajūtās. Spītības un nevaldāmas uzbudinātības rezultātā  tu vari piekrist kam tādam, ko patiesībā nemaz nevēlies. Tavs upuris, kas būs saistīts ar kādu tavu tuvinieku, daudzus ļoti pārsteigs.

 

 

Vēzis

Labvēlīga diena finansiālā jomā. Iespējams, šodien tiksi novērtēts, uzklausīts. Kāds pamanīs tavus centienus un attīstību. Uzmanies no darījumiem šodien, izvairies no dokumentu parakstīšanas. Darbs prasīs koncentrēšanos, daudz spēka, tāpēc ļoti noderīgs būs ģimenes atbalsts.

 

 

Lauva

Šī diena solās būt visai klusa. Neraugoties uz to, ka, iespējams, saņemsi sliktas ziņas, tev būs iespēja stiprināt attiecības ar citiem un pat uzlabot savu finansiālo stāvokli. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik daudz pats darbosies un iesaistīsies problēmu risināšanā. Uzticies savai intuīcijai.

 

 

Jaunava

Iespējams emocionāls uzliesmojums. Var piepildīties kādi plāni vai sapņi, kas saistīti ar tavu simpātiju. Izmanto kādu brīdi, lai īstenotu ko nepabeigtu, pat pamestu novārtā. Esi uzmanīgs it visā, ko dari saistībā ar uzņēmējdarbību vai vērtspapīriem.

 

 

Svari

Šodien, iespējams saņemsi atzinību, kas vairos tavu pašapziņu, sniedzot lielāku pārliecību par saviem spēkiem un spējām. Šī diena nesīs daudz jautrības, taču uzmanies, lai tu pārāk ar to neaizrautos. Tavas cerības un plānus var atbalstīt kāds ietekmīgs cilvēks. Apzināti izvairies no ļauniem, mantkārīgiem cilvēkiem.

 

 

Skorpions

Šodien nevajadzētu radīt nekādus ilgtermiņa plānus – pievērs uzmanību tikai tam, kas notiek pašlaik. Iespējams, nākamnedēļ tev būs dažādas daudzsološas idejas, nopietni priekšlikumi un pat ietekmīga cilvēka materiāls atbalsts. Centies nepazust bezgalīgu problēmu jūklī. Saglabā dzīvesprieku un optimismu.

 

 

Strēlnieks

Labvēlīga diena svarīgu jautājumu risināšanai, lieliem pirkumiem un nekustamā īpašuma iegādei vai investīcijām, kas saistītas ar to. Ja tev ir neizmantots atvaļinājums – dodies tajā pēc iespējas ātrāk. Pēcpusdienā vispārējais nogurums liks ķermenim par sevi manīt. Tev ir nepieciešams atpūsties!

 

 

Mežāzis

Diena būs piepildīta ar dažādiem pārsteigumiem – gan patīkamiem, gan ne tik. Esi gatavs tam, lai spētu spontāni rīkoties un kontrolēt situāciju. Mēģini būt elastīgs – tas palīdzēs izvairīties no dažādām nepatikšanām. esi laipns pret apkārtējiem.

 

 

Ūdensvīrs

Šī solās būt veiksmīga diena. Nekas nespēs sabojāt tavu noskaņojumu. Visu, ko dari – mēģini paveikt no sirds un ar interesi. Pēcpusdiena būs lieliski piemērota komunikācijai. Lai izvairītos no konfliktiem, esi maksimāli pacietīgs.

 

 

Zivis

Brīnišķīga diena, lai gūtu panākumus dažādos uzņēmējdarbībai nepieciešamos veidos. Iespējams, tev ir kāda ideja, kuru vajadzētu beidzot sākt realizēt. Tava centība un piesardzība ir pelnījusi cieņu. Pasteidzies realizēt savus plānus!

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta  šī diena!

Iepriekšējais rakstsUzmanību! Telefonkrāpnieki izdomājuši jaunu, īpaši viltīgu, shēmu
Nākamais rakstsCeturtdienas rītā saņemta skumja ziņa