Auns

Šodien vajadzēs vairāk uzmanības veltīt mājām un ģimenes dzīvei. Ar to saistītie pienākumi tevi var pasaukt jebkurā laikā, lai kur arī tu atrastos. Tā vietā, lai uztvertu šos pienākumus par savas  brīvības ierobežošanu, uztver to kā iespēju izpaust savu individuāli un kļūt patiesākam pašam pret sevi.

 

 

Vērsis

Izmanto šo laiku kā iespēju iepazīt tuvāk pats sevi, atjauno saikni ar saviem instinktiem un to, kas tev patiesi svarīgs. Ieklausies vairāk savās sajūtās un necenties atrast loģisku izskaidrojumu it visam.

 

 

Dvīņi

Šodien pievērsies dažādu, ar drošību saistītu jautājumu risināšanai, kā arī pārdomāsi, kas ir tās lietas, kas liek tev justies droši. Iespējams, tā ir mentālā brīvība un spēja komunicēt ar apkārtējiem, nevis materiāli sasniegumi un ieguvumi. Ielūkojies dziļāk sevī un tu atradīsi priekš sevis kādu apslēpto dārgumu vai zināšanas.

 

 

Vēzis

Tavs noskaņojums šajā dienā būs mainīgāks kā jebkad. Vienu brīdi jutīsies brīvi un labprāt komunicēsi ar apkārtējiem, bet jau nedaudz vēlāk vēlēsies pilnībā izolēties no citiem cilvēkiem, jo jutīsies bezgala nedroši. Mēness tevi padarīs īpaši emocionālu, tādēļ viss, ko tu vari darīt, ir vienkārši ļauties straumei. Centies vairāk laika un enerģijas veltīt rūpēm par sevi un saviem mīļajiem.

 

Lauva

Šodien būsi nedaudz rezervēts, turklāt pietrūks tev tik ļoti nepieciešamās spozmes un apkārtējo uzmanības. Ļauj, lai tava ugunīgā enerģija iedvesmo citus, nedomājot par to, kādu labumu vari gūt apmaiņā pret šo iedvesmu. Atlaid grožus vaļīgāk un pārstāj dzīties pēc būšanas uzmanības centrā. Tā vietā atvelc elpu no ikdienas skrējiena, kā arī atjauno zaudētos enerģijas un radošuma krājumus.

 

Jaunava

Šodien darbosies kādā grupā vai kļūsi par daļu no lielākas komandas. Diemžēl, saskarsies ar to, ka pārējie sabiedrotie konkrēto projektu neuztver gana nopietni. Centies nebūt pārlieku kritisks, kā arī neuzstāj uz savu viedokli, it īpaši, ja citi nav tik organizēti un loģiski domājoši kā tu. Ieslēdz empātiju un mēģini vairāk izprast apkārtējos.

 

 

Svari

Šodien prožektoru gaismā atradīsies tava karjera, it īpaši, ja tavs darbs saistīts ar mākslu, modi vai finanšu jomu. Atskārtīsi, ka tavs ambīcijas ir pamainījušās un tava intuīcija liek tev doties pavisam citā virzienā. Ļaujies straumei, ja vien tas ir iespējams, un izvērtē, kas ir tās lietas, ko visaugstāk novērtē savā darbā.

 

 

Skorpions

Šodien būsi filozofiski noskaņots, kā rezultātā apcerēsi dzīves jēgu, savu vietu uz šīs pasaules utml. Piemērota diena, lai palūkotos dziļāk iekšā savā dvēselē un padomātu par to, kas piešķir tavai dzīvei jēgu un kā to vairot. Labvēlīgs laiks finansiālu jautājumu sakārtošanai un investīciju veikšanai, tādēļ nekavējies apzināt savus resursus un veikt tajos kādas izmaiņas, ja nepieciešams.
 

 

Strēlnieks

Šajā dienā viss plūdīs un mainīsies, sevišķi attiecībās ar tev tuviem cilvēkiem. Dažbrīd jutīsies atturīgs, dažbrīd kļūsi ekspresīvs. Tavi šīs dienas trumpji būs smags darbs un veiksme, ja vien spēsi kontrolēt savas emocijas. Pirms steidzies oponēt partnera viedoklim, centies paraudzīties uz notiekošo no viņa skatu punkta.

 

 

Mežāzis

Šīs dienas galvenā tēma būs tavas attiecības un tu jutīsies neērti, ja kāds sāks uzdot jautājumus par tavām jūtām un emocijām. Tavs partneris necenšas uzbūvēt sienu jūsu starpā, gluži otrādi, viņš vēlas pārliecināties, vai tavas jūtas vēl nav zudušas, ko ir grūti saprast, ņemot vērā, ka savas emocijas skaļi nemēdz izpaust. Šī diskusija pavisam noteikti tikai stiprinās saikni starp jums.  

 

 

Ūdensvīrs

Šodien vēlēsies izlauzties no ikdienas rutīnas un ļauties pārmaiņām. Sāc ar mazumiņu, piemēram, izvēlies citu ceļu, kā nokļūt līdz darbam. Ja raizes sagādā kāds ar veselību saistīts jautājums, nekavējies veikt pierakstu pie ārsta. Zināt patiesību vienmēr ir labāk, nekā dzīvot neskaidrībā.

 

 

 

Zivis

Labvēlīgs laiks radošām un dziedinošām nodarbēm, kā arī savas unikālās būtības izpaušanai. Ja jūti, ka ir kļuvis grūti visu ņemt vieglāk un noplacis arī radošais gars, ir īstā diena, kad izpētītu, kāds tam visam ir iemesls un sadziedētu šīs senās rētas. Dažiem iespējams arī kāds pārsteigums romantiskajā dzīvē.  Iespējams, sastapsi kādu, kurš būs tev līdzās neilgi, tomēr spēs sniegt tik ļoti nepieciešamo dziedināšanu.

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais raksts‘Neredzamā’ slimība – depresija. Kā to atpazīt?
Nākamais rakstsDiemžēl brīvdienas sākušās ar pagalam traģiskām vēstīm