Ienirsti zināšanu jūrā, ko piedāvā grāmatas un, atkarībā no noskaņojuma, izvēlies ko sev un šai dienai piemērotu.

 

aunsAuns

Auniem, kuri vēl nav atklājuši savus patiesos talantus un aizraušanās, ieteicams šajā dienā paņemt rokā kādu vēstures grāmatu. Grāmatas par seno pasauli vēsta par spēcīgiem un ambicioziem reālās dzīves varoņiem, no kuriem noteikti varēsi iedvesmoties un, iespējams, atrast daļu šo varoņu sevī pašā.

 

versis

Vērsis

Vērši vislabprātāk šodien metīsies padziļinātāk izpētīt ar savu algoto darbu saistītās jomas. Protams, tavs priekšnieks par to varētu tikai sist plaukstas, tomēr apsver iespēju pabarot ne vien savu prātu, bet arī dvēseli un izvēlēties litertūru, kas saistīta ar mākslu vai mūziku. Piemēram, kāda aktiera, rakstnieka, mākslinieka vai komponista biogrāfiju.

 

dviniDvīņi

Komunikablie Dvīņi visvairāk spēj izbaudīt iespējas, pateicoties kurām var ko vairāk uzzināt par cilvēkiem. Apvieno interesanto ar praktisko un šajā dienā izzini dažādus psiholoģijas un socioloģijas jautājumus. Tas pavisam noteikti tev būs gan saistoši, gan noderīgi.

 

vezis

Vēzis

Vēži ir īsti ģimenes cilvēki, tomēr šodien, kad pasaule būs izslāpusi pēc jaunām zināšanām, ieteicams pievērsties kam pavisam citam. Apsver iespēju pavadīt laiku, iepazīstot tādas jomas kā ekonomika vai politika.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem šajā dienā ieteicams pastudēt dažādus ar valsts vadību saistītus jautājumus un menedžementa stratēģijas. Bieži vien tu izvēlies ieņemt autoritāru lomu un iepriekšminēto jomu izpēte var tev ikdienā lieti nodertēt.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem, kuri ikdienā primāri izvēlas lasīt tekstus, kuri satur praktiskas pamācības un instrukcijas, vēlams šodien izvēlēties ko baudāmāku. Tev lieliski padodas gatavot ēst, kā arī nav noslēpums, ka tu rūpējies par savu veselību, līdz ar to veselīga uztura recepšu grāmata būs gan saistoša, gan tajā gūtās zināšanas vēlāk praktski izmantojamas.

 

svariSvari

Svariem rūp taisnīgums, kas nozīmē, ka tiem sevišķi tuvas tēmas ir tieslietas, ētika un filozofija. Ja iespējams, atrodi laiku, lai iepazītu tās padziļinātāk. Protams, tā vietā vari izvēlēties arī vienkāršu izklaidējošu literatūru.

 

 

skorpions

Skorpions

Skorpioni ir kaislīgi cilvēki, kuriem nav viena konkrēta, vienojoša aizraušanās. Labvēlīga diena, lai pievērstos kāda sava hobija attīstīšanai vai gūtu jaunas zināšanas, kas var lieti noderēt ikdienas darba gaitās.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki paši par sevi allaž ir izslāpuši pēc jaunām zināšanām un tas tikai pastiprināsies šodien. Tas palīdz tev būt īstam ekspertam savā darbības sfērā. Apsver iespēju pievērsties kādai sev līdz šim vēl neizzinātai jomai.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmes pārstāvjiem vajadzētu izvairīties no pārāk dziļu un sarežģītu tēmu izpētes. Tas var atstāt reālu un ievērojamu iespaidu uz tavu dzīvi. Tevi ļoti uztrauc tava pozīcija un attīstība, kas nozīmē, ka pārāk liela iedziļināšanās atsevišķās jomās var raisīt tevī nevajadzīgas bailes un satraukumu.

 

udensvirsŪdensvīrs

Katram Ūdensvīra zīmes pārstāvim ir vismaz viens nozīmīgs politisks vai sociāls jautājums. Lai būtu pārliecinošāks tā prezentēšanā un aizstāvēšanā, noderīga būs arī opozīcijas viedokļu uzklausīšana un izpēte.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams brīvajā laikā pievērsties sociālajām zinātnēm. Tev ir apskaužamas spējas saprast citus cilvēkus un tās var būt ļoti noderīgas tādās jomās kā socioloģija, antropoloģija, vēsture un psiholoģija.

Iepriekšējais rakstsHarijs un Megana kuru katru mirkli kļūs par vecākiem otrajam mazulim
Nākamais raksts“Es vienkārši neticēju!” Grobiņnieces dzīve pēkšņi sagriežas kājām gaisā