Rīta puse īpaši piemērota laika pavadīšanai ar tuvajiem cilvēkiem. Šī diena būs veiksmīga sadzīves pirkumu veikšanai, atpūtai. Pēcpusdienā ļaujieties priekiem, ko sniedz dzīve!

 

 

auns-mil-horAuns

Pēcpusdienā var rasties grūtības ar jaunas informācijas izpratni. Tomēr neiesaistieties strīdos, jo šodien aizsvilsities īpaši ātri. Nepieņemiet svarīgus lēmumus, kas saistīti ar pārcelšanos, jauna īpašuma iegādi vai īri.

 

 

versis-mil-horVērsis

Dienas pirmā puse ideāli piemērota komunikācijai ar apkārtējiem un kādiem nelieliem pirkumiem. Vai zinājāt, ka lielu daļu pašreizējo problēmu iespējams atrisināt vienkāršās sarunās?

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Īpaši laba diena tiem Dvīņiem, kuriem ir savs bizness un tiem, kuri nolēmuši tā pamatīgāk iepirkties. Dienas beigās sagādā sev nelielus svētkus – esi pelnījis!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Emocijas un komunikabilitāte šodien ļaus jums staigāt pa veiksmes taciņu, taču neaizraujieties ar citu kritizēšanu vai vienkāršu tukšu pļāpāšanu. Jūlija vidū dzimušiem vēzīšiem jāizvairās no pārliekas nervozitātes.

 

 

lauva-mil-horLauva

Klausiet intuīcijai! Tāpat kā saviem tuvajiem, kuri redz situāciju no malas un ir spējīgi dot teicamus padomus. Jūlijā dzimušajiem Lauvām vakarā var parādīties alkas pēc brīvības un pašizpausmes, taču tās bloķē dažādi apstākļi, arī veci kompleksi. Tieciet no tiem vaļā un baudiet dzīvi!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Perfekts laiks ģimenes kopā sanākšanai, svarīgu lēmumu pieņemšanai. Zvaigznes īpaši labvēlīgas personīgo sasniegumu akcentēšanai – jums taču ir, ar ko palepoties un atcerēties, vai ne?

 

 

svari-mil-horSvari

Netērējiet savu enerģiju nenozīmīgās lietās un sīkumos, Svariem jau tāpat šobrīd tās trūkst. Tā vietā kārtīgi atpūtieties, ejiet svaigajā rudens gaisā un uzlādējiet baterijas jaunai darba nedēļai!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas pirmā puse ir īpaši labvēlīga visa veida sarunām, darījumiem, līgumu slēgšanai vai publisku vietu apmeklēšanai. Pēcpusdiena un vakars gan lai paliek jums pašam un tuvajiem!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ar pagātnes analīzi iespējams paveikt daudz un nepieļaut kļūdu atkārtošanos. Jutīsiet vajadzību kādam atklāt savas jūtas un vēlmes. Ja šī saruna šķiet svarīga, nekādā gadījumā to neatlieciet!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien ļaujiet vairāk runāt citiem, nošaujot divus zaķus ar vienu šāvienu. Jums būs zināmi citu cilvēku nodomi, bet savus varēsiet kārtīgi apsvērt. Neuztveriet apkārtējo uzskatus pārāk nopietni. Mežāžiem viss būs labākajā kārtībā!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ikdienas darbu veikšanai nepieciešamo efektivitāti brīvdienā sāk aizstāt vēlme pēc sabiedriskuma. Ūdensvīrus no darba nemitīgi atrauj kafijas pauzes un sarunas. Ja palikušas kādas papīru lietas, kārtojiet tās dienas pirmajā pusē!

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Būs iespēja parādīt savas zināšanas par cilvēku psiholoģiju. Ja jums nav vēlmes vai vajadzības daudz runāt, jūs joprojām varat būt lielisks klausītājs un padomdevējs. Kādam tuvam cilvēkam ļoti nepieciešams jūsu laiks, rūpes un padoms.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsAizvadīta trauksmaina diennakts uz Latvijas ceļiem
Nākamais rakstsIzrādās – nofilmēts brīdis, kad Rīgā sestdien notika smagā avārija – VIDEO