Šī izrādīsies diezgan grūta diena, kad pār tevi valdīs spēcīga emocionāla spriedze. Var tikt pārbaudīta rakstura noteiktība un ētiskums. Ir ļoti svarīgi neļauties depresijai un apātijai, jo, visticamāk, tieši tas būs daudzu problēmu galvenais cēlonis.

 

auns-mil-horAuns

Planētu stāvoklis norāda, ka šajā dienā iespējamas dažādas nepatikšanas darbā un tavā sociālajā dzīvē. Attiecības ar tavu laulāto draugu, priekšnieku, sabiedroto, kolēģi, konsultantu vai klientu var ieiet visai neomulīgā posmā, kurā ir iespējami konflikti un konfrontācijas.

 

versis-mil-horVērsis

Ikdienas pienākumu realizēšana šodien var izrādīties grūta, ja tu liksi lielas cerības uz to, uzskatīsi par nozīmīgu soli ceļā uz mērķi vai daļu no lielāka plāna. Šķēršļi iespējami izglītības jautājumos, profesionālo kontaktu iegūšanā, kā arī tad, ja plāno dodoties ārpus mājām.

 

dvini-mil-horDvīņi

Papildus grūtības komunikācijā ar taviem vistuvākajiem, visticamāk, var izraisīt kādi ārēji faktori. Tomēr tavā personīgajā dzīvē var iezīmēties vairākas iekšējās problēmas, kas var būt saistītas ar seksuālo vai materiālo sfēru. Citos jautājumos vari atklāt, ka visu nepatikšanu sakne ir tava nespēja pareizi organizēt attiecības, kā arī nevēlēšanās ievērot pareizu režīmu.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tavu prātu var aizņemt atbildības uzņemšanās par norisēm tavā ģimenes dzīvē. Drošības garantēšana un pienācīga iekšējo, ģimenes attiecību pārvaldīšana, var izrādīties ārkārtīgi svarīga. Zvaigznes iezīmē, ka tādi pasākumi kā pārlieku lielas aktivitātes, remontdarbi, kādu iegribu apmierināšana vai mantojuma kārtošana ir īpaši nevēlami šodien.

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes norāda, ka šajā laikā, kad paliekam mājās, tev vajadzētu skaidri noteikt, kas būs tavā paziņu lokā, bet kuras personas paliks ārpus tā, nav draudzības, kontaktu cienīgas. Šodien iespējamas dažas problēmas profesionālajos kontaktos un mijiedarbībā ar dažiem sastaptiem cilvēkiem, piemēram, kaimiņiem.
 

jaunava-mil-horJaunava
Šodienas notikumi parādīs, cik organizēta ir tava komunikācijas prasme, partnerība un finansu lietas. Ja tu vēlēsies visu darīt kā pēc grāmatas –  ievēro noteikumus un turi solījumus, tad nevienam, visticamāk, neradīsies problēmas. Ir ļoti iespējams, ka šajā dienā tiks pārbaudītas tavas pamatvērtības.

 

svari-mil-horSvari

Planētas norāda, ka šajā dienā pastāv risks, ka nonāksi dažādu stereotipu gūstā un/vai izjutīsi spiedienu pateicoties dažādiem ne visai patīkamiem nosacījumiem. Tomēr tava iedzimtā līdzsvarotība, taisnīgums, objektivitāte un tieksme ievērot likumus – var drīzumā strauji mainīt radušos situāciju. Šīs īpašības var palīdzēt tev sasniegt savus mērķus un realizēt plānus daudz ātrāk.
 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā grūtības var sagādāt dokumentu pareiza reģistrēšana vai datu iegūšana, ko pieprasa priekšnieka rīkojums. Iespējami zināmi šķēršļi kādas pastaigas vai izbrauciena laikā, kā arī ļoti ticams, ka šodien piedzīvosi kādus birokrātiskus sarežģījumus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes iesaka tev šodien pievērst īpašu uzmanību uzņēmējdarbībai, profesionālajai un finansu dokumentācijai. Tavai uzmanībai, galvenokārt, ir jābūt vērstai uz tādām lietām kā pareizība, sistematizēšana un faktu atbilstība likumiem. Ir lietderīgi to paturēt prātā, lai nodrošinātu savu lietu pienācīgu pārvaldību un perfektu stāvokli visa veida papīrdarbos.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Lai sasniegtu savu mērķi, tev šajā dienā ir jāspēj gūt labumu no tādām īpašībām kā izturība, spēja organizēt dažādas norises, kā arī – apņēmības, komunikabilitātes, kritiskās domāšanas, mērenības, spējas saglabāt zināmu distanci, kad mijiedarbojies ar partneriem. Izmanto savās interesēs arī labu stila un laika izjūtu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Planētas iezīmē, ka tu šajā dienā  noteikti gūsi labumu no zināšanām vai kontaktiem kādā juridiskajā jomā. Tev var nākties izrādīt disciplīnu, piesardzību, domu skaidrību un kārtību savās darbībās. Ja esi dzimis janvārī, šīs prasības šajā dienā realizēsies visai dabiski un nebūs pretrunā ar taviem galvenajiem dzīves principiem.

 

zivis-mil-horZivis

Šī ir diena, kad tev var būt tieša ietekme uz kādiem notikumiem! Tomēr ir iespējami neparedzēti šķēršļi daudzos procesos. Iemesls tam var būt informācijas trūkums, nepareiza kādas personas iesaistīšanās procesā, kļūdaini aizpildīts dokuments vai līgums. Mijiedarbība biznesa jautājumos, finansu strīds, laulāto saruna vai savu autortiesību, vai kādu citu tiesību aizstāvība šajā dienā, visticamāk, noritēs gludi tikai ar lielām grūtībām.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl ar no slimnīcas pazudušo Ligitas kundzi noticis ļaunākais
Nākamais rakstsSaulkrastu pašvaldība sagādā nepatīkamu pārsteigumu atpūtniekiem – VIDEO