Dienas pirmajā pusē garastāvokli var sašūpot negaidīti notikumi. Šodien jābūt gatavam, ka plānus un ieceres var izjaukt neparedzēti apstākļi. Turēsim acis vaļā!

 

Auns

Šodiena var nest dažādus pārbaudījumus, radot konfliktiem labvēlīgu augsni kā darbā, tā mājās. Māksla būs nogludināt asumus un šajā situācijā panākt sev labvēlīgu rezultātu.

 

Vērsis

Strīdus situācijās šodien labāk palikt neitrālam – un tas atmaksāsies. Atšķirība no daudziem citiem, jūs uz zemes stāvat ar abām kājām, jums ir savs viedoklis un pamatoti spriedumi par lietām.

 

Dvīņi

Tieši šodien derētu izturēties nopietni un atmest vieglprātīgu rīcību un domas. Atkarībā no statusa, šodien būsiet meistarīgs vadītājs vai arī atbildīgs, disciplinēts un centīgs padotais.

 

Vēzis

Šodien būs ārkārtīgi viegli sastrīdēties ar mīļoto, tāpēc esiet izvēlīgi tajā, ko un kā sacīsiet. Mazākā augstprātības, savtīgas stūrgalvības vai aizspriedumainības pazīme no jums un sarunu biedrs nocietināsies kā klints. Diplomātija tiešām noderēs!

 

Lauva

Var tikt apšaubīta jūsu profesionalitāte. Iespējami strīdi ar vadību vai kolēģiem, diskomforts darba vietā, laika trūkums. Sakārtojiet savu dienu tā, lai šādas negācijas jūs neskartu.

 

Jaunava

Dažādos strīdos jūs parasti nostājaties kāda pusē, bet tas var beigties ar to, ka tiekat ierauti šajā konfliktā. Pat ja citiem šodien ļoti gribas strīdēties, lieciet galdā savus argumentus, kā visu atrisināt mierīgā sarunu ceļā. Tas taču ir iespējams, vai ne?

 

Svari

Izmaiņas mājas dzīvē var ietekmēt darbu un kopējo dzīves ritmu, tomēr centieties to uztvert kā pašsaprotamu lietu. Tas novērsīs iespējamās nesaskaņas un palīdzēs dzīvot tikpat pilnvērtīgi arī turpmāk.

 

Skorpions

Būs ļoti grūti izvairīties no nopietnu problēmu apspriešanas un/vai analīzes. Zvaigznes sola, ka viss notiks jūsu labā, tomēr esiet piesardzīgi, rūpējieties par sevi un saudzējiet apkārtējos.

 

Strēlnieks

Šodien strīdu un diskusiju centrā vecais, labais temats – nauda. Analizējot savu finansiālo stāvokli, ņemiet vērā arī apkārtējo viedokli. Vismaz tos, kuri jums šķiet svarīgi un uzklausīšanas vērti.
 

Mežāzis

Grūta diena decembrī dzimušajiem. Izrādās, ka visiem sarunu, diskusiju vai strīdu biedriem ir stingrs un pamatots viedoklis, kuru būs grūti apšaubīt. Jums nāksies sadzīvot ar kāda ievainoto ego.

 

Ūdensvīrs 

Ja sajūtat jau iepriekš bijušas vai hroniskas slimības simptomus, nevajag uzreiz rīt tablešu saujas un skriet pie ārsta. Iespējams, nepatīkamās sajūtas izsaukusi saspringta situācija darbā vai mājās. Apdomājiet pēdējo dienu notikumus – vai jums allaž bija taisnība?

 

Zivis

Visas dienas garumā nepametīs bažas, kas saistītas ar bērniem, radošu darbu vai attiecībām ģimenē. Šeit nav vietas neskaidriem minējumiem: iespējams, jums priekšā smaga, atklāta, pat neērta saruna.

 

Būsim stipri!

Iepriekšējais rakstsIzskan ne tik patīkamas ziņas par tautā populāro dziedātāju Stafecku
Nākamais rakstsĢimenes ārsts pastāsta par sirdi plosošu gadījumu laukos, kur paciente atrunāta vakcinēties