Dienas pirmajā pusē var būt ļoti grūti plānot kaut ko. Tas var ievērojami samazināt tavu cīņas sparu. Zvaigznes mudina atrast radošu pieeju šai problēmai. Mēģini rīkoties atbilstoši apstākļiem, meklējot neparastus risinājumus.

 

auns-mil-horAuns

Šis ir labs laiks, lai mēģinātu pāršķirt jaunu lappusi savā dzīves stāsta krājumā. Tas tomēr jādara visai uzmanīgi. Tu šodien nedrīksti sadedzināt visus tiltus. Neuztraucies, ja neizdodas paveikt visas lietas, ko biji plānojis, jo tev vēl būs iespēja atgūt zaudētās iespējas.

 

 

versis-mil-horVērsis                

Šodien spēsi sasniegt visu, ko vēlies, ja būsi mierīgs un līdzsvarots. Tomēr ikviena mijiedarbība ar domubiedriem, partneriem un cilvēkiem no tālienes, šodien ir jādibina uz pilnīgi citiem pamatiem. Tāpat zvaigznes iezīmē, ka tikai neliels skaits tavu vistuvāko draugu un radinieku, zinās patieso emocionālo satricinājumu apjomu, kam tev šobrīd ir jāiziet cauri.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien būsi gatavs no jauna uzlūkot savas nākotnes perspektīvas. Esi daudz uzmanīgāks un nemēģini mainīt visu uzreiz. Tas var palīdzēt pārietu uz citu līmeni, iegūt jaunus draugus un satikt ietekmīgus cilvēkus. Šodien  pastāv iespēja sarežģīt savu finansiālo situāciju vai apdraudēt kāda cita ienākumus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien vari pēkšņi piedzīvot pārmaiņas, kas jau reiz ir notikušas. Ja esi dzimis jūnijā, tev nāksies krasi pārskatīt savus jaunākos plānus. Šajā dienā vari iegūt kādu jaunu mērķi. Uzņēmumam, kurā stradā, var mainīties vadība vai prioritātes darbības virzienā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Tev šodien nebūs jāpieliek pārāk daudz pūļu, lai mainītu savu dzīves telpu. Pārmaiņas, kas varētu notikt šīs dienas laikā, var ietekmēt daudzus cilvēkus, nesot pozitīvu ietekme uz tavu personīgo dzīvi. Tomēr zvaigznes norāda, ka šī nav laba diena, lai turpinātu strādāt pie kādiem veciem projektiem. Tev būs jāapzinās, ka ir jāpieliek tam trekns punkts.

 


jaunava-mil-hor
Jaunava

Projekti, kuros tu darbojies kā partneris vai akcionārs, var pēkšņi mainīties. Starppersonu sakari šodien ir jābūvē uz konceptuāli jauniem pamatiem. Izmaiņas vispirms ietekmēs tavas finanšu lietas, kā arī draudzības saites.

 

svari-mil-horSvari 

Šī ir laba diena, kad veidot jaunas partnerattiecības. Tavs senais sabiedrotais, par kura lojalitāti tu nekad nešaubījies, šodien var nākt klajā ar fantastisku priekšlikumu, ideju vai uzvesties pavisam neparastā veidā. Tomēr tava partnera interese par eksperimentiem šajā dienā var būt nedaudz savāda un tevī raisīt zināmu nepatiku.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena var beigties ar jaunu, negaidītu un neparastu pienākumu, kam var būt grūti pielāgoties. Zvaigznes norāda, ka šodien vari mainīt darbu. Šādas pārmaiņas, visticamāk,  ir īpaši ticamas, ja strādā ar starptautiskajiem partneriem un palīgiem, sniedz pakalpojumus ārvalstu klientiem vai pildi profesionālos pienākumus tālu no mājām.

 

 


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Šī ir brīnišķīga diena, kad vari veikt drosmīgu soli pretī savai personiskajai brīvībai. Dzīve rādīs tev jaunus apvāršņus, jo īpaši tādās sfērās kā pašrealizācija, radošums, inovācijas un neformālās aktivitātes.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tevi šodien sagaida revolucionāras izmaiņas tavā mājsaimniecības dzīvē, jo īpaši, ja esi dzimis decembrī. Iespējams, nebūsi spējīgs realizēt visas izmaiņas, kas būs tavā acu priekšā, nemaz nerunājot par rūpīgu pielāgošanos un pierašanu pie tām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja esi tipisks šī zvaigznāja pārstāvis, būs visai dabiski, ja alksi pēc oriģinālām izmaiņām. Vēlēsies atklāt jaunu paziņu loku, mainīt vai uzlabot esošo starppersonu komunikācijas stilu. Zvaigznes norāda, ka šodien arī labprāt vēlēsies ceļot pa jauniem maršrutiem, mēģināsi izmēģināt iepriekš nepazīstamus saziņas līdzekļus vai testēsi kādu jaunu transportlīdzekli.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī nav diena, kad varēsi rēķināties ar pilnīgi neapstrīdamiem panākumiem. Mēģini rīkoties enerģiski un netradicionāli. Izdzīvo katru šīs dienas brīdi. Paturi prātā, ka nekas slikts nenotiks, ja mēģināsi! Neļauj pagātnei kavēt sevi. Neskaties atpakaļ!

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsMagone ārpus mājas iekļuvusi nepatīkamā negadījumā
Nākamais raksts“Tā ir jāmāk sabojāt dienu, tas bija drausmīgi” – smaga kritika par Šomases sarūpēto izklaidi – VIDEO