Auns

Tavs šīs dienas galvenais notikums būs kāda attāla radinieka atgriešanās tavā dzīvē. Viņš tevi apciemos negaidīti un iepriekš nepabrīdinot. Būsi patīkami pārsteigts par atkalsatikšanos un viss noritēs lieliski līdz brīdim, kad viņš izteiks vēlmi padzīvot pie tevis pāris nedēļas. Tas, protams, nozīmēs to, ka tev nāksies ieviest izmaiņas savos plānos un daļu no tiem pat atlikt uz vēlāku laiku.

 

 

Vērsis

Šodien centīsies pietuvoties kādai īpašai personai. Iespējams, šis cilvēks aizrāvis sevi tik ļoti, ka gribētu viņu saukt par savu otro pusīti. Pat draugu izteiktie argumenti, ka viņš vai viņa ir pavisam citāda, nekā pirmajā brīdī šķiet, tevi neapstādinās. Uzsāksies vēl viens skaists tavas dzīves stāsts, kurā cerēsi uz laimīgām beigām. Ieteicams gan neuztvert šo romantisko aizraušanos pārāk nopietni, tādejādi sniedzot sev imunitāti no iespējamās vilšanās.

 

 

Dvīņi

Tev šī diena šķitīs gluži kā brīvdiena. Negaidīti tiksies ar kādu, kurā senāk biji neprātīgi iemīlējies. Steigsi izdekorēt māju ar aromātiskajām svecēm un citiem romantiskiem akcentiem. Lai izvairītos no jebkādiem traucēkļiem, neaizmirsti izslēgt mobīlo telefonu un citas ierīces. Pārējā pasaule pagaidīs, tādēļ vienkārši izbaudiet abi šo atkal satikšanos un kopā būšanu.

 

 

Vēzis

Šodien brīvprātīgi atteiksies no kādas sev uzdāvinātas dāvanas.Tu nebūsi mierā ar apstākļiem, kādos tā tika pasniegta, kā arī uzreiz sapratīsi, ka tās pasniedzējs pretī gaida no tevis kādu pakalpojumu vai citu labumu. Kad šis cilvēks atskārtīs, ka esi atkodis viņa plānu, viņš tik un tā neatkāpsies no saviem nodomiem. Saņemsi lūgumu, kurš tevi iestums gluži kā starp diviem dzirnakmeņiem. Lai izkļūtu no šīs delikātās situācijas, izliecies, ka nesaproti, kas īsti no tevis tiek prasīts.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams izvairīties no riskantiem finanšu darījumiem. Vēlēsies investēt kādā idejā, kas var izvērsties pamatīgā piedzīvojumā. Diemžēl, neveiksmīgā, jo lolotās cerības neattaisnosies, taču ieguldīto naudu būsi zaudējis. Ja patiešām vēlies atrast veidu, kā palielināt savu kapitālu, atver krājkontu uzticamā bankā. Steiga šajā dienā var nest kaitējumu arī personīgajā dzīvē, it īpaši romantiskajās attiecībās, tādēļ septiņreiz nomēri, pirms nogriez.

 

 

Jaunava

Šodien būsi iedvesmas pilns. Radīsi kādu radošu garadarbu, neuztraucoties, vai un kā tas patiks vai nepatiks apkārtējiem. Tiesa gan, ja sāksi kalt nākotnes plānus saistībā ar savu ideju, iedvesma izgaisīs kā nebijusi, tādēļ praktisko jautājumu risināšanu atliec uz vēlāku laiku, kad konkrētu projektu būsi pabeidzis.

 

 

Svari

Šodien būsi pilnībā atsvešinājies no tā, kas notiek mājās un darbā. Sapņosi par to, kā tu un cilvēks, kurš iekritis tavā sirdī, esat kopā un apvienojušies laimīgā laulībā. Atgriesties realitātē palīdzēs kāds telefona zvans, pēc kura sajutīsi milzu vilšanos. Uzzināsi, ka tavam sapņu partnerim ir jaunas, mīlestības pilnas attiecības, kuras tuvojas kāzām. Centies novērst savu uzmanību uz kaut ko citu un vari būt drošs, ka šis pārdzīvojums ātrāk vai vēlāk aizmirsīsies.

 

Skorpions

Šodien ieteicams nepaļauties pārlieku daudz uz saviem kolēģiem dažādu pienākumu veikšanā. Konkrētajā projektā tev ir galvenā loma, kamēr apkārtējie būs atbildīgi par dažādiem sīkumiem. Iznākums būs lielā mērā atkarīgs no tā, kā parādīsi savu profesionalitāti. Saprotot, cik daudz atbildības tev uzticējusi priekšniecība, nekavējies parādīt savas stiprākās puses. Iespējams, pēc kāda no šiem projektiem tu pats nonāksi vadības krēslā.

 

 

Strēlnieks

Šī diena paies visai mierīgi kā darbā, tā mājās. Veiksme uzsmaidīs tev uz katra stūra, lutinot tevi ar visdārgākajām dāvanām. Saņemsi atlīdzību no kāda cilvēka, kuram ilgstošu laiku esi sniedzis savu palīdzību. Iespējams, nopirksi laimīgo loterijas biļeti vai atradīsi kādu lietu, ko jau sen uzskatīji par neatgriezeniski pazudušu.

 

 

Mežāzis

Šodien tevi pamatīgi nogurdinās nemitīgā trauksme darbā. Būsi tik noguris, ka, atgriežoties mājās, uzreiz vēlēsies iegāzties gultā. Lai nu kā, miers tevī atgriezīsies vēl pirms tam. Pārkāpjot pāri slieksnim, mājinieki tevi informēs par satriecošiem jaunumiem saistībā ar kādu pirkumu vai nekustamo īpašumu. Tās tev būs patiešām patīkams pārsteigums, savukārt nogurums tiks atņemts kā ar roku.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien satiksi kādu vīrieti no tālas savas pagātnes. Jau drīz vien sapratīsi, ka viņš šo gadu laikā mainījies krietni uz slikto pusi. Kad kāds no taviem draugiem padalīsies ar tevi šī vīrieša dzīves līkločos, izjutīsi līdzjūtību par sarežģījumiem, ar kuriem viņam nācies saskarties. Vakarā, kad būsi viens ar savām domām, izstrādāsi plānu, kā vari viņam palīdzēt. Tomēr, viņš no tā atteiksies, pamatojot savu lēmumu ar to, ka jūtas labi tur, kur viņš ir tagad un nevēlas neko mainīt.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams neaizrauties ar pretējā dzimuma pārstāvju savaldzināšanu. Flirts ar sadarbības partneri padarīs jūsu darbu pie kāda svarīga projekta krietni sarežģītāku.Taču vakarpusē valdzināšanas prasmes var noderēt tev kāda cita kārota mērķa sasniegšanā. Cilvēks, kurš uz tevi agrāk skatījās pavisam citādi, pēkšņi sapratīs, ka jums ir daudz vairāk kopīga, nekā varētu šķist.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan brīdinājums par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsMārtiņa Rītiņa sirdsdraugs vēl nav gatavs atvadīties